Liigat

Hautamäki ratkaisi rankkarikisassa, TPS lähellä jymy-yllätystä – katso perjantain salibandytulokset

18.03.
2016
48 Kommenttia
6
Liigat
Kuva: Anssi Koskinen

Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja Jyväskylän Happee väänsivät perjantaina miesten Salibandyliigan puolivälierissä Jyväskylässä. Vierasjoukkueena toiminut TPS voitti ottelun maalein 7-8 rangaistuslaukaisukilpailun jälkeen. Ratkaisumaalin iski Jaakko Hautamäki.

Happee aloitti ottelun vahvasti ja karkasi 5-1-johtoon ajassa 21.06. TPS kuitenkin iski seuraavan maalin ja Janne Hoikkasen suihkukomennus toi vieraille tilaisuuden tulla tasoihin. TPS onnistui viiden minuutin ylivoimalla kahdesti ja tasoitti ottelun vielä tasavoimin toisen erän lopussa.

Kolmannessa erässä kotijoukkue johti kahdesti, mutta TPS iski kaksi kertaa tasoihin. Jatkoajan jälkeisessä rankkarikisassa Happeen Peter Kotilainen sekä Juuso Heikkinen onnistuivat. TPS:n Joonas Koskinen ja Hautamäki maalasivat myös ensimmäisellä kierroksella. Jatkopareissa Kotilainen epäonnistui ja Hautamäki ratkaisi pelin toisella rankkarionnistumisellaan.

Itse ottelussa TPS:n tehopelaaja oli kolme maalia syöttänyt Eero Jalo. Vierasjoukkue vaihtoi ensimmäisellä erätauolla Pyry Luukkoseen nuoreen Santtu Yläseen, joka torjui vahvasti TPS:n maalilla. Luukkonen vaihdettiin takaisin rankkarikisaan. Happeen Peter Kotilainen naulasi tehot 2+1 ja Petri Kauko syötti kolme osumaa.

TPS johtaa sarjaa voitoin 3-2. Tähän mennessä joukkueiden jokainen kohtaaminen on ratkennut maalin marginaalilla. Välieräpaikka vaatii neljä voittoa. Ottelusarja on katkolla sunnuntaina Turussa. Classic ja Viikingit varmistivat tänään paikkansa neljän parhaan joukossa.

Miesten Salibandyliigan puolivälierät:
Viikingit-SPV 3-2 ja. Ottelutilastot Juhani Järvenpään ottelukuvat Otteluvoitot 4-1 Viikingit välieriin.
Happee-TPS 7-8 rl. Ottelutilastot Otteluvoitot TPS:lle 3-2.
Classic-OLS 4-3 Ottelutilastot, Topi Naskalin ottelukuvat Otteluvoitot 4-1. Classic välieriin.

Lue myös:
Suomen mestarit aikaiselle kesälomalle – ratkaisumaali sekunti ennen jatkoajan loppua
Johansson ratkaisi Tampereen trillerin – Classic eteni välieriin

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
t.
18/03/2016
aivan huikea ottelu. palelee vielä ottelun jälkeen, kun jännitti niin paljon. jotenkin yllätti, ettei happeen pelaajien itsekuri kestänyt. hoikkasen vahingoittamisyritys saariselle kostautui, silti ihmettelen, että pääsekö todellakin pelaamaan seuraavassa ottelussa? kun miettii miten pahasti saarinen olisi voinut loukkaantua, ja teko aivan selvästi tahallinen.
Itäraja
18/03/2016
Voi kyynel! Happee vie tämän - ikävä kyllä!
Liusjärvi
18/03/2016
Pakkohan siitä on tulla pelikieltoa!
kehä III sisäpuoli
18/03/2016
totta kai hoikkasen kausi on paketissa, riippumatta siitä tuleeko yksi vai kaksi vai kolme peliä penalttia

kaukon kasetti ei kestä, eikä happeeveskalle kannata antaa esteetöntä näköalaa palloon koska pallo menee sitten esteettömästi maaliin.

Tepsiä on ilo seurata, urheilua parhaimmillaan kun nuori joukkue yllättää yleisön ja ainakin hitusen itsensäkin.
Terska
18/03/2016
Tarkoittaako se hirviteatteri sitä, että Hirvisuo tekee teatraalisen maalin?
S7
18/03/2016
TPS TEEPEESSSS! Aivan huikeeta. Yksi täppä ja välieriin mars! Ja kyllä mä veikkaan, että alkaa molemmilla viime kevään finalisteilla aikainen kesäloma.
Mielisairaanhoitaja
18/03/2016
Missä Hynynen? Eikö kasetti kestä?
Kanarialinnut kentällä
18/03/2016
Miten meni tuomarit noin omasta mielestä tämän illan puhallukset ?? Minä vastaan TÄYSIN VIHKOON !
Miten on mennyt muut puhallukset ?? Minä vastaan TÄYSIN VIHKOON !
Ainoa peli mistä saatte jokseenkin puhtaat paperit on keskiviikon peli Turussa, siitä saatte melkein täydet pisteet.
Miten teillä voi tuomarilinja vaihdella noin pahasti, jopa saman pelin aikana ??

Vilander on viimeistelyn tehnyt yhdessä Turun työväenteatterin kanssa, niin hyvin osaa tepsin porukka näytellä, varsinkin numero 13, saat täydet pisteet, olet hyvin oppinut näyttelemään ja nuo pääsiäistiput, siis puusilmä tuomarit menevät siihen teidän teatteriin mukaan.

Varsinkin sinisilmäinen tuomariblondi on aivan kuutamolla, miten helvetissä sillä voi olla tuomarikortti ?? Mutta jonkunhan se rooli on otettava kentällä..

Tepsiläiset saa pitää mailasta kiinni, roikkua selässä kun apinat, hakata mailaan, ajaa miestä yli laidan ja mitään nuo puusilmät eivät näe, tai näkevät mutta vellihousut eivät uskalla puhaltaa.
Ja jos tepsiläisiä ottaa rehdillä pelillä, alkaa helevetinmoinen teatteriesitys ja huutojäähyt !!

Harmi, kun tämän tason pelit ratkaisee pääsiäistiput kentällä, tuomarit joilla ei ole edes yhden pelin aikana rehtiä linjausta. Herätkää !!
ET soittaa kotiin
18/03/2016
"Kanarialinnut kentällä" taitaa laulella voimalla kahden kaljan.
Dom Huono
18/03/2016
Kun on selkä seinää vasten, niin vikahan on löydettävä jostain muusta kuin itsestä.
Erkki Liikanen
18/03/2016
Se on hunajata!!!
JuupaJuu
18/03/2016
Happeelta äijät harvenee. Hyvä että sai kaksi kunnollista kentällistä "jossain kunnossa" olevaa pelaajaa kentälle. Hyvin Happee kyllä pärjäs kahdella viisikolla ja rammalla maalivahdilla. Sitä ihmettelin ettei Pulkkinen ottanut muutenkin siipirikko jengil riskiä ja jättänyt tästä pelistä Maalivahtiakin pois, kun ei voi pelata 75% tehoilla jos silläkään. Hyvä vaan jos Happee putoaa nyt niin on äijät ens kaudel terveempiä. Ei meinaan kahdella viisikolla pärjää enää seuraavalla kierroksella. Hynysen vamma lienee hoidettu seuraavaan peliin mutta ei yksi mies voi joukkuetta tehdä. TPS.llä nuori, energinen ja terve jengi kasassa. Parempi tässä vaiheessa kautta voittakoon.
Terhi
18/03/2016
Hehheh, ai että on tuomarit olleet TPS:n puolella? Riippuu aika vahvasti minkä värisillä laseilla pelejä katsoo. Eiköhän ne ole olleet Happeen pelaajat jotka ovat sikailleet ja seuraavassa vaihdossa taas filmanneet. No sunnuntaina loppuu tämäkin valitus.
Eipä siinä
18/03/2016
Sääli että yksi luupää pilaa joukkueelta mitä todennäköisimmän voittopelin. Näissä ei ymmärrys riitä. ja anteeksi on vaikea antaa. Sen verran tiedän tilastomatikasta, että Happeen telakalla ja romuna tai lähes romuna olevien pelaajien määrä ei enää ole sattumaa. Taas lisää rosterista tippumia ja osa kävelee kuin puujaloilla. Jotain on mennyt fysiikan ja erityisesti lihashuollon puolella pahasti vihkoon. Reidet ja nivuset paukkuu. Täytyy suositella kauden jälkeen konsultointia Liikunnan fysiologien kanssa.
Just just
18/03/2016
Ei siinä, kaksi tasaista joukkuetta, mutta voisivat tuomarit pitää yhtenäisen linjan pelissä. Tänään oli taas mitä ihmeellisintä tuomaritoimintaa. Varmasti molemmat joukkueet ovat samaa mieltä siitä, että tuomarilinja on ollut huonoa tässä sarjassa.
Joni
18/03/2016
Pulkkisen pitäisi olla sen verran kokenut pääpölli että huilauttaisi runkosarjanlopussa ukkoja, jos kerran ovat loukissa. Kauden ratkaisupeleissä äijät täytyy olla kunnossa ja pelin myös. Urheilu on siitä yksinkertaista, että oikeat ottelut täytyy voittaa.
Stadi
18/03/2016
Todelle upeeta kun Tepsi hoiti illan matsin ja toivottavasti voittaa Sunnuntaina niin saadaan todella maukkaat välerät.
Varmaa on jo Tampereen Classic ja kaksi joukkuetta pääkaupunkiseudulta.
Turussa on salibandyllä suuri potentiaali tulla sisäpalloilun ykköslajiksi, silloin yli tuhannen yleisömäärät ovat yli tuhannen luokkaa,
Marli Areenalla joka on paras salibandyhalli, sijainniltaan, palveluilta ja kokonsa puolesta. Buumi on lähdössä lentoon Turuus!
S7
18/03/2016
Eikös Jalanko olekaan jumala? (sitäkö tässä haetaan?) Mutta onhan toi silmiin pistävää miten paljon jengiä on lasaretissa. Tollasta määrää ei kestä mikään jengi!
Joni
18/03/2016
Kirjoita Miklu omalla nimellä!
Just just
18/03/2016
Hyvä tuomarit, ansaitsette kaiken kunnian tämän illan ottelusta, toivottavasti voitte nauttia työstänne !!
Happeen loukkeihin ei tämäkään peli kaatunut, kyllä jokainen joka pelin katsoi tietää mihin tämäkin peli kaatui, tuomareihin !! Kun rehellisiä ollaan niin oli minkä väriset lasit tahansa, ei tälläistä tuomarointia voi hyväksyä.
Tuomarikortillinen
18/03/2016
No kyllähän tuo Marttinen on kovan´luokan show-mies. Lähes jokaisessa ottelussaan ei tyydy pelkkään viheltelyyn vaan osallistuu peliin upeilla ja oikea-aikaisilla vihellyksillä ja viheltämättäjättämisillä. On upeaa mennä katsomaan ottelua jossa ei esiinny ainoastaan kaksi taitavaa joukkuetta, vaan myös uskomattoman karismaattinen ja viihdyttävä taiteilija, tulkitsija - ja ennen kaikkea suuri tulkitsija. Välillä Marttinen luo yllättävyyttä peliin puhaltamalla kosketusetäisyydeltä täysin ottelun luontaisen juonen vastaisen tuomion. Vain todelliset taitelijat voivat yltyä tällaiseen hurmiolliseen tulkintaan. On suuri lahja osata viittelöidä sisäänlyönnit salamannopeasti käänteisesti. Tätä voi jokainen kokeilla arkielämässään esimerkiksi kääntämällä polkupyöränsä ohjauksen käänteiseksi tai tietokoneen ruudun nurinkuriseksi. Ei ole helppoa, voin paljastaa.

Marttinen on suuri voimavara koko salibandyväelle. On onni etteivät kaikki tuomarit ole huomaamattomia, harmaita puurtaijia jotka eivät osallistu ikimuistoisen ottelutapahtuman tuottamiseen. Tämän illan otteluun noin 15 euron arvoinen lippu tuntuu katsojan kannalta suoranaiselta ryöstöltä. Tämän iltaisen kaltaiset tuomarointinäytökset jäävät klassikkona suurten suomalaisten urheiluhetkien joukkoon. Samalle hyllylle Mika Häkkisen ensinmäisen maailmanmestaruuden, Matti Nykäsen urotekojen ja Lasse Virenin kultajuoksun rinnalle.
Terhi
18/03/2016
Kannattais jättää noi tuplahuuto ja -kysymysmerkit käyttämättä, jos haluaa esiintyä uutena kommentoijana samassa keskustelusarjassa. :D
TERHI VEI JALAT SUUSTA
18/03/2016
Kanarianlintubongari kirjoittaa jo kaiken kahtena ??
Manulle illallinen
18/03/2016
Hei, nythän on niin, että jokainen joka tästä lajista jotain tietää, on jo kauan sitten menettänyt toivonsa tämän voimakaksikon suhteen. Ne on tietyllä tavalla outsidereitä, ei mukana pelin virtauksessa, hengessä eikä siinä roolissa, minkä hyvä tuomari luontaisesti ottaa ja saa. Ovat kuvitelleet ottaneensa tosi äijä linjan pleijareihin, sallitaan kaikki mikä ei johda ruumiisiin. Ja kuvittelevat pelaajien sitten arvostavan heitä. Väärin. Homma karkaa lapasesta, kukaan ei tiedä mitä saa tehdä ja mitä ei. Tulee ylilyöntejä. Ja sitten yhtäkkiä tulee joku hento, myöhäinen vihellys tilanteesta, joka menisi junnupelissäkin läpi. Älkää Liiton Miehet, Herra Jestas, päästäkö näitä enää välieriin viheltämään, if you please.
Joni
18/03/2016
Ei muuten kirjoita. Surkeaan tuomarityöskentelyyn vetoaminen tappion hetkellä on häpeällistä. Hirviryhmän kannattaisi vain yksinkertaisesti tunnustaa, että peli ei kulje tällä hetkellä. Classic ja Viikkarit olisivat lähettäneet joukkueen jo lauluun.
Tane
18/03/2016
Happee aloittanut hirveän psyykkaamisen tuomareita kohtaan. Mutta ei se riittänyt tänään Oulussa eikä tule riittämään sunnuntaina Kupittaalla.
vamma
18/03/2016
Ei se Happee kaukana voitosta ollut näilläkään tuomareilla. Eikä se tuomareihin kaatunut. Jos ketjullinen kärkiukkoja on poissa, niin näkyyhän se. Ja jotain on täytynyt mennä oieleen kun vaikuttaa olevan nivus/lihasvammoja. Silti, jos pallo olisi jatkoajalla pomppinut tolpan sijasta maaliin, tai Pa Kotilainen olisi laittanut rankkarin tolpan sijasta sisään, olisi sarja katkolla Happeelle. Sunnuntaina sarja kuitenkin katkolla Tepsille, ja Tepsillä ennakkosuosikin asema ja ensimmäistä kertaa jotain hävittävää.
Katsoja JKL
18/03/2016
Happeen kannattajien on aivan turha syyttää tuomareita illan ottelusta. Hoikkasen tilanteessa ei ollut mitään epäselvää, vaikka vahingoittamisyrityksestä ei ollut kysymys. Kontakti suoraan päähän takaviistosta. Toivottavasti "Hullu" selviää ilman pelikieltoa. Muutamaa myöhäistä vihellystä lukuunottamatta tuomareiden toiminta näytti ihan kelvolliselta katsomoon. Mistään väärinpäin tuomituista kulmalyönneistä on turha itkeä, niihin eivät pelit koskaan ratkea.

Peli oli täysin Happeen hallussa, kunnes heti 5-1 maalin jälkeen Junkkarinen jätti pelin kesken. Selvästi Happeen tärkein pelaaja puolikuntoisenakin, koska pystyy aina rauhoittamaan pelin pitkään palloliseen hyökkäykseen. Junkkarisen jäätyä pois Happee peluutti sekalaisia pakkipareja, joka sotki viisikkopelin täydellisesti. Ote pelistä oli siirtynyt selvästi Tps:lle jo ennen Hoikkasen jäähyä. Sunnuntaina vaan rohkeasti nuoret puolustajat Ilmonen ja Lahti peliin, että kentät eivät sekoitu, mikäli joku puolikuntoisista ei pysty koko ottelua pelaamaan.

Vielä muutama ranskalainen
- Hautamäki. 3erä ja JA villassa. Rankkarikisassa silti kylmänviileä.
- TPS Raitums erittäin aliarvostettu pelaaja. Loistava 3.kentän roolissa
- TPS Ylänen. Ei paljoa kovempaan paikkaan voi joutua, mutta upeita torjuntoja.
- Lipunhinnat liian korkeat. Karkoittaa satunnaiskatsojia.
Hei Tane
18/03/2016
Palattiinko tänään Oulussakin? Ai niin Kärpät pelasi. Puhutko siis lätkästä. Takaisin kouluun ja mantsan tunneille!
Torvi
18/03/2016
No ei noi Ceen ja Viikkareiden vastustajat kyllä ole mitään mittareita mistään.
Happiloppuu
18/03/2016
Hunajata tosiaan, kaikille niille jotka nyt taas liputtamassa tuomarifarssia ja valuttaa kyyneliä kun Happee otti kuokkaan. Asiaha on näin että ottelusarjassa on yksi joukkue ja se on Tps, nuori nippu joka tekee hommaa täydellä poltteella (välittyy katsomoon) ihan oikein et happee sortu nyt omaan hölmöyteen ja sikailuun ja makso siitä mahdollisesti jopa erittäin kovan hinnan.
Joni
18/03/2016
Jaa ei vai? Harjaavat tänä keväänä jengin kuin jengin. Miklun tämän päivän maalilla tulee olemaan maaginen vaikutus. Huippu-urheilu on yleensä pienestä kiinni ja niin nytkin. Viikkareiden flow-tila alkoi.Tepsille onnittelut huonosti rakennetun ja ylimielisen Happeen voitosta.
Fani, Loviisa
19/03/2016
Jumankekka että on hyviä jänniä pelejä, en muista milloin viimeksi olisi ollut näin kivaa seurata salibandyä!

Etelästä katsomalla näytti että ekassa erässä Happee järjestään jyräsi tepsiläisiä ja ihan hyvin voinu antaa penalttia enemmänkin. Ja kolmannessa erässä se yksi kulmalyönti tepsimaalin takana tuomittiin väärin päin josta tuli sitten maali happee-päätyyn. Eipä jäänyt sen isompia tuomarityöskentelystä mieleen.

Kevään positiivinen yllättäjä on TPS! Kevään noloin esitys SPV:n Ruukin Innon kasvatin filmaamiset, pisteet menneet!
Tipsun tapsun ja heikun keikun happeesta
19/03/2016
Riippumatta siitä kumpi tästä parista menee jatkoon, tämä eeppinen puolivälieräsarja jaa historian lehdille pitkäksi aikaa..

Tepsi on yllättänyt kaikki kriitikot ja asiantuntijat laittamalla Happeen selkä seinää vasten. Kahden edellisen kauden finalisti on pakkovoiton edessä.

Huvittavaa on ollut seurata somen puolella käytävää provokatiivista keskustelua milloin mistäkin aiheesta tähän ottelupariin liittyen. Enää ei puutu kuin Heimo Hirvi ja Pinkku alkaisivat ottamaan toisistaan mittaa kentän laidalla.

Lippujen hinnat vaikuttaa olevan viimeisimmän debatin aihe. Itse kuvittelin, että TPS:n olevan niin vakavarainen seura, että se voi tarjota pääsyn otteluihinsa ALE-ALE -hinnalla, mutta kyse näyttää olevan turkulaisten vähävaraisuudesta, jos lippu ei saa maksaa vitosta enempää. Itselle on ihan sama maksaako pääsylippu 5, 10, 15 tai 25 Euroa siihen peliin jonka haluan nähdä. Maksaisin pääsylipusta ihan mielellään jopa tuon 25 euroa, koska oletan, että pääsylipun hinnalla olen tukemassa kannattamani urheiluseuran toimintaa. Ihan vastaavalla tavalla grillimakkaran tai hodarin hinta voi olla euron torihintaa kalliimpi.

Tämän illan Happee-TPS pelin yleisömäärään oli vaikuttamassa, kuten niin moneen muuhunkin peliin tämän kauden aikana, nettilähetys sekä samaan aikaan Hippoksella käyty JYPin playoff avaus.

Turkuun tullaan sunnuntaina kannustamaan omaa suosikkijoukkuetta vaikka liput maksaisivat viisinkertaisen hinnan. Tarkoitus hyvään ajaa hintakriittisyyden edelle,

Muuten niin harmaaseen katsomoon saisi ehkä paljon enemmän väriä, mikäli lippujen hinta olisi joustava siten, että oman joukkueen fanikamaa käyttävät tai muuten väriä tunnustavat saisivat lipun alennetulla erikoishinnalla. Turussakin olisi tällöin katsomossa enemmän mustavalkoista, enkä tarkoita musta-valkoisia mielipiteitä, vaan tekstiilejä, ja vierasjoukkueenkin fanit saattaisivat olla näkyvämmin esillä.
KGB
19/03/2016
Katsokaas maalikoosteesta tuo Hoikkasen taklaus - todella vaarallisesti nytkähtää Saarisen pää kun kyynärpää vai olkapääkö siihen osu. Todella ansaittu punakortti.
Hah
19/03/2016
Tässä pelissä nimenomaan tuomarit onnistuivat. Hyvä joukkue ei mene koskaan yhden tai kahden vihellyksen taakse, Hoikkasen taklaus täysin oikea tuomio.

Tepsi otti tänään ansaitut pisteet, ja siitä ei ole tuomareita syyttäminen. Sarja katkolla, hirvi vapisee, hirvi konttaa!
Arto Kilponen
19/03/2016
"Itselle on ihan sama maksaako pääsylippu 5, 10, 15 tai 25 Euroa siihen peliin jonka haluan nähdä."

Jos yhden pelin haluat nähdä, niin joo, mikä ettei. Siinä vaiheessa kun niitä paikan päällä nähtyjä Salibandyliigan pelejä alkaa olemaan kaudelta kasassa luokkaa 40, niin on siinä aika jumalaton ero aika monelle, maksaako lippu 5 vai 25 euroa.
Tepsi finaaliin asti
19/03/2016
"Itselle on ihan sama maksaako pääsylippu 5, 10, 15 tai 25 Euroa siihen peliin JONKA HALUAN NÄHDÄ. Maksaisin pääsylipusta ihan mielellään jopa tuon 25 euroa"

Kyllä olen samaa mieltä kanssani, voin maksaa mielelläni 25€ pääsylipusta Superfinaaliin, pelistä jonka haluan nähdä.

Tällä kaudella Tps on saanut uusia katsojia juuri onnistuneen hinnoittelun takia.

Ennen kauden alkua myytyihin opiskelijakausikorttien hintaan (20e) olin todella tyytyväinen ja päätin silloin myös ostaa kahdelle ystävälleni, jotka eivät koskaan olleet ollut katsomassa salibandyä.
kahtoja
19/03/2016
Köyhälle kallista muille normaalihintasta.
Tsemii TPS
19/03/2016
Taistele TPS. Koko suomi on teidän puolella ja toivottavasti saatte tiputettua jatkosta häppeen. Plajon on vielä töitä edessä, mutta me luotetaan Teihin!
Katsoja
19/03/2016
TPS tosiaan antsaitsee menestyksen. Pelaa omilla vahvuuksillaan ja saa Happeen peli-ilon katoamaan. Hyvä isku oli happeella päällä mutta hoikkasen typerään jäähyyn kääntyi tämä ottelu. TPS sai pääsi rinnalle ja happee alkoi puskemaan.

Tuomareilta ei ollut ihan nappiesitys mutta muuten ok viheltämistä. Kaksi tilanne jäi erityisesti kaivelemaan joista ensimmäinen Hynysen jäähy. Täysin puhdas kontakti ja Jalon filmi meni läpi. Toinen tilanne jossa TPS sai lopussa sisäänlyönnin ja otti veskan pois ja kävi iskemässä maalin vaikka pallo meni Tepsiläisen huitaisusta pihalle. Näin kahden huonon vihellyksen seurauksesta TPS iski molemmista maalin. Toki vastaavia tulee aina ja se osaltaan kuuluu peliin.

Silti tuomareita on turha syyttää. Kyllä siellä oli Heikkisellä ja parilla muulla paikat naulata jo ottelu hyvissä ajoin. Mielenkiintoista nähdä mitkä kokoonpanot Happee saa sunnuntain matsiin. Veikkaan että sarja menee seitsemänteen otteluun ja mikäs sen hienompaa tälläisessa sarjassa. Herättää tunteita sekä katsomossa, että pelaajissa. Lisää tälläistä!! Maksakoot lippu vaikka 15e. Olen katsomossa.
Jester
19/03/2016
Happeen ja TPS:n välinen sarja on ollut erinomaista viihdettä jokaisessa pelissä. Lähtökohtaisesti Happeella piti olla ainakin jonkinlainen etulyöntiasema ennen sarjan alkua. Toisaalta TPS:lle povattiin yllätyskorttia, minkä joukkue on käyttänyt erinomaisesti.

Happee kaatunee tässä sarjassa ainakin osittain sairaslistan takia. Junkkarisen ja Jokisen, Hynysen ja Heikkisen korvaaminen ei onnistu - laatu vain ei löydy. Lisäksi kenttien sekoittaminen on selvästi sekoittanut koko Happeen pakan. Kotilainen kanttaa hyvin keskellä useasti, mutta liika ahneus kostautuu kerta toisensa jälkeen. "Hullu" Hoikkasen ajelu pitää kaverin poissa peleistä niin kuin pitääkin. Kuneliuksen taas ollessa kentällä on vaaran paikka joka puolella kenttää. Happeen suorittamisen taso on vaihtunut iloisesta hirvivaarasta sekasortoiseen pakkoyrittämiseen.

TPS taas on vastannut huutoon hienosti. Joukkue luottaa omaan pelitapaansa ja luo mielestäni paremmin peliä kuin Happee. Yksittäiset pelaajat ovat nostaneet tasoaan ja samalla joukkue on takomassa Happeeta suohon. En olisi itse uskonut, että TPS haastaa Happeen näinkin hyvin.

Mitä tulee tuomareihin....linja on ollut erittäin salliva, mikä on aiheuttanut epäselvyyttä pelaajille. Toivottavasti sama "kova" linja saa jatkua ja ylilyönnit otetaan pois. Ei tämä sarja kuitenkaan tuomareihin kaadu :)

Toivottavasti Happee hoitaa seuraavan pelin ja sarja ratkaistaan viimeisessä ottelussa. Ottelusarja on kuitenkin katsojankin silmiin viihdyttävin verrattuna muihin sarjoihin.
Pelimies
19/03/2016
Moni Tepsin pelaaja on nostanut suorittamisen taso valtavasti runkosarjaan verrattuna. Yhtenä esimerkkinä Alin, jota erehtyin pitämään ikuisena katastrofipuolustajana, mutta mitäpä vielä. Nappula on kasvanut kentällä ollessaan miehen mittoihin ja ottaa illasta toiseen palloa pois Happeen kärkipelaajilta.

Mulle on ihan sama mitä lippujen hinnat ovat. Maksan lippukassalla iloisesti 5 tai 15 euroa. En köyhdy siitä. Kertaakaan en ole jäänyt pois säbäkatsomosta lippujen hinnan vuoksi.

Tepsin lippuhinnan alennus on raju, mutta nettolipputulot pysyvät muuttumattomana, jos katsomoon tulee kolminkertainen määrä väkeä kuin kalliimmalla hinnalla. Normaalisti tulevan sunnuntain kaltainen playoff-peli vetäisi katsomoon ehkä 700-900 katsojaa ja jos nyt alehinnalla saadaan katsomoon 2100-2700 maksanutta katsojaa, niin mikä jottei ale kannattaisi. Erätaukojen kioskimyynti kasvaa, siinä sivussa vahän fanikaman myyntiä, ja tapahtumafiilis nousee uuteen uloittuvuuteen. jos katsomo saadaan äänekkäästi kannustamaan.

Saapa nähdä paljonko Turkuun tulee katsojia. Ennakkojuttua Turun Sanomiin ja huipputehokasta somekamppista pystyyn, niin 2000 menee rikki?
Urheiluhenkeä
19/03/2016
Happee on saanut paljon paskaa päälleen täällä kun peli ei ole kulkenut odotetusti . On oltu vahingoniloisia ja riekuttu kun rampa ja siipirikkoinen joukkue yrittää pelata koko ajan muuttuvalla rosterilla monen kärkimiehen ollessa loukissa tai muuten rampana. Vahingonilo se on sitä aidointa iloa ja parasta urheiluhenkeä. Minulta iso käsi jätkille kun yrittävät raastaa noista lähtökohdista. Ja vaikka siellä on pelikuntoisia vain muutama, uskon että ilmaiseksi Tepsin jatkopaikka ei tule vieläkään. Otetaan Clasulta, Viikkareilta yms. Muutama kärkikaartin jätkä pois, niin eipä sielläkään ratkaisijoita sitten hirveesti löydy. Että tuurista ja uutuurista tämä homma monesti on kiinni. Tepsi ollut hyvin onnekas, ettei äijiä ole tippunut rosterista.
Jared
19/03/2016
Arto Kilponen ei ole pakko aina kommentoida jos ei ole asiaa
seuraaja
19/03/2016
Jos on vähän pelaajia niin kannattaako kentälläolijan :

a/ taklata keskialueellaa vaarattomassa tilanteessa päähän
b/ heilua kyynärpäällä holtittomasti keskialuella
c/ keskittyä pelaamiseen
ylimielisyys
19/03/2016
Toivottavasti tepsin ylimielisyys vielä kostautuu.
Jyväskylä fan
20/03/2016
TPS pelannut kyllä erittäin hyvin ja Happeen peliä varjostanut lukuisat pahat loukkaantumiset + pientä vaivaa on monella. Isoja vaivoja näyttää olevan AINAKIN Junkkarisella, Jokisella, Ilmosella, kuneliuksella.Jos ja kun Hirvet menee tuosta vielä jatkoon niin onko herrojen kausi paketissa.. Pientä vaivaa myös kotilaisella ja viimepelistä puuttui kaasalainen kokonaan?! Syytä en tiedä. Hynynen tippui toisessa erässä pois myös. Toivottavasti hirvet saa ukkoja pelikuntoon

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.