Indians voitokas miesten Salibandyliigan avausottelussa – Kainulainen laukoi hattutempun

Valtteri Kainulainen (nro. 33) oli kovassa iskussa kauden avausottelussa. Indiansin kapteeni osui kolmesti M-Teamin verkkoon. Kuva: Topi Naskali

M-Team ja Westend Indians mittelivät lauantaina paremmuudesta Pasilassa pelatussa miesten Salibandyliigan kauden avausottelussa. Indians oli kamppailussa parempi maalein 1-5 (1-2,0-2,0-1).

Ottelun ensimmäinen erä väännettiin tasaisissa merkeissä. Valtteri Kainulainen iski miesten Salibandyliigan kauden avausmaalin ajassa 8.11. M-Team tuli tasoihin ennen kuin erä eteni puoliväliin saakka. Indians iski kuitenkin vielä erän loppuun johtomaalin.

Toisessa erässä ainoastaan Indians onnistui maalinteossa. Kahden maalin myötä viimeiseen erään lähdettiin tilanteesta 1-4. Viimeisessä periodissa espoolaisjoukkue osui kertaalleen ja nappasi voiton.

Indiansin teholinko oli hattutempun iskenyt Kainulainen. Heikki Iiskola venytti verkkoa kahdesti. Sami Niskanen tarjoili kaksi maalisyöttöä. Petri Lesch torjui 23 laukausta M-Teamin maalilla ja Mikko Kirvesniemi pysäytti 20 palloa vieraiden maalinsuulla.