Salibandyliigaa ja Suomen Cupin puolivälierä – katso loppuvuoden salibandykalenteri

Seppo Pulkkisen luotsaama Happee kohtaa TPS:n torstaina Turussa. Kuva: Esa Takalo

Seppo Pulkkisen luotsaama Happee kohtaa TPS:n torstaina Turussa. Kuva: Esa Takalo
Seppo Pulkkisen luotsaama Happee kohtaa TPS:n torstaina Turussa. Kuva: Esa Takalo

Vuotta 2016 ei ole enää montaakaan päivää jäljellä, mutta salibandyn pääsarjoissa riittää vielä vilskettä. Tarjolla on miesten Suomen Cupin puolivälieriä sekä miesten Salibandyliigaa.

Turun Marli Areenalla tapahtuu torstaina, kun TPS ja Happee iskevät yhteen. TPS esiintyi vahvasti ennen joulutaukoa ja voitti viisi viimeisestä kuudesta pelistään. Happee ei ole hävinnyt yhtäkään peliä viimeisestä kuudesta kamppailusta, mutta toisaalta kolme otteluista päättyi tasan. Kauden avausottelussa Happee oli turkulaisia vahvempi maalein 7-5. Jyväskyläläisnippu majailee nyt sarjataulukon kuudentena ja TPS hönkii heti seuraavana, eli seitsemäntenä. Yle Areena näyttää ottelun klo 18.30 eteenpäin.

Torstaina mitellään myös miesten Suomen Cupin viimeinen puolivälieräottelu, kun ÅIF ja EräViikingit kohtaavat Sipoossa. ÅIF on viimeinen Salibandyliigan ulkopuolinen joukkue, joka on mukana miesten Cupissa, ja sillä on edessä haastava kamppailu liigan kärkijoukkuetta vastaan. Otteluparin voittaja kohtaa välierissä LASB:n.

Perjantaina mitellään Pirkanmaan paikalliskamppailu, kun Koovee isännöi Nokian KrP:ta Tesoman palloiluhallissa. Kotijoukkueen syyskausi oli totaalinen katastrofi ja Koovee on Salibandyliigan toiseksi viimeisenä viiden hankitun sarjapisteen myötä. Nokian KrP:n alkukausi oli sen sijaan positiivinen, ja viime vuosina rämpinyt nokialaispoppoo lähti joulutauolle Salibandyliigan kolmospallilta. Kauden avausottelussa KrP oli vahvempi loppuluvuin 4-2.

Torstai 29.12.

Miesten Salibandyliiga
18:30 TPS-Happee Marli Areena Yle Areena

Miesten Suomen Cup
19:00 ÅIF-EräViikingit Sipoon Areena

Perjantai 30.12.

Miesten Salibandyliiga
18:30 EräViikingit-SalBa Energia Areena ISTV/Ruutu
18:30 Koovee-Nokian KrP Tesoman PH
18:30 LASB-Classic Lahden Suurhalli Fanseat
18:30 SPV-Oilers Seinäjoen Urheilutalo VeikkausTV
18:30 Steelers-OLS Elenia Areena

Ne ottelut joista on tarjolla lähetys on lihavoituina.

2 comments

  1. Eikö tuo tämän päivän TPS-Happee ole suora lähetys vai tuleeko se marli areena yle – areenalla ?