Liigat

SalBalle kova menetys – ykköstähti ui SSV:n haaviin

06.05.
2015
8 Kommenttia
5
Liigat
Kuva: Elmeri Elo

Kuva: Elmeri Elo

Miesten Salibandyliiga-joukkue SSV kertoo uudesta pelaajasopimuksesta tiedotteessaan. SSV:n riveihin siirtyy Janne Hyvönen SalBan joukkueesta.

Hyvösen lähtö on raumalaisjoukkueelle kova isku, sillä hyökkääjä on ollut joukkueen paras pelaaja viimeiset kaudet niin Divarissa kuin Salibandyliigassa.

Päättyneellä kaudella vuonna 1986 syntynyt Hyvönen oli SalBan selkeästi paras pistemies. Hän keräsi 22 runkosarjaottelussa tehot 14+22=36.

– Jonkinmoinen poikamainen unelma toteutuu nyt. Diilin eteen tehtiin paljon töitä ja lopulta saatiin homma kuntoon. Lähtökohtaisesti tavoitteenani on tehdä paljon töitä ja ottaa itselle pelipaikka. Siitä sitten mennään askeleittain eteenpäin, Hyvönen kommentoi SSV:n tiedotteessa.

Hyvösen lisäksi SSV on jo aiemmin kaapannut riveihinsä Erästä Jere Oksasen, Oilersin Tapio Kinnusen ja TPS:stä Jani Hyytiäisen.

Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2015-16

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
boja
06/05/2015
Eipä näytä hääviltä Salballa huhumaassa, heikko joukkue näyttää entisestään heikkenevän. Tohon lisäksi TPS ja mitä luultavimmin M-Team, niin eiköhän suora putoaja löydy siitä porukasta.
Hyvösen
06/05/2015
Siirron myötä voidaan todeta että Salba putoo divariin kauden päätteeksi.
JZ
06/05/2015
No pelataan nyt pelit ensin. Ei sen SalBan pitäny kuulemma viime kaudellakaan säilyä. Ja vielä on pienenpieni hetki aikaa tehdä kaappauksia ensi kautta varten ;)
outi salo
06/05/2015
Iso menerys mutta nyt on isot saappaat jollekkin täytettävänä...
porilainen
06/05/2015
Toka kausi on aina vaikeampi kun eka. porissa ei olla koskaan sitä toista kautta nähty
Toinen kausi
06/05/2015
Porissa on nähty toinen kausi ja jopa muutama playoff ottelukin.

Hyvöselle ei korvaajaa lounaisrannikolta löydy. Mielenkiintoista nähdä kuka avaa ensi kaudella ykkösketjun peliä Rokosan kanssa.
gugu
07/05/2015
Jos viälä Ville Salonen vaihtaa rauman poriin niin kaksi parasta sentteriä pois, vaikeeta taitaa tulla raumalla.
Pori
07/05/2015
Ei ole helppoa kenelläkään nousijajoukkueella liigassa. Kyllä liigassa on kova taso ja pienten/uusien älyttömän kova työ säilyä siellä tai taistella paikastaan. Tsemppiä Rau,malle.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.