Liigat

Jättipettynyt Miko Kailiala: ”Erikoistilanteissa kaveri oli sata kertaa parempi”

08.04.
2016
4 Kommenttia
2
Liigat
Miko Kailiala (toinen oik.) oli erittäin pettynyt, kun Viikingit jäi Superfinaalin ulkopuolelle. Kuva: Juhani Järvenpää

Miko Kailiala (toinen oik.) oli erittäin pettynyt, kun Viikingit jäi Superfinaalin ulkopuolelle. Kuva: Juhani Järvenpää

Tampereen Classic ja Viikingit mittelivät paremmuudesta perjantai-iltana miesten Salibandyliigan kuudennessa välieräottelussa. Classic voitti ottelun maalein 4–7 ja pelaa Superfinaalissa 16. huhtikuuta. Viikinkien kausi jatkuu pronssiottelun merkeissä.

Viikingeillä oli voiton avaimet käsissään vielä viimeiseen erään lähdettäessä. Kotijoukkue johti 4–3 ja pääsi aloittamaan viimeisen erän 5–3-ylivoimalla. Maalia tai maaleja ei kuitenkaan syntynyt. Classic sai alivoimien jälkeen lisäsykettä ja vei viimeisen erän maalein 4–0. Koko ottelusarja päättyi tamperelaisten hyväksi voitoin 4–2.

Maaliruisku Miko Kailiala oli silmin nähden pettynyt ja pyöritteli päätään poistuessaan kentältä.

– Tänään ratkaisi sama asia kuin koko sarjan ratkaisi. Erikoistilanteissa kaveri oli sata kertaa parempi. Heillä oli ihan uskomattoman hyvä ylivoima, ja me ei löydetty siihen alivoimalla mitään lääkkeitä. Toisin päin katsottuna sitten meillä oli taas ihan lapanen ylivoima.

– Ei taidettu hirveän montaa ylivoimamaalia tehdä koko sarjassa. Sama ongelma oli vapaalyönneissäkin. Niistäkään ei taidettu tehdä yhtään maalia, kun taas vihulainen teki aika monta. Pieniä asioita, mutta niiden ansiosta mielestäni kaveri meni jatkoon, Kailiala kommentoi Pääkallo.fi:lle taistelun tauottua.

Kailialalla itsellään oli vaikeuksia maalinteon kanssa SPV:tä vastaan pelatussa puolivälieräsarjassa. Classicia vastaan maaliverkkokin rupesi heilumaan, ja laituri paukutti tehot 7+1 viidessä ottelussa.

– Nousujohteista oli. Pari ensimmäistä peliä meni vähän heikommin. Sen jälkeen parani. Pitkästä aikaa rupesin saamaan myös maalipaikkoja. Niistä pystyin jonkun maalinkin tekemään. SPV-sarja meni taas pitkälti sillä tavalla, että ei oikein edes päässyt maalipaikoille. Se on aika surullista maalintekijän kannalta.

– Tässä sarjassa pääsin vähän paremmin mukaan ja sain muutaman maalin tehtyä. Ihan ok meni, mutta ei voi olla tyytyväinen. Kyllä me haluttiin finaaliin mennä, ja se oli ainut asia mikä oli mielessä, linjasi maajoukkuehyökkääjä.

Linkit:
Pikamaalit käänsivät Pasilan trillerin – Classic taisteli tiensä Superfinaaliin
Edellisestä ottelusta puuttunut Classicin voittomaalin tekijä: ”Henki ei kulkenut ihan normaalisti”
Ottelutilastot
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JooJoo
09/04/2016
Kailialalle voi luvata hyvää tulevaisuutta. Erittäin vaarallinen kaveri.
yllätys?
09/04/2016
Miksi Kailiala on jättipettynyt, ei tämä sarjakutosen putoaminen finaalista nyt mikään yllätys ollut. Ostojengit ei vaan toimi.
S7
09/04/2016
Minkä sarjan kutosia me oltiin? Ei ainakaan salinbandyliigan... ja ihan todistetusti ostojengit tuppaa viemään isoimmat pytyt isoimmissa lajeissa, fudis ekana mieleen ja menestyneet barca ja real madrid ja chelseakin joskus jotain voittanut... Ja kumpi parempi, antaa pelaajille mahis tehä duunia ja harjoitella kunnolla siinnä sivussa, kuin neppailla ja maksaa omasta pussista? Toki nyt asiat meni vähän huonosti ton suhteen ja säbässä ei oikein vielä velkarahoilla ja pankkien maksamana pelailla;-)
Mielipide
10/04/2016
Kailiala on tottunut pettymään jo junnuvuosilla, aina tuli takkiin. Hyvä pelaaja olisi, on vain niin täynnä itseään, että välillä häikäisee..

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.