Liigat

Uskomattomat murskajaiset liigassa, vanha mattoepisodi kyti taustalla – ”Se oli puoliksi kosto”

10.01.
2016
50 Kommenttia
10
Liigat
Classic-käskyttäjä Veli-Matti Koivusen mukaan Classicin edellisestä Crackers-kohtaamisesta jäi hampaankoloon. Arkistokuva: Esa Takalo

Classic-käskyttäjä Veli-Matti Koivusen mukaan Classicin edellisestä Crackers-kohtaamisesta jäi hampaankoloon. Arkistokuva: Esa Takalo

Sunnuntaina salibandyn pääsarjoissa nähtiin varsin mielenkiintoinen ja maalirikas ottelu. Naisten liigan kärjen tuntumassa roikkuva Tampereen Classic murskasi sarjanousija Kotkan Crackersin peräti lukemin 27–3.

Kyseessä on miesten ja naisten pääsarjojen suurin voitto koskaan, ja samalla myös naisten Salibandyliigan maalirikkain ottelu. Ottelussa syntyi myös naisten liigan yhden ottelun piste-ennätys, kun Nina Rantala takoi tehot 7+5.

Pääkallo.fi:lle erikoisia murskajaisia kommentoi puhelimitse Classicin sanavalmis päävalmentaja Veli-Matti Koivunen.

27–3. Vellu Koivunen, miltä nyt tuntuu? Ja miten tässä näin pääsi käymään?
– Kaksi pistettä sarjataulukkoon tuntuu aina hyvältä. Näillä numeroilla tietenkin aina parempi. Kiva saada Classicin nimiin monta ennätystä. Pikkasen ennen ottelua päätettiin, että pelataan ehjä 60-minuuttinen ja taotaan niin monta pussia kuin keretään. Ja sitten kunnioitetaan lopputulosta. Ja hyvinhän se lähti vetämään, Koivunen kommentoi ja jatkoi:

Nina Rantala (kapteeninnauha kädessä) johtaa naisten liigan pistepörssiä. 15 ottelussa on syntynyt tehot 31+20=51. Arkistokuva: Esa Takalo

Nina Rantala (kapteeninnauha kädessä) johtaa naisten liigan pistepörssiä. 15 ottelussa on syntynyt tehot 31+20=51. Arkistokuva: Esa Takalo

– Jäi vähän hampaankoloon viime Kotkan-reissulta (Crackers ja Classic kohtasivat Kotkassa 11.10.2015). Siellä oli paikalliset äidit ja isät asentaneet maton miten sattuu. Matto oli täysi vitsi. Ei se väärinpäin ollut mutta melkein. Keskiviivan kohdalla oli sellainen hyppyri, josta jokainen pitkä syöttö pomppasi suoraan aataminomenaan. Ja sählyähän pitää pelataa alle polven korkeuden, Koivunen veisteli ja jatkoi vielä taustoittamista:

– Valmentajat siellä Kotkassa pyyteli mattoa pelin jälkeen anteeksi. Oltiin vaan, että ei mitään, kattellaan minkälainen tulos tulee Tampereella. Voi sanoa, että tämä oli puoliksi kosto, ehkä vähän ikävä kosto, mutta semmonen.

Jaahas. No, oletko joskus ollut vastaavassa pääsarjaottelussa mukana?
– Pirkoissa kun pelattiin liigaa aikanaan, niin SSV taisi latoa 18 maalia. Tuli aika monta miinusta minullekin silloin.

Tasoero joukkueiden välillä sunnuntaina taisi olla turhan suuri.
– No joo, kyllä mä näinkin sanoisin.

Arkistokuva: Esa Takalo

Arkistokuva: Esa Takalo

Otitteko veskarin oikeasti pois lopussa? Tilastojen mukaan Nina Rantalan viimeinen ja ennätysmaali syntyi ilman maalivahtia (ajassa 58.59)?
– Joo, kyllä se oli pakko ottaa. Se sovittiin aikalisällä, että ennätysmaali tarvitaan. Ja sinnehän se kimmahti takayläseen.

Nina Rantala naputteli yhden ottelun piste-ennätyksen. Rantala oli melkoisessa vireessä.
– Kyllä. Tiedossa on, että hän osaa pelata. Aiemmin hän on ollut enemmän Raimo Helmisen roolissa syöttelijänä. Tällä kaudella on se vetokin sieltä lähtenyt.

Selvä. Onnittelut vielä voitosta.
– Kiitos. Nyt pizzalle ja nukkumaan.

Linkit:
Classic–Crackers-ottelun tilastot
Kaikkien aikojen voitto – maaliennätykset lyötiin uusiksi 27–3-murskajaisissa

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Penkkiurheilija
10/01/2016
Kosto-sana on aika vahvaa kieltä. Oliko se pelaajien vika jos jossain ei ole asennettu mattoa oikein? No mutta #posinkautta, tulihan sieltä uusi naisten liigan ennätys. Vastustajan kunnioittamisesta taitaa olla aika turha puhua. Ja siitä puhutusta etiketistä, jos sellainen on.
Vaakko
10/01/2016
Kosto? Huonosti asennetusta matosta? Just. Kävikö Vellu mielessä että se keskialue olis ollu molemmille samanlainen? No mitä voi odottaa tältä seuralta. #Minäminäminä #minäolenparas
Koivunen Vellu
10/01/2016
Joo anteeksi tämä kosto sana. Olin vaan niin täpinöissäni!
Timppa
10/01/2016
Toiset rikkoo ennätyksiä niin kyllä on heti kaikki kateelliset täällä itkemässä! Naurettavaa porua kosto-sanan käytöstä ja toisista seuroista. Pelatkaa itse yhtä hyvin! Onnea Classic!!!
Just...
10/01/2016
Veska pois vielä lopussa... Se siitä vastustajan kunnioittamisesta. Ja hienoa palautetta Kotkan talkoo porukalle! Harmi kyllä jos matto ei ollut ihan mintissä, mut kaipa se voi noinkin ilmaista
mikki
10/01/2016
...jaahas ja huumorintaju on taas jäänyt kommentoijilta pakkaseen.
Hyvä Classic ja onnea!
Katsomosta käsin...
10/01/2016
"Tasoero joukkueiden välillä sunnuntaina taisi olla turhan suuri. – No joo, kyllä mä näinkin sanoisin."

Olkoon tosiasia vaikka näin, mutta vastustajaa voisi kunniottaa kommenteissa ottelun jälkeen tyyliin "Nojoo, tänään numerot imartelivat meitä / tänään meiltä onnistui kaikki / välillä pompii" jne muuta jargonia. Kyllä jargonia mutta silti... (urheilu)karmalla kun on taipumusta puraista takapuoleen.
Manko
10/01/2016
Totta! 27-3 päättyy peli ja KEHTAA sanoa, että tasoero oli suuri!
Katsomosta käsin...
10/01/2016
"Totta! 27-3 päättyy peli ja KEHTAA sanoa, että tasoero oli suuri!"

No, joskus tosiasia - kuten tänään tuo "tasoero" - on niin päivän selvä asia ettei sitä tarvitsisi erikseen mainita. Joskus on kohteliasta ja korrektia olla "tosiasiaa" nöyrempi...
Nainen80
10/01/2016
Sorry nyt vaan, mutta tämä on huippu-urheilua, ei siellä tarvi anteeksi pyydellä todellista nöyryyttämistä Minun mielestä pikkusieluiset kitisijät voi lopettaa valittamisen, koska ei täällä pelaajat ole valittamassa vaan aivan jotkut turistit...
Heh
10/01/2016
"Sorry nyt vaan, mutta tämä on huippu-urheilua, "

27-3 ottelutulos ja puhut huippu-urheilusta... :D
NAINEN80
10/01/2016
Naistenliiga siis, jonka unohdin kirjoituksessa mainita kun ajattelin sinun kuitenkin tämän ymmärtävän. Naistenliiga on huippu-urheilua... Ei see tästä vähemmän huippu-urheilua vaikkakin liigassa on edelleen liikaa joukkueita ja tasoerot isot.

Todellisuudessa liigajoukkueiden määrä pitäisin pienentää, jotta taso nousisi entisestään...
Heh
10/01/2016
"Ei see tästä vähemmän huippu-urheilua vaikkakin liigassa on edelleen liikaa joukkueita ja tasoerot isot."

Itseasiassa juuri näistä syistä mitä mainitsisit se tekee tästä vähemmän huippu-urheilua. Ja lisäksi mainitsit viimeisessä lauseessa miten tuota voisi parantaa.
Jonsku
10/01/2016
Aikamoista amistoimintaa Classicilta ja valmentajalta. Siis kostetaan kun vastustajan talkoolaiset oli laittanu maton vinoon, TÄ ? tuo aikalisä ja mv:n pois ottaminen oli kyllä junttimaisuuden huippu.
Kirkkaat valot & korkeat salit
10/01/2016
Huippu tulos ? Kolme meni silti omiin ;)
ÅBo
10/01/2016
Miten naistenliiga voi kehittyä jos ns. huippu joukkueen johdon asenne ja ajatusmaaaailma on tuollainen??
Terveisiä Pohjanmaalta
11/01/2016
Taisi olla Joka-Classic toinen Jokan kotipeli, joten ei siellä mattoryhmä ollut varmaan ehtinyt rutinoitua toisin kuin vakioliigapaikkakunnilla. Ne isät ja äidit on vaan tämänkin lajin kannalta eriarvoisen tärkeitä, ja se kannattaa muistaa ennen kun lähtee lokaa heittämään vapaaehtoisten suuntaan. Naisten liiga, oli se sitten kuinka huippu-urheilua tahansa kärjen osalta, niin täysi amatöörisarjahan se on. Tasoa voi ja pitää fasiliteeteissäkin vaatia, se on selvä, mutta jonkinlainen realiteetti, ymmärrys ja nöyryys tulee siinäkin säilyä. Vaikeaahan se toki on, jos on tottunut saamaan kaiken valmiina.
Talkoo
11/01/2016
Mites herra Koivuselta sujuu maton laitto? Ootko koskaan kokeillut?
Terveisiä Pohjanmaalta
11/01/2016
Pahoitteluni, täällä Pohjanmaalla meni jo vähän joukkueetkin sekasin. CRACKERS-Classic oli siis CRACKERSIN toinen kotipeli.
Immelman
11/01/2016
Johan on jeesustelua. Jos jotain tehdään talkoilla, niin sen saa tehdä huonosti tai puolivillaisesti? Epäkohtia ei saa nostaa esiin, ettei kenekään mieli pahoitu? Niinkö se laji kehittyy? Aiheuttaahan se kateutta, kun Classic on hoitanut asiansa paremmin kuin moni muu seura Suomessa.
Sivustaseuraaja
11/01/2016
Aika noloa koutsin lausunnot. Lyö lyötyä ja haukkuu vielä vapaaehtoistekijätkin, jotka lajin eteen tekee töitä. Jos matto on huono, niin voi sen palautteen järkevämminkin antaa. Vai meinaako koutsi, että matto on tahalleen laitettu päin persettä, että voidaan pelata aataminomena-taktiikalla kotijoukkueen eduksi? Aikamoista puuhastelua. Noh, sellainen mies millaiseksi on kasvatettu. Jos miehestä voidaan puhua. Melko ala-arvoista urheilun kannalta tälläinen kommentointi ja käytös.
Mites Passo kommentoi maalivahdin poisottoa?
11/01/2016
Aikanaan Passo ainakin itki ja valitti vuolaasti, kun SSV otti maalivahdin pois Classic:a vastaan johtoasemassa.
Päällikkö
11/01/2016
Oletteko kuullut sanontaa ennätykset on tehty rikottavaksi? Nyt rikottiin ennätyksiä ja vain siitä oli kyse. Miettikääpä nyt vaikka näitä Rantaloita, Alankoja jne. He sovittavat opiskelut, työt ja siviilielämänsä salibandyn ehdoilla ja harjoittelevat niin hyvin ja ammattimaisesti kuin suinkin voivat, pelaavat vielä tosissaan heikompia joukkueita vastaan. Ennätys otetaan jos mahdollista? Vaihtoehtona olisi mikä?
Heh
11/01/2016
Ai kenkä on nyt toisessa jalassa... tässä kommentti vuodelta 2007.

"Salibandyliigan viimeisen loppuottelun jälkeen Aamulehden toimittaja halusi Häviäjä tietää, miksi SSV yritti jopa kuudella viittä vastaan tehdä 9—1-tilanteessa vielä kymmenennen maalin. Koska pelaajat halusivat tehdä maalin ja tämä on maalintekokilpailu, vastasi Mika Ahonen.

Classicin Pasi Peltolan mielipide on päässyt Aamulehdestä aina IS Veikkaajan viikon sitaatteihin saakka: Ala-arvoista lyödä lyötyä. Se tuntui kidutukselta"
Maailman paras seura??
11/01/2016
Hienoa, jollain joukkueella kaikki asiat hoidettu mallikkaasti!!
Onnea Classic näistä kaikista ammattilaisista niin valmennuksessa kuin pelaajistossakin.
Todellakin muissa joukkueissa ei edes Turussa ns."uhrata" oman menestyksen eteen juurikaan mitään. Mutta hienoa että Tampereella myös opiskellaan ja vielä ihan eletään siviilieläämääkin ja silti tehdään PÄÄLLIKÖLLE vielä ennätyksiä.
UPEAA!!
Juhani
11/01/2016
Kyse on pääsarjatasosta. Jos pää ei kestä sitä, että saa selkäänsä ja vastustaja tehtailee vierasjoukkueen kustannuksella ennätyksiä, lienee syytä pohtia tarkoin pelaako oikeassa sarjassa. Ja mitä tulee mattojupakkaan niin ainakin pidempään naisten salibandyä seurannut ymmärtää rivien välistä tai ilman rivejäkin, että Kotkan päättömyksistä ja keinoja kaihtamattomasta tyylistään tunnettu päävalmentaja on mitä suuremmalla todennäköisyydellä aivan tarkoituksella asennuttanut maton miten sattuu. Kun toimii tällä tyylillä lähes joka asiassa, on Kotkassa syytä aivan hiljaa niellä tämäkin rökäletappio ja haavoja nuoleskellessa miettiä omia toimintatapojaan. Jossain vaiheessa löytää aina edestään sen minkä taakseen jättää. Joukkue saattaisi vaikka kehittyä, kun päävalmentaja taustajoukkoineen alkaisi keskittyä olennaisuuksiin. Onnea Classicille ja Nina Rantalalle ennätystehtailusta ja taistelutahtoa Kotkan tytöille tuleviin peleihin.
Crackers-pelaaja
11/01/2016
"Minun mielestä pikkusieluiset kitisijät voi lopettaa valittamisen, koska ei täällä pelaajat ole valittamassa vaan aivan jotkut turistit..."

Minulla lienee oikeus kommentoida sitten... toki mielipiteeni voi kuitata "hävinneen katkeruutena" tai "mee lenkille ja reenaa enemmän". Jälkimmäistä tule tekemään. Sitten asiaan...

Ensinnäkin suuret onnittelut Classicille eilisestä voitosta. Urheilullisesti ottelu oli hieno tapahtuma meille, sillä saimme nähdä ja kokea missä kansallinen huippu menee ja missä "rima on". Onnittelut myös Rantalalle piste-ennätyksestä. Olet hieno esikuva ja kunnioitamme sinua. Pelaajana ymmärrän täysin sen, että halutaan pelata niin paljon kuin mahdollista ja tehdä niin paljon pisteitä kuin mahdollista. Tämä on täysin ymmärrettävää ja hyväksyttävää.

Sen sijaan pientä myötähäpeää aiheutti se, että ottelun kuuluttajana toiminut Classicin toiminnanjohtaja Peltola puhui ensimmäisellä erätauolla "tasaisen vauhdin taulukolla ottelu päättyy 21-0" ja ennen kaikkea toisella erätauolla, pelaajien vielä ollessa kentällä, hän puhui "ennätysottelusta ja -pisteistä". Ymmärrän, että hänelläkin oli oikeus sytyttää vähälukuinen kotiyleisö mukaan peliin mutta olihan se hieman ylimielistä.

Sitten ottelun jälkeen Classicin valmentaja puhuu "kostoista"... valmentajalla on oikeus käyttää kaikki mahdolliset keinot sytyttääkseen pelaajiensa otteluun, mutta on sekin erikoista, että tuosta puhutaan näin "julkisesti". En tiedä miten Classicissa toimitaan, mutta meillä käytetään vapaaehtoistyövoimaa maton asentamiseen ja arvostamme ja kunnioitamme heidän(kin) panosta. Toki jos voi tulla jotain ongelmia, mutta olisiko näissä tapauksissa viisainta hoitaa keskustelu "lajin sisällä" tai edes "seurojen välillä" sen sijaan, että arvostellaan julkisesti median kautta?

p.s. Twitterin puolella Lötjönen ja Tero kirjoittivat tyyliin "Hei, tää on Suomi. Ei saa olla hyvä tai ei ainakaan näyttää sitä. Missään nimessä ei saa sanoa sitä ääneen!" ja "missä lukee nämä palloiluetiikan säännöt, ei löydy googlella". Näinn yleisenä kommenttina, että vastustajan kunnioitus on globaali-ilmiö ja lisätietoja tästä löytyy ihan Wikipediasta artikkelista "Running up the scoreboard".

p.s.s Ja jaan herra Peltolan vuoden 2007 tuntemukset täysin, eilinen kieltämättä tuntui kidutukselta.
Kaakonkulma
11/01/2016
Iso Kiitos Classicille täältä kaakon suunnalta.
Kunnioitus on sellainen asia mikä pitää ansaita. Kotkassa on tehty hyvää duunia kun ovat nousseet liigaan, mutta myös joukkueen valmennuksen ylimielinen suhtautuminen vuosien saatossa alueen muihin seuroihin on herättänyt tunteita. Tämä parivaljakko on omilla itkuillaan ja provosoinneillaan vuosien aikana saanut paljon negatiivista aikaan tällä alueella. Monesti on sanottu "keltainen on noussut päähän"
Ainakin nyt oikein sydäntä lämmittää, kun joku laittaa kukkopojat ojennukseen. Kiitos Vellu ja Classic!
kaakonkulma
11/01/2016
Huomenta vaan sinne kotkaan. ollaankin jo herätty uuteen päivään. jaksuhali!
Päällikkö
11/01/2016
Kuka Turkulaisista on puhunut? Koitahan saada herne nenästä ja avaa silmäsi niin voit rikkoa ennätyksiä ja voittaa jotain suurta. Voittaminen vaatii enemmän tekoja kuin sanoja ja juuri siksi esim. Turussa ei salibandyn saralla ole voitettu juuri mitään.
JZ
11/01/2016
Koivunen oli varmaan huolissaan, että Clasun ylivoiman syy paljastuu, jos naisten sarjan pelaaja loukkaantuu pallon osuttua aataminomenaan...

No joo. Mitä nyt hänestä olen kuullut, niin osittain saattaa olla kieli poskessa heitettyä kommenttia eikä kannata niin verisen vakavasti ottaa. Niinkuin ei tätäkään.

Itse ainakin annan rispektiä tulokselle. Miksi piilotella maalintekovoimaansa tai hyssytellä puheitaan? Tasoero on mikä se on, nyt sen tajuaa jo hitaampikin, ja ekaa kertaa ikuisuuksiin naisten sählypeli herätti jotain tunteita täälläkin.
VELLUU!
11/01/2016
Ei tytöillä/naisilla ole aataminomenaa, se on vaan meillä miehillä (ja pojilla), ettäs kehtaat päästellä moisia ;)

Peltolan kommentteja maalivahdin poisottoon odotellaan... Oletan että Passo katsoo ennätysten jahtaamisen ylevämmäksi perusteeksi kuin Amun "pelaajat halus", ja siten tämä oli perusteltua eikä ala-arvoista(?)
JZ
11/01/2016
Ja lisätään vielä sen verran, että ymmärrän kyllä Crackers-pelaajankin näkökulman. Olisin varmaan itsekin ottanut vähän itseeni ja toki tuossa toiminnassa vähän ylimielisyyden sävyjä on, etenkin tuo Passon kommentti vuodelta 2007 tähän kaivettuna on toki aika hupaisa. Mutta kidutus kasvattaa, ja myös naissalibandy tarvitsee tähtiä, persoonia ja tarinoita, vaikka joka osaltaan tää tarina nyt ei ihan sitä absoluuttisinta huippu-urheilua tai jotain tietynlaista herrasmiesmäisyyttä tarjoakaan.

Kuten twitterissä todettiin, sopiva kosto tästä lienee voittaa Classic, ja painaa vaikka sitten lehdistölle joku "epäsopiva" kommentti siihen päälle :)
Penkkiurheilija
11/01/2016
Kuten ensimmäisessä postauksessa sanoin että pelaajilta tämä ei ota mitään pois. Pelaajat pelaavat kuten valmentaja käskee ja jos koutsi on jollain henkilökohtaisella missiolla "kostamassa" omasta mielestään tapahtunutta vääryyttä niin ei siihen pelaajat mitään voi. Classic pelaa naisten liigassa viihdyttävää ja näyttävää salibandya joista etenkin nämä MJ-edustajat ovat hyvä esimerkki menestyttyään myös maajoukkueessa. Asia on sitten eri jos kuuluttaja vetää noinkin härskisti kotiinpäin että ketä se palvelee? Mutta kun jälleen #posinkautta mennään niin hienoahan se on että maksavalle yleisölle tarjotaan maaleja joka toisella peliminuutilla. Saa ainakin rahalleen vastinetta maalien muodossa. Tasoeroista nyt naisten liigassa nykyisellä joukkuemäärällä lienee enää turha sanoa, eiköhän tuo tulos kerro kaiken oleellisen.

Ja mikäli tuo on Koivusen itsensä heittämä kommentti kosto-sanasta pitää paikkansa niin eihän siinä mitään, näitä sattuu. Mutta silti uskallan väittää jonkin verran lajia tuntevana että ilman näitä talkooihmisiä (joista suurin osa varmaan pelaajien vanhempia tms. sukulaisia) tämä laji olisi Suomessa edelleen tasoa "joku muu" joten ainakin itseltä lähtee iso kiitos sinne talkooväen suuntaan joka nämä ottelutapahtumat suurimmalta osin pyörittää.

Mutta pöly on laantunut ja karavaani kulkee. Eteenpäin sano mummo lumessa!
Kaksinaismoralismia
11/01/2016
"Ala-arvoista lyödä lyötyä. Se tuntui kidutukselta"

Vuonna 2006: loukkaavaa
Vuonna 2016: salibandykulttuuria

Näin se laji on kehittynyt...
Väärä koston kohde
11/01/2016
Minusta tässä on hyvä tuoda esille tuo kosto. Ei tosin Crackersia vaan liigaa ja sen päätöntä joukkuemäärää vastaan. Sitä saa mitä tilaa. Liigalisenssin ehtona pitäisi ehdottomasti olla henkilöt, jotka osaavat asentaa maton oikein, eikä mitään "no on se metrin tarkkuudella melkein oikein".
Videotuomari
11/01/2016
Heikompikin vastustaja ansaitsee rehellisen ja laadukkaan ottelun. Se on vastustajan aliarvioimista, jos vaikka 10 maalin etumatkalla ruvetaan leikkimään ja pelleilemään, kun ollaan selkeästi parempi kuin vastustaja. Paras ja reiluin tapa on pelata normaalisti, oli tulos mikä tahansa. Maalivahdin poisotto lopussa taas on törkeä temppu, mitä en itse sulattaisi.
Kim
11/01/2016
Mitä vielä, onko tännekkin eksynyt joku mielensäpahoittajien joukko?! Eihän kukaan kohta uskalla sanoa mitään ääneen kun kaikki "paremmat ihmiset" hyökkäävät kimppuu. Ei voi sääliä kun noita kommentoijia. Mitä teidän mielestänne pitäisi haastattelussa sanoa? Olla hiljaa? Voisiko jotakin ottaa huumorilla eikä aina tarvitsisi tulkita toisten sanomisia negatiivisimman kautta?

Vai oliko tässäkin kyseessä että väärä joukkue voitti? Sitten kun olisi oma suosikki voittanut niin sitten ylistettäisiin? No eipä tälläinen laji jaksa kiinnostaa missä "fanit" jaksavat rutista joka ainoasta asiata. Tietysti kun kentällä ei pärjätä niin sitten se paremmuus pitää antaa haastattelujen yms perusteella. No saitteko nostettua omaa egoanne?
James
11/01/2016
Ensimmäinen "kosto" johtaa yleensä kostokierteeseen, niitä on tässäkin lajissa jo ihan liikaa. Arvostan niitä, jotka eivät näihin kierteisiin lähde mukaan. Voitto on se paras "kosto" ja sen pitäisi riittää, kaikki muu on turhaa. Vääryyttä ei tarvitse niellä, mutta siihen vastaaminen uudella vääryydellä on pahaksi.
Jeppe
11/01/2016
Voi voi Vellua, ei voi kauhalla ottaa jos on lusikalla annettu.
auli honkala
11/01/2016
"Tampereelta moro" , ihan vaan omalla nimelläni kysyn, kuinka laajempi perspektiivisi liittyy ko. kommentointiin?
Toiseksi kysäisen, miksi et omalla nimelläsi (raukka) uskaltanut kommentoida, kun nimellä kommentoit pelaajiakin?
Kolmanneksi kysäisen, minkä lehterin väkeä olet? Ilkeä olen, niin sinäkin.

Terkut vaan hienoille pelaajillemme, joita on ilo tuolla kotikentällä ja maailmallakin seurata ja kannattaa!!!
Tero Töyrylä
11/01/2016
Nimimerkille "Crackers-pelaaja", nyt kyllä laitat mun nimiin Kassun twiitin ja ajatuksen sen takana. Ei anneta mulle siitä kunniaa.
Tiina
11/01/2016
Mielenkiintoinen pullahdus tästä vauhtihurjastelusta :D Huippujoukkue, täynnä tähtiä kulki pitkän matkan Kotkaan asti eikä oltu osattu ees mattoa suoristaa! Johan se pännii ;D Ja nyt sitten ei säästelty vastustajaa vaan annettiin isolla kädellä sen mikä sarjakärjestä lähtee! Ihan reiluu - sanoisin! Ja vetää suupielet ylös! Nyt vain Raksut keräilee kamansa ja palaa Karhumäkeen miettimään pitäiskö vielä harjoitella lisää...
avenger
11/01/2016
Minä ainakin uskon että seuraavassa kohtaamisessa crackers kostaa tämän nöyryytyksen. Kotkalaiset eivät unohda tätä ja seuraavassa kohtaamissa classic laitetaan polvilleen. Veikkaus lopputuloksesta crackers-classic 35-1!
Tiina
11/01/2016
Ja Timi valitaan majuvalmennukseen :)))
Tampereelta moro
11/01/2016
Kiitos vaan Honkalan rouvalle palautteesta. En ymmärrä viittaustasi "lehteristä", viitannetko sitten yhteiskunnalliseen asemaani vai edustamaani seuraan, se jää epäselväksi. Nimimerkillä juuri sinunkaltaistesi takia. Asiaan: Classicissa on valitettavasti pelaajia, joilla menestys salibandyliigassa(huom naisten) on noussut reilusti hattuun. Pelaajia, jotka kohtelevat amatöörimäisesti, epäurheilijamaisesti kanssa pelaajiaan. Miten lajikulttuuria voidaan viedä hyvässä hengessä eteenpäin kun tälläisia tempauksia järjestetään. Voittakaa likat ensin se MM-kulta ja tulkaa sitten huutelee. Parempi jättää nämä ihmenaiset mainitsematta ettei kukaan pahastu. Niin ja kehua saa kaiketi? Veera Kauppi on nuoresta iästään huolimatta nöyrä ja vilpitön URHEILIJA, ja on esimerkki nuorille junioreillemme. Hänen kaltaisiaan tarvitaan lisää. Cracersin pelaajille huikeat tsempit, ja pää pystyyn!
BJBG
11/01/2016
Auts! Onko KV näin kade paikalliselle vastustajalleen? Nyt mene jo ala-arvoiseksi! Olematta ollenkaan Tammperreelta, mielestäni Classic on aina esiintynyt tyylikkäästi ja reilusti peleissä! Eikä vedellä majua tähän - siellä pelasi Suomen naiset taistellen hienosti loppuun asti!
ACDC
11/01/2016
"Voittakaa likat ensin se MM-kulta ja tulkaa sitten huutelee." Ketkä on ensinnäkään huudelleet mitään? Huhhuh. Siellä elit kuitenkin itsekin MM-huumassa mukana, kenties jopa talkoolaisena
Lisää murskavoittoja, jos kerran mahdollista
12/01/2016
Se piti muuten sanoa, että kuinka tahallaan huonommin pelaten, tai "ei terävimmällä mahdollisella tasolla pelaten" voitaisiin viedä niin kutsuttua "lajikulttuuria" eteenpäin? Onko salibandyn kulttuuria siis se, että tehdään viisi tulostaululle ja höntsätään sitten loppuaika? Lajissa, jossa maaleja saattaa todella tulla siihen viiteen minuuttiin vaikka kuusikin ihan miestenkin peleissä? Kyllä lajia viedään eteenpäin nimenomaan sillä, että huonommat seurat alkavat heräillä siihen, mitä liigassa pelaaminen vaatii ja kenties tällaisten murskajaisten jälkeen todella alkavat treenaamaan kovempaa ja lunastamaan paikkaansa ylimmällä sarjatasolla. Ei lajia sillä tavoin eteenpäin viedä, että huonommilta joukkueilta pyydellään anteeksi, että "me olemme niin hyviä".

Perin juurin suomalainen suhtautumistapa tähän asiaan monella foorumilaisella, mutta ainiin, taitaa lajikin olla perin juurin suomalainen..
mattomies
16/01/2016
Sen voin vielä sanoa Classikille,että älkää olko katkeria kuoppaisesta matosta,sitä ei ois suoraksi saanu asfaltti jyrälläkään.Totta kun puhutaan ,niin eihän se siinä pelissä edes ollut kuoppainen)....joten tsemppiä vaan...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.