Liigat

Mestarien kulttipelaaja neuvotteli siirrosta ulkomaille – jää Suomeen

22.06.
2015
0 Kommenttia
5
Liigat
Räväkästä pelityylistään tunnettu Tuukka Kiviranta on noussut SPV-fanien suosikiksi. Kuva: Jussi Ojala

Räväkästä pelityylistään tunnettu Tuukka Kiviranta on noussut SPV-fanien suosikiksi. Kuva: Jussi Ojala

Kolminkertaista ja hallitsevaa salibandyn Suomen mestaria, Seinäjoen Peliveljiä, koko uransa edustanut Tuukka Kiviranta, 30, jatkaa Seinäjoella.

SPV:n tiedotteen mukaan Kiviranta neuvotteli kevään ja alkukesän mittaan myös siirrosta ulkomaille. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Kiviranta oli keskusteluissa ainakin sveitsiläisen Alligator Malansin kanssa. Malansin riveihin SPV:stä siirtyi hiljattain ilman sopimusta jäänyt Janne Hulmi.

Kevään liigafinaalien jälkeen Kiviranta myös väläytteli jopa lopettamista, mutta päätyi lopulta jatkamaan uraansa tutussa seurassa.

Kivirannan ura SPV:ssä alkoi jo vuonna 1998, kun SPV pelasi 2. divisioonassa. Tuolloin peruskoulun yläastetta käynyt Kiviranta ponnisti Peliveljiin 1984-syntyneestä ikäluokasta. Kiviranta ehti olla siis jo nostamassa SPV:tä aikanaan kakkosesta liigaan, ja nyt pelattuja kausia hänellä on jo liigakentiltäkin 11. Niissä on syntyneet tehot 168+93=261. SPV:n ensimmäisellä mestaruuskaudella 2011-2012 Kiviranta voitti myös playoffien pistepörssin.

Nyt tehdyn päätöksen myötä Kivirannalla on mahdollisuus saavuttaa ensi kaudella 300 pelatun liigaottelun rajapyykki SPV:n paidassa. Tuohon Peliveljissä vielä rikkomattomaan määrään on Kivirannalla matkaa 12 ottelun verran.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.