Divarit

Kuukauden pelaajat valittu – Toriseva lokakuun paras miesten Salibandyliigassa

10.11.
2016
3 Kommenttia
1
Divarit
Lassi Toriseva äänestettiin miesten Salibandyliigan lokakuun parhaaksi pelaajaksi. Kuva: Juhani Järvenpää

Lassi Toriseva äänestettiin miesten Salibandyliigan lokakuun parhaaksi pelaajaksi. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyliigan lokakuun pelaajaksi eli Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä Classicin maalivahti Lassi Toriseva. Torisevan torjunnoilla Classic on voittanut kahdeksasta ottelustaan seitsemän, ja päästettyjä maaleja on vain 34.

Kuukauden pelaajalla on kunnia valita Loiste Energian lahjoittaman salibandypallosetin saaja, ja lokakuun pallot lähtevät Ylöjärvelle kuukauden pelaajan vanhaan kouluun Vuorentaustan ala-asteelle.

Loistavien liigapelien lisäksi Lassi Toriseva torjui Classicin hopealle maailman parhaiden seurajoukkueiden Champions Cupissa ja napsi vastikään palloja Suomen paidassa neljän maan EuroFloorball Tour -turnauksessa.

Naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajaksi valitsi maajoukkueen valmennustiimi Classicin hyökkääjä Nina Rantalan. Rantala dominoi liigan pistepörssiä mätkittyään kuudessa ottelussa muikeat 16 maalia ja 10 maalisyöttöä. Syksyn meriittilistalle ovat ehtineet myös loistopelit hopeaan huipentuneessa Champions Cupissa sekä maajoukkueen EuroFloorball Tour -turnauksessa.

Divarin kuukauden pelaaja valittiin perinteisesti sarjan valmentajien äänestyksellä, ja lokakuussa joukosta erottui Erä Akatemian Tuure Ailio. EräViikinkien liigaryhmästä farmia vahvistava Ailio on johtanut tapanilalaiset hiukan yllättäen sarjakärkeen kun Erä Akatemia on voittanut kaikki syksyn kahdeksan otteluaan. Oma pistetili on karttunut neljässä ottelussa kolmella maalilla ja seitsemällä syöttöpisteellä.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Nupi
10/11/2016
HYVÄ TÖRRI!!!!!
anni
10/11/2016
Oppi ei ole mennyt hukkaan minkä nupi on antanut
Ergi
11/11/2016
Hyvä lohdutus palkinto kun ei päässy joukkueeseen, tykkään Kettusen ajattelutavasta. Lohdutus palkinnot kunniaan :D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.