SalBalle kova menetys – ykköstähti ui SSV:n haaviin

Kuva: Elmeri Elo

Kuva: Elmeri Elo
Kuva: Elmeri Elo

Miesten Salibandyliiga-joukkue SSV kertoo uudesta pelaajasopimuksesta tiedotteessaan. SSV:n riveihin siirtyy Janne Hyvönen SalBan joukkueesta.

Hyvösen lähtö on raumalaisjoukkueelle kova isku, sillä hyökkääjä on ollut joukkueen paras pelaaja viimeiset kaudet niin Divarissa kuin Salibandyliigassa.

Päättyneellä kaudella vuonna 1986 syntynyt Hyvönen oli SalBan selkeästi paras pistemies. Hän keräsi 22 runkosarjaottelussa tehot 14+22=36.

– Jonkinmoinen poikamainen unelma toteutuu nyt. Diilin eteen tehtiin paljon töitä ja lopulta saatiin homma kuntoon. Lähtökohtaisesti tavoitteenani on tehdä paljon töitä ja ottaa itselle pelipaikka. Siitä sitten mennään askeleittain eteenpäin, Hyvönen kommentoi SSV:n tiedotteessa.

Hyvösen lisäksi SSV on jo aiemmin kaapannut riveihinsä Erästä Jere Oksasen, Oilersin Tapio Kinnusen ja TPS:stä Jani Hyytiäisen.

Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2015-16

8 comments

  1. Eipä näytä hääviltä Salballa huhumaassa, heikko joukkue näyttää entisestään heikkenevän. Tohon lisäksi TPS ja mitä luultavimmin M-Team, niin eiköhän suora putoaja löydy siitä porukasta.

  2. Siirron myötä voidaan todeta että Salba putoo divariin kauden päätteeksi.

  3. No pelataan nyt pelit ensin. Ei sen SalBan pitäny kuulemma viime kaudellakaan säilyä. Ja vielä on pienenpieni hetki aikaa tehdä kaappauksia ensi kautta varten 😉

  4. Iso menerys mutta nyt on isot saappaat jollekkin täytettävänä…

  5. Toka kausi on aina vaikeampi kun eka. porissa ei olla koskaan sitä toista kautta nähty

  6. Porissa on nähty toinen kausi ja jopa muutama playoff ottelukin.

    Hyvöselle ei korvaajaa lounaisrannikolta löydy. Mielenkiintoista nähdä kuka avaa ensi kaudella ykkösketjun peliä Rokosan kanssa.

  7. Jos viälä Ville Salonen vaihtaa rauman poriin niin kaksi parasta sentteriä pois, vaikeeta taitaa tulla raumalla.

  8. Ei ole helppoa kenelläkään nousijajoukkueella liigassa. Kyllä liigassa on kova taso ja pienten/uusien älyttömän kova työ säilyä siellä tai taistella paikastaan. Tsemppiä Rau,malle.