Liigat

Nyt on tunnetta, legendat muistelevat – katso video Jaakko Hintikan paidannostosta

15.03.
2016
1 Kommentti
6
Liigat
Kuva: Olli Laukkanen

Kuva: Olli Laukkanen

Pääkallo.fi kertoi sunnuntaina kuvien kera Oilers-legenda Jaakko Hintikan paidannostosta. Hintikan paita hilattiin Tapiolan Urheiluhallin kattoon ennen Oilersin ja Tapanilan Erän puolivälieräottelua. Nyt juhlaseremoniasta on tarjolla myös videomateriaalia.

Ensimmäisellä videolla tunnelmoidaan Hintikan upeaa uraa. Tarjolla on herkullista pelikuvaa vuosien varrelta. Ääneen pääsevät muun muassa Petteri Nykky, Tero Tiitu, Mika Kohonen, Mikael Järvi ja moni muu.

Toisella videolla on Hintikan haastattelu, jossa puolestaan hän pääsee muistelemaan uransa merkittävimpiä ihmisiä ja vaikuttajia.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Katsoja
15/03/2016
Oli kyllä poikkeusellisen hieno hetki kun juuri 27. minuutilla kaikki katsojat nousivat yllös ja taputtivat kunnes Talvitie teki maalin. Käsikirjoitus toimi täydellisesti.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.