Liigat

SalBalle tärkeä kiinnitys kauden alla – luottopuolustaja jatkaa sittenkin koirapaidoissa

30.08.
2016
2 Kommenttia
0
Liigat
Työnantajan tarjoaman mahdollisuuden myötä Joni Rokosa (kesk.) nähdään myös ensi kaudella Rauman Kauppiksella. Kuva: Elmeri Elo

Työnantajan tarjoaman mahdollisuuden myötä Joni Rokosa (kesk.) nähdään myös ensi kaudella Rauman Kauppiksella. Kuva: Elmeri Elo

Rauman SalBa sai viime hetkillä tärkeän pelaajan takaisin liigamiehistöönsä, kun seura kirjoitti elokuun lopussa jatkosopimuksen monivuotisen puolustajansa Joni Rokosan kanssa.

Rokosa ehti jo viime kaudella hyvästellä raumalaisyleisön, eikä jatkon pitänyt olla mahdollinen kiireiden vuoksi. Työkuviot kuitenkin järjestyivät viime hetkillä niin, että Rokosa pystyi muuttamaan Raumalle.

– Vielä kuukausi takaperin en ajatellut että tällainen järjestely olisi mahdollinen, mutta työantaja järjesti sellaisen hienon mahdollisuuden, että muutto tänne oli mahdollinen. Se oikeastaan olikin yksi tärkeä lähtökohta, sillä olin päättänyt että matkapelaajana en halua enää jatkaa, Rokosa kertoi SalBan sivuilla.

Pallollisena puolustajana tunnetulle Rokosalle, 27, alkava kausi on jo kuudes SalBa-paidassa. Viime kaudella tilastoihin kertyi 23 Salibandyliigan ottelussa 11 (4+7) tehopistettä.

Päävalmentajan vastuun SalBassa ottaa tällä kaudella SBS Wirmosta tullut Petri Seppinen. Rokosa on vakuuttunut uudesta luotsista, mutta tiedostaa samalla joukkueen lähtökohdat alkavalle kaudelle.

– Päävalmentaja (Seppinen) on vahvan auktoriteetin omaava. Ei puhu paljoa mutta puhuu asiaa, tosi hyvät ja positiiviset fiilikset hänestä. Kyllähän me haastajina lähdetään, pelataan peli kerrallaan ja katsotaan mihin se riittää. Mun mielestä tälle joukkueelle tärkeintä on, että se logo rinnassa merkitsee enemmän kuin nimi selässä, Rokosa tuumi.

Linkki: Uutinen SalBan sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Salba
30/08/2016
Pelaajia puuttuu siltin vielä reilu 10.
Heh
30/08/2016
Olet Jarkko väärässä.

Rokosan jatkosopimus on loistava juttu SalBalle.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.