Liigat

Video: M-Team kaatoi O2-Jyväskylän – Nordman osui kahdesti

25.09.
2016
0 Kommenttia
7
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

M-Team ja O2-Jyväskylä mittelivät paremmuudesta lauantaina Helsingissä. Kotijoukkue oli ottelussa parempi maalein 5-3.

Vierasjoukkue sai otteluun niin sanotun lentävän lähdön ja johti kamppailua 0-2. M-Team osui avauserässä kertaalleen. Toinen erä oli kotijoukkueen lukemin 2-0, joten päätöserään lähdettiin kotijohdosta. Viimeisessä erässä M-Team osui kahdesti ja O2 kerran.

Kotijoukkueen tehopelaaja oli kaksi maalia iskenyt Taru Nordman. Elina Vanhanen taiteili pisteet 1+1. Laura Still torjui kotijoukkueen veräjällä 23 laukausta ja Alina Laitinen pysäytti 29 kutia toisessa päädyssä.

M-Team nappasi ottelusta kauden avauspisteet. O2 on hävinnyt molemmat pelit ja on kolmanneksi viimeisenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.