Liigat

Avoin kirje ihastutti ja vihastutti – näin reagoitiin sosiaalisessa mediassa

13.08.
2015
3 Kommenttia
0
Liigat
Kuva: Anssi Koskinen

Kuva: Anssi Koskinen

Pääkallo.fi julkaisi viikko sitten Perttu Kytöhongan Vieraskynä: Avoin kirje TPS:n toiminnanjohtajalle -kirjoituksen, jonka aiheena oli TPS:n toiminnanjohtaja Juha Kiviniemi ja seuran sisäiset ristiriidat. Kirjoitus herätti paljon keskustelua sekä kommenttiosastollamme että sosiaalisessa mediassa. Keräsimme oheen reaktioita Twitterin puolelta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Huuhaa
13/08/2015
Niin siis tämäkö on Pääkallon journalistinen tulokulma aiheeseen? Ei tullut sitten mieleen perehtyä, mistä koko kaplakassa loppujen lopuksi on kyse? Sitä paitsi otsikko on harhaanjohtava. Pääkallo on puolensa valinnut, joten siitä johtunee ettei tuohon juttuun kovin monta "vihastunutta" some-kommenttia valittu...
jaajuu
14/08/2015
Asiasta mitään tietämätönkin voi medioita seuratessaan huomata, että omalla nimellään esiintyvät pitävät pääasiassa Kytöhongan avointa kirjettä positiivisena asiana. Toiminnanjohtaja ei kerännyt kannatusta muuta kuin nimettömänä. Tiedä häntä, mutta minusta tästäkin voisi jotain johtopäätöksiä tehdä. Toivottavasti asiat kääntyvät seuran kannalta suotuisaan suuntaan joka tapauksessa. #medialukutaito
kj
14/08/2015
"Tiedä häntä, mutta minusta tästäkin voisi jotain johtopäätöksiä tehdä."

Millä perusteella? Omalla nimellä on helpompaa peesata, kuin asettua nihkeänä vastustamaan?

Nimiä tai ei, kyllä tää oudoksi episodiksi jäi kaikenkaikkiaan. Hämärän peitossa miksi tää piti yksipuolisesti julkisuuteen vuotaa, ja asianomainenkin kommentoi tyyliin "ei muiden tarvitsekaan tajuta".

Myös pääkallon perustelut artikkelin julkaisulle jäivät edelleen puuttumaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.