Myrsky sotki kuvioita – Teräväisen ja Erän yhteisjuhla siirtyy

Kuvakaappaus: YouTube

Kuvakaappaus: YouTube
Kuvakaappaus: YouTube

Teuvo Teräväisen ja Tapanilan Erän Stanley Cup -juhla siirtyy. Chicagossa raivonnut myrsky viivästytti lentoja siten, ettei NHL-jääkiekkoliigan mestaruuspokaali Stanley Cup ehdi ajoissa Helsinkiin maanantain juhlallisuuksia varten.

Teräväisen ja Stanley Cupin oli tarkoitus pistäytyä pohjoishelsinkiläisen salibandyn Mekassa, Mosahallissa, maanantaina klo 15.00. Himoittu mestaruuspokaali lähti matkaan Chicagosta kuitenkin kuusi tuntia myöhässä, kun myrsky siirsi lentojen lähtöjä mestaruuskaupungissa.

Pokaalin viivästymisen takia Tapanilan Erän ja Teräväisen Stanley Cup -juhla siirtyy tiistaille. Pokaali ja Teräväinen pyrkivät vierailemaan Mosahallissa (Erätie 3) aamupäivän aikana – ennen kuin pokaali jatkaa matkaansa Kuopioon Kimmo Timosen juhliin.

Erä tiedottaa uuden tapahtuman aikataulusta vielä maanantain aikana.

Päivitys uutiseen: Avoin yleisötilaisuus Mosan yläkentällä (Erätie 3) alkaa tiistaina klo 11.30. Pokaali ja Teräväinen saapuvat paikalle noin klo 11.45.

Teksti: Erän tiedote

8 comments

  1. Muistaako kuinka erän 94-joukkueen vanhemmat vastusti teukan pelaamista henkeen ja vereen, kun tuli treeneissä käymättä peleihin, toki sitten kelpasi kun yksinään ratkoa finaalit kotiin, mut siihen asti itkettiin ja kovaa. Nyt sitten lähes esitetään, että lähes salibandyn takia tuli näin kova pelaaja, kuinkahan moni änärin viime kauden topten pistepörssin jätkä on kuullut säbästä.

  2. hitsi, miten hyvä jostain gretzkystä ois tullut jos se ois saanut mahdollisuuden suklaata säbaa

  3. Toivotan,että jos joku maju-pelaaja,joka pelannut junnuna lätkää, voitettuaan salibandyn maailmanmestaruuden, veisi pokalin vaikka jokerifanien juhlittavksi täydelle hatwall-areenalle..

  4. Teukka otti säbän kyytiin! Aivan loistavaa peeärrää lajille, hienoa nähdä että arvostus lajia kohtaan on säilynyt. Juti- sukupolven aikana ei ollut helppoa pelata samaan aikaan säbää ja hokia, onneksi tilanne on muuttumassa ja teuvo on suurlähettiläänä mukana viemässä lajin arvostusta eteenpäin. Kiitos. Säbäväki on varauksetta iloinen menestyksestä hokikaukalossa, Teuvolle iloista jälleennäkemistä cupin kanssa ja menestystä tulevaan.

  5. Jos joku haluaa nähdä Kimmo Timosen Stanley Cup pokaalin kanssa. Niin Yle Areena näyttää tänään suorana 20:30 alkaen Kuopion torilta. Liittyy osittain aiheeseen. Näkyy myös Savon Sanomat palvelussa.

  6. Suomen tän hetken kärkisentteri Jori Lehterä voitti Nuorten mm-kultaa Salibandyssä aikanaan..Kyllä semmosseet kaverit jotka on jääkiekossa juonikkaita ja hyvä pelikäsitys voi pelata 20 vuotiaana vaikka liigaa jos käy kerran viikossa höntsään sählyä..mutta jääkiekko siitä kärsis..kyllä moni tekninen jalkapalloilijankin uskoakseni dominois futsalissa kotimaan kentillä jos vaan olis ollu reenimuotona nuoruuden mukana..Salibandy on sen verran marginaalilaji…vielä..

  7. Lehterä ei valitettavasti voittanut nuorten mm-kultaa säbässä. Hän pelasi pari nuorten maaottelua 87-syntyneiden kisaperiodin aikana, mutta ei ollut mukana kisajoukkueessa. Sitä paitsi kyseinen ikäluokka ei edes voittanut mm-kultaa vaan hävisi selvästi finaalin Ruotsille.