Divarit

Video: Hurja töötti pudotti pelaajan kentän pintaan – ei vapaalyöntiä tai jäähyä

14.01.
2016
17 Kommenttia
5
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SBS Wirmo ja Loviisan Tor pelasivat sarjapisteistä viime lauantaina Mynämäellä. Kotijoukkue vei ottelusta voiton lukemin 5-4.

Ottelun rajuin tilanne nähtiin ensimmäisessä erässä, kun Torin Dan Forsström lanasi kotijoukkueen Niko Vahteran kentän pintaan. Tilanteesta ei vihelletty vapaalyöntiä tai jäähyä. Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan otteluvalvoja vei tapauksen jatkokäsittelyyn. ”Kohtaaminen” näkyy videolla ajassa 0.15.

Wirmon voiton takuumiehenä hääri 2+1 nakuttanut Antti Keskitalo. Antti Vuorinen tehtaili 1+1. Torin Joni Niiranen iski pisteet 1+1.

Wirmo on nyt sarjataulukon kolmanneksi viimeisenä. Tor löytyy pykälän ylempää sijalta 11.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jari
14/01/2016
Olihan toi nyt ruma niitti. Sinänsä ei yllätä, että ei vihelletty. Tissiposkituomarit taas asialla. Onneksi otteluvalvojalla oli sentään valot päällä!
Jorge
14/01/2016
Yllättävää että Wirmon pelaajalla pää alhaalla. Päätä ylös ja herätys. Dani ei tuu selvästi tahallaaan tohon. Puntille ja vähän kordinaatiota kesätreeneissä ni ei lenno noin. Ihan oikein tuomarilta että anto pelin jatkua. 2-divariin vaan Wirmo! Siellä voitte juosta päät alhaalla.
Alba
14/01/2016
Tosissaanko meinaat Jorge tuoda tota lätkäkieltä salibandyyn? Mistä lähtien salibandyssa on pitäny olla "pää ylhäällä", ettei tuu ajetuksi?
Faarao
14/01/2016
Päätä ylös ja herätys? Mistä lähtien tollanen kontakti kuulunu salibandyyn?
Serge
14/01/2016
Toivottavasti kommentti on Jorgelta provosointiyritys. Ruma taklaus, joka yllätti ilmeisesti tuomaritkin.
Tarkkailija
14/01/2016
Jorge vois updeitata pelijargoninsa tälle vuosikymmenelle... Missään lajissa (paitsi häkkitappelussa, dissaamatta tässä vapaaottelua), ei saa vetää puuntakaa varsinkaan päähän!

Nykyään on kato Jorge sellainen juttu kun vastustajan kunnioittaminen vallallaan (tää on oikeesti ihan pelaajien aloitteesta syntyny juttu, vaikka voi kuullostaa siellä päin oudolta).
paha sanoa
14/01/2016
Paha sanoa, oliko teknisesti rikettä. Tuli palloa tavoittelevassa asennossa ja ehkä (mielestäni kyllä) sai mailansa osumaan palloon ennen kontaktia. Tämä yksityiskohta tekee tilanteesta törmäyksen eikä taklausta. Joka tapauksessa kumpikin pelaaja pelasi tilanteen rohkeasti.

Vastustajan kunnioituksesta voi olla montaa mieltä. Sekin on vastustajan kunnioittamista, ettei anna mitään ilmaiseksi.
Mitä nyt taas
14/01/2016
Millä perusteella se on törmäys jos on pallossa? Kyllä pallo hallussakin voi taklata.
Julius Greynes
15/01/2016
Lätkässä tuosta olisi tullut ulosajo.
palloilija
15/01/2016
Okei, valitetttava tapaus enkä kannata väkivaltaa säbässä. Mutta kyllä tässä mielestäni tuon pallollisenkin pelaajan toiminnassa on parantamista. Muutenhan paras tapa kuljettaa pallo maalille on katsoa jalkoihin ja pitää pallo tarjottimella...

Jos palloa ei saa tarjottimelta viedä niin miten sitten?
Palloilija vielä jatkoa
15/01/2016
Jalkapallossa yleinen tulkinta on että jos saat osuman palloon niin silloin vaikka mies lentää ei virhettä ole. Näistä tulee ajoittain kovia kontakteja mutta ainakaan huipputasolla kukaan ei valita.
Tarkkailija
15/01/2016
Joo, enemmän kommentoin tuossa aikaisemmin Jorge aivopierukommenttia 90-luvun lätkäteeseillä terästettynä...

Väitän kyllä että tuossa tilanteessa ei Tor:in pelaajasta saa "pallollista" millään ilveellä, ja aina kun noin jyrkässä kulmassa ajetaan syöttöä vastaanottavan pelaajan yläkroppaan, on loukkaantumisriski olemassa.

Julius Greynes on muuten oikeassa, että lajissa jossa on kypärät ja vähän muitakin suojia olisi vastaavasta suorituksesta saanut PR:n.
Julius Greyness
15/01/2016
Jalkapallossakaan ei saa mennä nappulat edellä, vaikka palloon ensimmäisenä koskisikin...
Kyllähän tuossa tilanteessa oli nähtävissä että jos pelaaja olisi ajanut pelkästään "tarjottimella" olevaa palloa kohden olisi ryntäävällä pelaajalla ollut riskinä ajaa tilanteessa ohi ja pallollinen olisi päässyt ohi. Tai jos karvaaja olisi kuten näkyy hieman myöhässä tullut pelkästään iholle olisi pallo päässyt ohi.
Tuttu slogan "Ota joko mies tai pallo". Tuossa tilanteessa otettiin molemmat. Ensisijaisesti kuitenkin mies (tultiin paremmalla vauhdilla miehen puoleisesta suunnasta). Jos pallollinen olis saanut ykköäsellä jatkettua olisi tilanne voinut näyttää/muodostua toki aivan erilaiselta.
...
15/01/2016
Palloilijalle: jos pallo on tarjottimella, niin eihän se tarvi sitten kun ottaa vain. Ei siinä tarvita minkäänlaista kontaktia silloin.
Fårsby
15/01/2016
Onneks ei ollu #7 kuka anto.. Ois voinu käyä wirmon poikaalle huonosti....
Hubba
15/01/2016
Fårsby hei, valot päälle. Katupartiovuorosi taitaa alkaa ihan justiinsa. Laita pitkät kalsarit ja muista ottaa äidin tekemät eväsleivät reppuun.
wing
17/01/2016
Ikävä temppu. Ei kuulu lajiin. Hyvä ottaa selkeä linja näissä ettei tarvitse ihmetellä onko kuitenki vähän, sillai, tavallaan sallittu. Vaiko yksiselitteisesti kielletty.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.