Liigat

Video: Steelers koki murskatappion kotonaan – PSS:n Turunen 3+0

27.09.
2016
3 Kommenttia
0
Liigat
PSS nuiji Steelersin naisten Salibandyliigassa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

PSS nuiji Steelersin naisten Salibandyliigassa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Hämeenlinnan Steelers emännöi naisten Salibandyliigassa Porvoon Salibandyseuraa sunnuntaina. PSS voitti ottelun lukemin 1-8.

Ottelu eteni alusta loppuun PSS:n komennossa, vaikka avauserän jälkeen numerot olivatkin vain 1-0 porvoolaisille. Toisen erän keltapaidat veivät lukemin 4-1 ja viimeisen 3-0.

PSS:n tehonaisina häärivät hattutempun tehnyt Julia Turunen ja kahdesti osunut Annina Levälampi. Alisa Levälampi PSS-maalilla torjui 24 kertaa. Steelersin ainokaisen teki Annu Selinummi.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Epäonnea
28/09/2016
Tulee kivinen kausi Steelersille. Ei tuolla pelillä ikävä kyllä tule pärjäämään, varsinkin nyt, kun menettivät ykköstykkinsä Hietasen loukkaannuttua. Eipä löydy ratkaisijoita tuosta poppoosta. Divari kutsuu vaikkakin kausi vasta alussa.
Tiina
28/09/2016
Noo Stealerssin naiset ovat saaneet kyytiä Classicilta ja PSS:ltä, joita ennustetaan finaalipariksi. Odotellaan nyt kun alakerran joukkueet tulevat vastaan. Nuoria hyviä pelaajia, kunhan nyt saavat liigajuonesta kiinni!
SEURAAJA
28/09/2016
Tsemppii Steelers.. uskon hyviin otteluihin puolestanne! Ei paljon kannata Epäonnien vaikuttaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.