Liigat

Liiganousija julkaisi pelaajasopimuksia – paikallisvastustajan kapteeni tarttui haaviin

16.05.
2016
1 Kommentti
1
Liigat
Viime kaudella Steelersiä kipparoinut Jarno Mäkinen edustaa ensi kaudella LASB:ia. Kuva: Jari Turunen

Viime kaudella Steelersiä kipparoinut Jarno Mäkinen edustaa ensi kaudella LASB:ia. Kuva: Jari Turunen

Kauden 2015-2016 Divarin voittajaksi kruunattu LASB julkaisi sunnuntaina uusia pelaajasopimuksia. Steelersin Jarno Mäkinen ja Julius Aaltonen sekä SalBan Pasi Järvinen liittyvät joukkueen riveihin.

Puolustajana pelaava Mäkinen on toiminut pitkään LASB:n paikallisvastustajan Steelersin kapteenina. Mäkinen, 26, on pelannut 125 runkosarjan ottelua Divarissa tehopistein 33+49=82.

– Siirron taustalla ei ole mitään sen kummempaa dramatiikkaa. Haluan uutta kipinää uralle ja nyt pääsen aloittamaan puhtaalta pöydältä uudessa joukkueessa. Olen kuullut paljon hyvää siitä, miten Lammilla hoidetaan asioita niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Lisäksi olen aina nauttinut matkasta valmentaja Petri Kemppaisen kanssa, Mäkinen selvensi LASB:n kotisivuilla.

Aaltonen, 20, on lupaava sentteri. Nuori pelimies on esiintynyt tähän mennessä 53 Divarin runkosarjan ottelussa ja iskenyt niissä pisteet 19+28=47.

Järvinen, 25, esiintyi LASB:n tolppien välissä seuran ensimmäisellä Divari-kaudella 2013-2014. Viime kaudella SalBaa edustanut Järvinen on pelannut urallaan kaikkiaan 143 runkosarjan liigaottelua.

– Tässä on pari viime vuotta kierrelty eri seuroja ja nyt tuli tehtyä uran ensimmäinen comeback. Totta kai olen seurannut LASBin otteita sen jälkeen kun täältä lähdin ja olen huomannut, että täällä on menty eteenpäin joka osa-alueella. Kaikin puolin suurella innolla ja sydämellä hyppään taas oranssiin kelkkaan, Järvinen kertoi seuran sivuilla.

Uusien pelaajasopimusten lisäksi joukkueen valmennus sai vahvistusta. Sami Tomann liittyy seuran fysiikkavalmennukseen ja Miika Peltonen vastaa jatkossa MyCoazh-videovalmennuksesta.

LASB Edustuksen sopimustilanne 15.5.2016
(viimeksi julkistetut boldattuna, suluissa vanha seura)

Hyökkääjät:
Topi Koskinen
Vili Ahola
Julius Aaltonen (Steelers)
Elmeri Saukkonen
Heikki Hätönen
Roope Kainulainen
Tino Nivala
Rasmus Kainulainen
Justus Kainulainen
Vili Näveri

Puolustajat:
Jarno Mäkinen (Steelers)
Matti Korhonen
Juuso Mutikainen
Atte Mustjoki
Konsta Lehtonen
Miikka Pentikäinen
Henri Vilén
Aki Syrjälä

Maalivahdit:
Kaapo Kettunen
Pasi Järvinen (Rauman Salba)
Wili Hämäläinen

Valmennus:
Petri Kemppainen
Kalle Tyrkäs
Mikko Reitti – fysiikkavalmentaja
Sami Tomann – fysiikkavalmentaja
Miika Peltonen – video-/katsomovalmentaja

LASB:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Junnu#8
16/05/2016
Hyviä hankintoja. Vielä Juuso Kainulaiselle soppari kouraan. Vai miettiikö seuravalintaa:D Elmo jatkaa myös. Polkukone raksuttaa. Juho Järvinen vielä naftaliinista niin avot. Toki koti/työpaikka pääkaupungissa. Niin jaksaako reissata? Toki ei Lahteen nyt niin pitkä matka ole:D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.