Liigat

Video: Ylivoimamaalit ratkaisivat – NST finaaliin välierien ennätysyleisön siivittämänä

07.04.
2016
1 Kommentti
5
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

NST ja SB-Pro väänsivät keskiviikkona naisten Salibandyliigan välierissä. NST oli ottelussa parempi maalein 5-1 ja eteni Superfinaaliin otteluvoitoin 3-0.

Ensimmäistä maalia saatiin odottaa lähes kaksi erää, kun Tiia Ukkonen vei kotijoukkueen 1-0-johtoon ajassa 39.24. NST iski myös neljä seuraavaa osumaa kolmannessa erässä, joista kolme syntyi ylivoimalla. SB-Pron ainokainen näki päivänvalon ajassa 58.30.

NST:n tehopelaajia olivat 1+1 iskeneet Jaana Lirkki ja Marianne Hannonen. Ottelua seurasi paikan päällä 669 katsojaa, mikä on uusi naisten Salibandyliigan välierien yleisöennätys.

Ottelutilastot

NST kohtaa 16.4. pelattavassa Superfinaalissa Tampereen Classicin. SB-Pro pelaa pronssista PSS:aa vastaan. Ottelu mitellään lauantaina 9.4. klo 14 Campo-Sportissa Vantaalla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Klässikki
07/04/2016
Eilen pelissä 198 katsojaa . No huh huh mites toi laskutaito .

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.