Liigat

Kolme kovaa jatkosopimusta – NST:n ensi kauden paletti on valmis

03.08.
2015
1 Kommentti
4
Liigat
Viime kaudella NST:n kapteenina toiminut Heli Suorejius teki jatkosopimuksen lappeenrantalaisseuran kanssa. Kuva: Topi Naskali

Viime kaudella NST:n kapteenina toiminut Heli Suorejius teki jatkosopimuksen lappeenrantalaisseuran kanssa. Kuva: Topi Naskali

NST:n naisten ensi kauden liigajoukkue on viimeistä piirtoa myöten valmis. Viimeisimpinä julkistettiin Laura Kokon, Heli Suorejiuksen sekä Elina Sinisalon jatkosopimukset.

Kokko, 31, palasi viime kaudella Lappeenrantaan ulkomaankiertueen jälkeen. Vuosien saatossa myös maajoukkueen vakiokalustoon kuulunut Kokko on pelannut 244 liigaottelua, joissa on syntynyt tehopisteet 48+69. Puolustajan palkintokaapista löytyy kaikkiaan yhdeksän SM-mitalia.

– ”One more year” -ajatuksella olen liikenteessä. Loppujen lopuksi päätös pelaamisen jatkamisesta oli yllättävän helppo. Motivaatiota löytyy, nautin edelleen treenaamisesta ja pelaamisesta, ja meillä on jälleen loistava porukka koossa. Ja pelaamaan lähdetään tietenkin vain mestaruudesta, Kokko kommentoi NST:n sivuilla.

Suorejius, 33, teki viime kaudella paluun liigakentille. Hyökkääjä on pelannut kaikkiaan 185 liigaottelua tehopistein 125+66. Myös Suorejiuksen palkintokaapista löytyy yhdeksän SM-mitalia.

– Eläkkeellehän tässä piti jo siirtyä mutta sen verran jäi hampaankoloon viime kaudesta, että kesän edetessä alkoi ajatus hiljalleen kypsyä. Joukkue on säilynyt käytännössä samana ja muutama vahvistus saatu mukaan niin hienoa lähteä parantamaan viime kaudesta. Vähän ehti tulla jo likkoja ikävä! Tavoitteet on kovat ja hommia täytyy tehdä hyvin ja laadukkaasti joka päivä, Suorejius sanailee.

Sinisalo, 31, pystyy pelaamaan sekä hyökkääjänä että puolustajana. Naisten Salibandyliigan runkosarjan otteluita on kertynyt kaikkiaan 164 ja tehopisteitä 41+43. Sinisalolla on hallussaan viisi SM-mitalia.

– Hyvillä fiiliksillä sopimuksesta ja tulevasta kaudesta. On se pelaaminen niin kivaa, ettei malttanut vielä vaihtaa katsomon puolelle. Meillä on kasassa hyvä joukkue ja tavoitteet korkealla, Sinisalo myhäilee.

NST Naiset kaudella 2015-2016

Maalivahdit:
Jonna Mäkelä, -84
Venla Vainikka, -96

Kenttäpelaajat:
Silvia Hahl, -95
Juuli Hakkarainen, -90
Emma Kaila, -98
Mia Karjalainen, -88
Ella Kettunen, -93
Kaisa Kiljunen, -97
Hana Konickova, -92
Sikke Korhonen, -89
Tuuli Korhonen, -97
Inka Lampinen, -90
Laura Kokko, -83
Heidi Lirkki, -90
Jaana Lirkki, -90
Veera Pietikäinen, -92
Anu Ruokonen, -89
Elina Sinisalo, -84
Sofia Sinkko, -93
Heli Suoreijus, -82
Tiia Ukkonen, -84

Valmentajat:
Lasse Kurronen
Joonas Haapala
Heidi Härkönen
Miika Vormisto
Kari Lassila
Juho Meuronen

NST:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
kaikkea kanssa
03/08/2015
Mä katsoin että tossa kuvassa on Perttu Pesä vähän pulskistuneena, mut näähän olikin naisia.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.