Video: Sokan näyttävä soolo ja tehoduon kauniit sommitelmat

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tampereen Classic ja Rauman SalBa ottivat yhteen sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. Kotijoukkue Classic oli ottelussa parempi lukemin 14-6.

Classicin tehoista vastasivat tutut pelaajat. Eemeli Salin iski pisteet 2+3, Lassi Vänttinen 3+1 ja Sami Johansson 2+2. Mikko Leikkanen osui kahdesti ja syötti yhden osuman. Krister Savonen ja Tino Salminen osuivat kertaalleen ja tarjoilivat kaksi maalisyöttöä. SalBan Miikka Sokka tehoili pisteet 1+1. Jasse Kuusisto syötti kaksi osumaa.

Classic jatkaa edelleen puhtaalla pelillä ja on sarjataulukon toisena Happeen perässä, joka on pelannut ottelun enemmän. SalBa löytyy sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta.

Ottelutilastot

2 comments

  1. Mikä mahtaa olla Classicin maalivahtien tilanne? Järviö skarpannut viime kaudesta ja pelannut suurimman osan matseista hyvällä tasolla, kun taas Toriseva on sählännyt kohtuulliseen viime kauteen nähden aika tavalla. Eniten kuitenkin ihmetyttää TPSssä viime kaudella hyviä otteita esittäneen Kekkosen kohtalo. Penkillä/katsomossa kaikissa peleissä ei ole varmaan se mitä tuli hakemaan Tampereelta. Liekö jotain loukkia tai muuta kun edes näyttöpaikkaa ei ole Nykyltä saanut.

  2. Tietoa ei toki ole, mutta luulenpa ettei sählyn perässä ole muutettu ja siten tyydytään sitten vähän pienempäänkin ruutuun. Ja Torisevan otteista nyt en sanois ihan noinkaan, aika samantekevää se on noissa C:n peleissä toistaiseksi ollut vaikka pari helppoo meniskin, ihan muutamaa peliä lukuunottamatta.

    Ja varmaan Clasu kiinnosti miestä myös organisaationa, voihan siinä mitalinkin makuun päästä vaikka rooli olis pienempikin… Kooveessa varmaankin paras rako olis kilpailutilanteen kannalta tällä hetkellä Tampereen jengeistä, aika tiukassa ne roolit on.