Divarit

Viimeinen viikonloppu ennen MM-taukoa – näin pelataan salibandyn pääsarjoissa

27.11.
2015
0 Kommenttia
0
Divarit
NST pyrkii katkaisemaan viiden ottelun tappioputken perjantaina Lappeenrannassa. Kuva: Markku Taurama

NST pyrkii katkaisemaan viiden ottelun tappioputken perjantaina Lappeenrannassa. Kuva: Markku Taurama

Viikonloppuna mitellään salibandyn pääsarjoissa kaikkina kolmena päivänä. Miesten Salibandyliigasta ja Divarista on tarjolla useampikin ottelu. Naisten Salibandyliiga on pääosin MM-tauolla, mutta lauantaina pelataan yksi sarjaottelu.

Perjantaina NST ja Indians vääntävät miesten Salibandyliigassa. NST:n alkukausi on ollut mollivoittoinen ja joukkue vaeltaa viiden ottelun tappioputkessa ollen nyt toiseksi viimeisenä. Indians on kaatanut SPV:n ja Viikingit kotonaan ja on pelannut pääosin positiivisen alkukauden. Espoolaisjoukkue on sarjataulukon yhdeksäntenä.

Lauantaina pelataan yksi naisten Salibandyliigan ottelu, kun M-Team emännöi TPS:aa. Kotijoukkue kaipaisi kipeästi voittoja, jotta se nousisi pudotuspeliviivan yläpuolelle. TPS on tällä hetkellä kiinni pudotuspelipaikassa ja on sarjataulukon kuudennella sijalla.

SB Welhot ja Erä Akatemia kamppailevat sarjapisteistä lauantaina miesten Divarissa. Molemmat joukkueet ovat esiintyneet toistaiseksi varsin ailahtelevasti. Erä Akatemia on tällä hetkellä Divarin yhdeksäntenä ja Welhot pykälää alempana. Oletettavissa on siis varsin tiukka vääntö näiden pudotuspeliviivan tuntumassa majailevien joukkueiden välillä.

Viikonlopun todellinen herkkupala mitellään Classicin ja Happeen välillä sunnuntaina Jyväskylässä. Happee on toistaiseksi ainoa joukkue, joka ei ole kärsinyt yhtäkään tappiota kaikki pääsarjajoukkueet huomioiden. Classic kärsi kauden ensimmäisen pistemenetyksensä viime perjantaina ja jatkoi tappiollisella linjalla maanantaina Tampereella. Kärkikamppailuun lähdetään siitä lähtökohdasta, että Happee johtaa sarjaa, ja Classic hengittää niskaan kahden pisteen päässä.

Perjantai 27.11.

Miesten Salibandyliiga
18:30 Erä-SalBa Energia Areena 1 VeikkausTV
18:30 NST-Indians Lappeenrannan UT 1 Fanseat/Elisa
18:30 Oilers-Nokian KrP Tapiolan UH 1

Miesten Divari
19:00 SBS Wirmo-ÅIF HaNi-halli 1

Lauantai 28.11.

Miesten Salibandyliiga
17:00 OLS-Viikingit Kastelli 1

Naisten Salibandyliiga
15:45 M-Team-TPS Ruskeasuo 4

Miesten Divari
17:00 PirPi-SB Vaasa Pirkkalan vapaa-aikakeskus 1
18:00 SB Welhot-Erä Akatemia Ahmo Siilinjärvi 1

Sunnuntai 29.11.

Miesten Salibandyliiga
17:00 SalBa-OLS Rauman Kauppaoppilaitos 1 ISTV
17:00 TPS-NST Radio City Areena 1 Fanseat/Elisa
18:00 M-Team-Erä Pasilan UH 1
18:30 Happee-Classic Jyväskylän monitoimitalo 1 Fanseat/Elisa

Miesten Divari
14:00 Josba-Erä Akatemia Joensuu Areena 1
16:00 Blue Fox-SB Vaasa Tähtihalli Uusikaarlepyy 1
17:00 Steelers-LaSB Elenia, Hämeenlinna 1
17:00 Loviisan Tor-ÅIF Loviisan LH 1
18:00 SB Welhot-PirPi Ahmo Siilinjärvi 1

Maanantaina ja keskiviikkona pelataan vielä miesten Salibandyliigan ja miesten Divarin otteluita, mutta sen jälkeen myös miesten pääsarjat jäävät MM-kisatauolle.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.