Video: Vahvavireisen puolustajan esityö Tampereen derbyn näyttävin suoritus

Sami Johansson osui kolmesti Kooveen verkkoon. Kuva: Topi Naskali

Sami Johansson osui kolmesti Kooveen verkkoon. Kuva: Topi Naskali
Sami Johansson osui kolmesti Kooveen verkkoon. Kuva: Topi Naskali

Classic jatkoi voittoputkeaan eilen Kooveen kustannuksella. Vierasjoukkue vei voiton ottelusta lukemin 4-10.

Classicin tehomiehiä olivat 2+2 taiteillut Lassi Vänttinen, hattutempun iskenyt Sami Johansson, 1+2 tehtaillut Eemeli Salin sekä kolme maalisyöttöä tarjoillut Jussi Piha. Kooveen ykköshahmo oli Aleksi Jokela, joka iski tehot 2+1. Jokelan esityö 3-4-kavennusmaaliin oli myös ottelun komein yksittäinen suoritus. Puolustaja on ollut tämän kauden Kooveen harvoja valopilkkuja. Ennen kautta Jokelan pistetili oli avaamatta liigatasolla(pelasi kuusi ottelua NST:ssä kaudella 13-14), mutta nyt pisteitä on kertynyt 7 (5+2) kymmenessä ottelussa.

Ottelutilastot

Topi Naskalin ottelukuvat

11 comments

  1. Hieno oli Savolaisen koukkaus vastustajan kasseille. Ja vielä puhutaan ettei mies osaa muka kuin taklata päähän. Vanha koira oppii uusia temppuja.

  2. Vastustajan kunnioittamista ei ole ainakaan viime aikoina opetettu. Nauraen jäähylle…

  3. Savolainen menettää pallon omaa kömpelyyttään Ylisiuruselle ja kostaa tilanteen ala-arvoisella vahingoittamisyrityksellä. Tilanteesta olisi voinut toki viheltää isommankin kakun kun vain kakkosen estämisestä, sillä videon perusteella kyseessä on täysin tahallinen teko.

  4. Jo on neitilaji, jos tuosta joku täällä verenpainetta ottaa, kun hameen helma vähän nousee… 🙂

  5. Ei voi kuin ihmetelijälle, että jää ihmeteltäväksi, millä mielellä herra S on liikkeellä, ja onko pakonomainen tarve päästä kilkuttelemaan:)

  6. Savo on ainakin mun suosikkipelaaja Classicista. Se on joka vuotinen kevään alisuorittaja ja siten pitää huolen, että Tampereella hävitään kauden viimeinen peli. Classic olis todella kova joukkue keväällä ilman sitä.

  7. Olis kyllä kiva tietää säbänderuksen henkilöllisyys, sen verran talentti kaveri. Savolaisessa pätee vanha sanapari, iso ja miten se nyt olikaan.

  8. No jo nyt on ! Eihän tuossa tilanteessa ammattiselostajakaan näe mitään ihmeempää!

  9. Säbänderus on trolli! Venailee, koska joku tarttuu, ja kun tarttuu, sitten ollaan heti iskemässä uudelleen. Dont feed the troll vai miten se meni?

  10. Säbänderus on aina paikalla kun puhutaan savolaisesta ja pelaajien kiveksistä.