Liigat

Video: Harvinainen rangaistus liigaottelussa – tästä tilanteesta huoltaja lensi suihkuun

01.03.
2016
3 Kommenttia
6
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Turun Palloseura haki sunnuntaina vakuuttavan voiton Lappeenrannan NST:stä miesten Salibandyliigan kamppailussa. 4–8-lopputulokseen päättynyttä ottelua väritti myös erikoinen tilanne, josta TPS:n huoltaja lensi käytösrangaistuksen myötä suihkuun.

Ottelun puolivälissä NST:n Petteri Puustinen lensi laidan yli. Hänen ollessa jo nousemassa näytti TPS:n huoltaja Juha Pyyhtiä pitelevän Puustisesta kiinni niin, ettei pelaaja päässyt takaisin peliin.

Tuomarit huomasivat tilanteen ja Pyyhtiä sai 2+10 minuutin rangaistuksen epurheilijamaisesta käytöksestä. Tilanne näkyy alla olevalla videolla ajassa 1.29.

Ottelussa TPS:n tehokkain oli 3+1-pisteet iskenyt Ville-Martti Laine.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
SamiKara
01/03/2016
Vaikea tuosta mennä sanomaan. Ei näytä kovin väkivaltaiselta työntämiseltä ainakaan videon perusteella.
ET soittaa kotiin
01/03/2016
Aivan turhaan laittaa käden kiinni pelaajaan, ja antaaa tuomarille mahdollisuuden reagointiin. Väkivaltaisesta käytöksestä olisi varmasti päässyt suihkuun. Nythän huoltaja siirrettiin katsomoon 2+10n saattelemana. Erona se, että katsomossa voi seurata ottelua, pukuhuoneessa heikommin.
Tuskin
02/03/2016
oli pyyhettä edes mukana

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.