Liigat

Video: Saariston kärkikynät ja Ojalan hirmurannari säväyttivät

26.10.
2015
0 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Pirkat ja Blue Fox mittelivät paremmuudestaan lauantaina miesten Divarissa. Vierasjoukkue Blue Fox voitti ottelun lukemin 5-8.

Blue Foxin tehomiehiä olivat kolmesti osunut Tero Saaristo sekä kaksi maalia tehtaillut Johnny Ojala. Kotijoukkueen teholinkoja olivat 2+1 taiteilleet Jere Rantanen sekä Risto-Matti Lummikko. Blue Fox jatkaa sarjan kärjessä. PirPi on hävinnyt kaikki ottelunsa ja löytyy sarjan viimeiseltä sijalta.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.