Divarit

Viikingit marssi puolivälierien avausvoittoon – katso keskiviikon salibandytulokset

09.03.
2016
9 Kommenttia
3
Divarit
Helsinkiläinen Viikingit kaatoi hallitsevan Suomen mestarin puolivälierien avausosassa. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Helsinkiläinen Viikingit kaatoi hallitsevan Suomen mestarin puolivälierien avausosassa. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Miesten Salibandyliigan puolivälierät käynnistyivät keskiviikkona, kun kaikki neljä otteluparia aloittivat pudotuspeliurakkansa. Helsingissä Viikingit otti ensimmäisen voiton Seinäjoen Peliveljistä. Loppulukemat kirjattiin Viikingeille maalein 5–3.

Hallitseva Suomen mestari SPV ei päässyt ottelussa missään vaiheessa rinnalle, vaan 60-minuuttinen kului helsinkiläisten johdossa alusta loppuun.

Seinäjokiset kirivät kolmannessa erässä maalin päähän, kun Sami Koski kavensi 4–3:een ajassa 48.37. Viikinkihyökkääjä Jani Hyytiäinen iski kuitenkin välittömästi uransa ensimmäisellä pudotuspelimaalilla kotijoukkueen 5–3-johtoon.

Loppukiri jäi SPV:llä ensimmäisessä puolivälierässä piippuun, eikä se kyennyt enää nousemaan rinnalle. Ottelusarja jatkuu perjantaina Seinäjoella.

Esport Oilersin ja Tapanilan Erän ensimmäisestä kohtaamisesta muodostui trilleri. Oilers johti ottelua puolen tunnin kohdalla 7–2. Helsinkiläisvieraat aloittivat kuitenkin huikean loppukirin. Mikko Jolma toi Erän maalin päähän ja Perttu Puska tasoitti ajassa 56.18.

Jatkoaika ehti vanheta vain reilun minuutin, kun Perttu Pajukoski ratkaisi puolivälierän espoolaisille Ilari Talvitien tehdessä esityön.

Miesten Divarissa käynnistyi keskiviikkona Steelers–Blue Fox -välieräsarja. Maalittoman avauserän jälkeen hämeenlinnalainen kotijoukkue avasi maalihanat toden teolla. Toisen erän aikana Steelers meni jo 6–0-johtoon, ja se riitti ratkaisemaan ottelun. Lopulta voittolukemat olivat 7–2 Steelersin hyväksi.

Tasaisella rintamalla tehoja tehneen Steelersin pisterikkain oli Timo Johansson (2+1). Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran perjantaina.

Miesten Salibandyliigan puolivälierät:
18.00 Viikingit–SPV 5–3 Ottelutilastot, Juhani Järvenpään ottelukuvat
18.30 Oilers–Erä 8–7 ja. Ottelutilastot
18.30 Happee–TPS 6–7 ja. Ottelutilastot, Jari Turusen ottelukuvat
18.30 Classic–OLS 8–2 ja. Ottelutilastot, Topi Naskalin ottelukuvat

Miesten Divari:
18.30 Steelers–Blue Fox 7–2 Ottelutilastot

Lue myös:
Kaikki olennainen Salibandyliigan puolivälieristä – katso tästä Pääkallo.fi:n lukupaketti

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
t.
09/03/2016
luukkonen hoiti hommaansa jyväskylässä. ehdoton ykkönen viimeisen kympin aikana + jatkoaika ja vielä 5 torjuttua rankkaria. huikeeta. huomenna marli areenaan!
Markkinointipäällikkö
09/03/2016
Huomiotaherättävän vähän yleisöä näissä peleissä.

Toivottavasti Turku, Oulu ja Seinäjoki on tämänpäivän pelipaikkakuntia kiinnostuneempia salibandystä.
Espoo
10/03/2016
Seurat saavat huomattavia lisätuloja pudotuspeleistä, jos haluavat. Panostukset markkinointiin on ollut ainakin pääkaupunkiseudulla seurojen puolesta vaatimatonta, ja ainakin ensimmäisen kierroksen yleisämäärät sen mukaisia.
Liiga playoffs info oli hyvin järjestetty ja media teki hyvin ennakkoja. Ainoa joka on ollut yllättävän hiljaa on Yle joka on liigan mediapartneri, erikoista.
Seurojen on kaikesta huolimatta aktivoituva koska aika nopeasti nämäkin pelit on ohi ja sitten on taas aikaa normaalille seuratyölle.
kansalainen
10/03/2016
Lajin näkyvyys on edelleen surkeaa. Vaikka alkavat pleijarit noteerattiin jollain tavalla mediassa niin en tiedä luinko tämän päivän Hesarin huonosti, mutta siellä ei tanut olla edes tuloksia siellä urheilukoosteessa jossa usein näkyy mitä ihmeellisimpiä tuloksia ...

Syitä lajin huonoon medianäkyvyyteen ja harrastajamäärään alhaisiin katsojalukuihin on varmaan useita. Salibandyliitton tulisis jotenkin ammattimaisesti lähestyä tätä asiaa yhdessä seurojen kanssa. Tiedän, että kaikenlaista on kokeiltu, mutta kyllä nyt pitää kokeilla jotain uutta. Liitonresurseja tulisikin suunnata entistä enemmän näkyvyyden parantamiseen. Olisikohan aika saada liittoon enemmän henkilöitä, joilla on sinä työssä tarvittavia meriittejä ja osaamista, eikä tarjota "suojatyöpaikkaa" mm. entisille huippupelaajille.
Msy
10/03/2016
Viikingeiltä tasapainoinen suoritus. Kaikki kolme kenttää saivat luotua painetta Spv:n hyökkäysalueelle. Erityisesti jäi mieleen kolmoskentän kauden paras peli.

Sarja menee Viikingeille 4-0, jos Spv:n kakkonen ja kolmonen ovat yhtä surkeita kuin eilen. Oliko noilla kentillä muita paikkoja kuin Härkösen kantti vapaparista, en muista ainakaan muuta? Kohosia haukutaan paljon, mutta minusta Spv:n ongelmat ovat kakkos- ja kolmoskentissä.
Perusporsas
10/03/2016
Urheiluruutu ei vaivautunut eilen edes tulosnauhaa tekemään..., hiihdot ja painit, - ne on yhä Ylelle sitä ainoata oikeata hikiurheilua.
fanit paikalla
10/03/2016
hämeessä fanit kyllä löytäneet halleille ihan kiitettävästi ilman erikoistemppuja, kun lähemmäs 700 eilenkin hämeenlinnassa ja tais olla lähes samaa luokka lahdessa tiistaina. ei paha määrä arkipeleiksi.
Pro
10/03/2016
Turha sitä on täällä mediaa syyttää kun tuote ei ole mielenkiintoinen. Runkosarja on mitä on, pelaajat värittömiä hyvä kun uskaltavat päivää sanoa. Haastatteluissa sanotaan kaikki ne samat pyöreydet. Ei porukka jaksa vääntäytyä hallille muuta kuin ilmaislipuilla. Pistäkää se tuote kuntoon, jos ette osaa niin palkatkaa vaikka riskillä todellisia markkinoinnin osaajia, ne maksaa mutta panostus tulee takaisin. Juuri nyt näyttää siltä että laji tulee ottamaan takapakkia. Kun ihmisillä on rahat vähissä ei ne maksa harastelajin katsomisesta, jos siinä ei ole sitä jotain. Sitten vielä laji on niin saatanan sisäänpäinlämpiävä että jos joku kritisoi hiukan voimakkaammin ja tuo esiin totuuden niin on varma että saa haukut kun ei ole posia pelissä. Sillä sokealla posilla ei saada muutosta eikä kehitystä. On toinen asia jos haluaa kellua nykyliemessä.
Katsoja
10/03/2016
Prolle menestystä edelleen rakkaa lentopallon parissa!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.