Maajoukkueet

Video: Suomen sankarin kylmänviileä voittomaali räjäytti MM-ennätysyleisön riemuun

06.12.
2015
0 Kommenttia
2
Maajoukkueet
Kuva: IFF

Kuva: IFF

3476 katsojaa sai seurata lauantaina Tampereella, kun Suomi voitti MM-kisojen toisessa alkulohkokamppailussa Sveitsin. Samalla ottelussa kirjoitettiin historiaa, kun kyseinen lukema on naisten MM-kisojen alkusarjan uusi yleisöennätys. Alisa Pölläsen tekemä voittomaali nosti Hakametsän jäähallissa desibelit niin ikään korkealle.

6–4-loppulukemin päättyneen ottelun ratkaisu nähtiin kolmannessa erässä. Suomi siirtyi 5–3-johtoon, kun Karoliina Kujala vapautti Pölläsen läpiajoon, eikä hattutempun iskenyt hyökkääjä erehtynyt paikasta.

Vaikka Sveitsi kavensi kerran, Suomen johto piti loppuun asti.

Ottelun kaikki maalit ovat nyt katsottavissa alla olevasta videosta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.