Divarit

Happeelle arvokas vierasvoitto, Josba vei Karjalan derbyn – katso perjantain salibandytulokset

28.10.
2016
17 Kommenttia
3
Divarit
Valkopaitainen Jyväskylän Happee aiheutti Indiansille kauden ensimmäisen kotitappion. Kuva: Joni Winstén

Valkopaitainen Jyväskylän Happee aiheutti Indiansille kauden ensimmäisen kotitappion. Kuva: Joni Winstén

Perjantaina pelattiin kolme mittelöä salibandyn pääsarjoissa. Jyväskylän Happee haki arvokkaan vierasvoiton Westend Indiansista miesten Salibandyliigassa, kun espoolaiset kaatuivat 4-6-lukemin.

Liigan ensimmäinen kolmannes on ollut Happeelle vaikea, mutta perjantainen voitto toi hieman helpotusta. Jaska Kunelius ampui joukkueelleen tärkeän 3-5-johtomaalin kolmannen erän alussa. Indians ei enää kyennyt kirimään hirviryhmän johtoa kiinni, ja viimeisen naulan sai lyödä arkkuun Peter Kotilainen kolme minuuttia ennen päätössummeria.

Mikael Sieväsen kaventama 4-6-osuma jäi ottelun viimeiseksi. Tappio oli Indiansille ensimmäinen Espoossa tällä kaudella. Ottelun tehokkain oli Indians-puolustaja Santeri Toropainen (2+1). Happee on nyt sarjassa viimeisellä pudotuspeleihin oikeuttavalla, kahdeksannella sijalla.

Karjalan paikallisottelu Lappeenrannassa alkoi juhlallisuuksilla, kun pitkän linjan NST-pelaajien, Tuomas Arposen ja Aki Seppälän, pelinumerot jäädytettiin. Itse ottelusta muodostui kuitenkin vierasjoukkue Joensuun Josban juhlaa.

Vieraiden Niklas Räty vei Josban 1-3-johtoon, kun pelikellossa oli kolmatta erää jäljellä enää kaksi ja puoli minuuttia. Loppunumerot 1-5:een pääsivät viimeistelemään Joona Kettunen ja Miro Kämäräinen. Kettunen oli myös illan tehokkain lauottuaan ottelussa kaksi maalia.

Josba nousi voiton myötä seitsemään pisteeseen ja kahdeksannelle sijalle. Kuusi pistettä kerännyt NST on sijalla 13.

Miesten Salibandyliiga:
Indians-Happee 4-6 Ottelutilastot
Koovee-SPV 1-6 Ottelutilastot

Miesten Divari:
NST-Josba 1-5 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Lappis
28/10/2016
Kyllä tämä kytöhonka on kova poika viisasteleen ja analysoimaan somessa mutta äijä on täysi kupla, näkee kyllä valmentavansa joukkueen suorituksesta. Mistä moinen turhake löytynytkin, ai niin Turusta.
R28
28/10/2016
Lappis puhuu asiaa.
JZ
28/10/2016
Kieltämättä aktiivisella tietämisellä pientä näyttöpainetta rakennetaan, jos ihan fläppihommiin eksyy. Ainakaan vielä ei oo ihan osunut Kytöhongalla homma kohdalleen. Mutta vielä tuossa on aikaa rypeä ja nousta takas pleikareihin. Tosin NSTn paluu liigaan saanee kyllä tovin odottaa, kuten Joensuunkin...
tiipii
28/10/2016
indiansilla on kyllä pleijaripaikka tiukassa kun häviää kotonaan jopa happeelle, hiljenee taas nämä hehkutukset kuten viime vuonnakin alkukauden jälkeen, pitkä sarja ei valehtele
Punakuono
29/10/2016
KV:lta hyvä peli taas, pisteet olisivat olleet oikeutetut. Jossain vaiheessa niitä pisteitä tulee kun jatkaa samalla malilla.
Jure
29/10/2016
Kytöhonka sortuu taktiseen ylivalmentamiseen. Ei jatkoon
TIIPII KUIN TAMPPOONIN NARU
29/10/2016
Eli pihalla! Happee ei tod ole mikään huono jengi. Aloittanut vaisusti mutta maajoukkuejannuja vilisevä ryhmä. Nyt näyttää alkavan peli kulkea. Indianssilla oli paikkansa mutta kun ei tehdä (kiitos hyvän vastustajan moken) paikoista maaleja ja kaveri tekee, niin lopputulos on selvä
Guta
29/10/2016
Punakuono: Koovee teki yhden ja päästi kuusi. Itse en ainakaan ymmärrä miten pisteet Kooveelle olisivat olleet oikeutetut.
PasiToskiainen
29/10/2016
NST koki täksi kaudeksi sen mitä tapahtu JosBalle edellisenä: hallitsematon nuorennusleikkaus. Menee ainaskin 2-3 vuotta että pojista kasvaa voittavia miehiä. Pertulla on nyt ollu puoli vuotta aikaa. Katsottasko tilannetta vaikka vuoden päästä?
S7
29/10/2016
Jep, vahingon ilo on paras ilo:-D. Säbässä se hyvää, että harvoin odotetaan fudistyyliin tuloksia 2kuukautta ja fudut ja uusi äijä ruotuun. NST:lle mun mielestä realistinen tavoite säilyä sarjassa, kaikki sen jälkeen plussaa. Tippuminen johti juurikin yllämainittuun tapahtuma ketjuun...
Näinkö
29/10/2016
NST valmentaja on muita edellä, mutta pelaajat muita jäljessä.
Toskiaiselle
29/10/2016
Älä puhu p....a, kupla mikä kupla
Pasi Anssi
29/10/2016
NST ei ole junnuissa juhlinut. Ei asm tai bsm edustusta. Pertun pitäny nostaa junnuja jengiin melkein kymmenen. Vaikka en aina miehen jutuista perusta niin aika kohtuutonta odottaa että menee voitosta voittoon.
PasiToskiainen
29/10/2016
Realiteetit on realiteetteja.
Jos joukkue tyhjenee kokeneista pelaajista kuin pajatso konsanaan, niin kukaan täysipäinen ei voi olettaa et muutamassa kuukaudessa B- ja A-junnut on voittavia miehiä. Toinen juttu on, et annetaanko Pertulle työrauha, vai ei. Ja kolmas, et huolestuttavan vähän (232) oli katsojia Karjalan Derbyssä. Rupee äkkiä negatiivinen kierre näkymään myös kassassa.
Turska
29/10/2016
Kyllä Perttu on ihan itse omaa erinomaisuuttaan ja tietämystään enemmän kuin aktiivisesti tuonut itseään tyrkylle. Näytöt menneiltä vuosilta ei sitten ole samalla tasolla kuin puheet. Lähinnä mies muistetaan tepsin junnunajoilta hävityn SSRA matsin jälkeen alaikäisestä tehdyn protestin taustalta.

Nyt on NSTssä näytön paikka ja tosi on, että materiaali ei taida vielä riittää pärjäämiseen. Jotenkin en jaksa uskoa pitkään projektiin Lappeenrannassakaan, vaan mies suuntaa muualle 1-2 vuoden sisällä. Toivottavasti olen väärässä ja salibandyn Pep Guardiola saa ansaitsemaansa kunnioitusta.

En yhtään ihmettelisi, jos osa puolustajista kuuluu tähän Pertun turkulaiseen aktiiviseen someklaaniin.
Pasi Anssi
29/10/2016
Missä määrin huonot näytöt? Ymmärtääkseni valmentamansa joukkueet pärjänneet aina vähintään odotusten mukaisesti. Minäkään en tuosta sometyylistä välitä mutta en oikein ymmärrä mitä saavutuksia olisi pitänyt tulla niissä porukoissa missä ollut.
S7
30/10/2016
Hyvähän se on, että joku uskaltaa ottaa kantaa asioihin omalla nimellä, siis semmoisen joka jossain valmentaa. Tuo hyvää pöhinää. Ja luulis Pertun itekin tietävän, että helpommalla pääsis kun tekis niinku lähes kaikki muut valmentajat. Ylijohtava myös vetää hyvää läppää, meitsi ainakin diggaa ku jengi ottaa kuumaa noiden heitoista. Mä en kuuluu siis turkulaisiin. Ja katotaan tuomitseminen sitten keväällä. Koko itäsuonen sähly elää todellista aallon pohjaa!! 6donan katsojamäärät on vain kaukaista muistoa ja myös ne hienot finaalisarjat...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.