Liigat

Video: Tampereen paikalliskamppailussa tykiteltiin tyylikkäitä osumia

19.02.
2016
0 Kommenttia
0
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Classic ja Koovee kohtasivat Tampereella torstaina. Classic veti ottelussa pidemmän korren lukemin 7-4.

Classicin pistenikkareita olivat 2+1 paukutellut Sami Johansson sekä 1+2 taiteillut Mikko Leikkanen. Eemeli Salin osui kahdesti, Nico Salo iski 1+1 ja Lassi Vänttinen tarjoili kaksi maalisyöttöä. Kooveen Mikko Immonen nakutti 1+1 ja Tommi Ahola nappasi kaksi maalisyöttöä. Ottelua seurasi paikan päällä kaikkiaan 1041 katsojaa.

Ottelutilastot

Classic on Salibandyliigan piikkipaikalla ja porhaltaa 10 ottelun voittoputkessa. Koovee on kymmenentenä ja sen mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat enää hyvin ohuet. Matkaa kahdeksantena olevaan Oulun Luistinseuraan on nyt viisi pistettä.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.