Liigat

Video: Oilers niukasti KrP:ta parempi – Pfitzner ja Johansson maalasivat kolmesti

22.10.
2016
1 Kommentti
3
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Nokian KrP ja Esport Oilers mittelivät paremmuudesta miesten Salibandyliigassa torstaina. Oilers nappasi Raholasta 7-8-vierasvoiton.

Vierasjoukkue aloitti vahvasti ja karkasi 1-5-johtoon ensimmäisessä erässä. Toinen periodi oli maalin valossa tasaisempi, ja viimeiselle kaksikymppiselle lähdettiin tilanteesta 3-7. Kotijoukkue laittoi kirivaihteen päälle kolmannessa erässä, ja voitti erän 4-1, mutta se ei enää riittänyt.

Oilersin tehopelaajia olivat hattutempun laukonut Casper Pfitzner, kahdesti osunut Perttu Pajukoski, 1+1 tehtailleet Eino Pesu ja Jesperi Lindfors sekä kaksi maalisyöttöä tarjoilleet Markus Markkola ja Santeri Lindfors. KrP:n Henri Johansson ampui myös hattutempun ottelussa. Matti Koskela tarjoili peräti neljä maalisyöttöä ja Joni Henttonen iski pisteet 1+2.

Oilers on voittanut kolme viimeistä otteluaan ja on viidentenä. KrP:n tahti on hidastunut vahvan startin jälkeen, ja nokialaispoppoo on nyt hävinnyt kolme neljästä viimeisestä ottelustaan. Joukkue majailee sarjataulukon kuudentena.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
AGm
22/10/2016
On se Öljymiesten peli parhaimmillaan kyllä huimaisevan kaunista katsottavaa!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.