Liigat

Peter Kotilainen arvostettiin vuoden 2016 parhaaksi salibandyn pelaajaksi

16.01.
2017
0 Kommenttia
3
Liigat
Peter Kotilainen valittiin vuoden 2016 parhaaksi salibandyn pelaajaksi. Kuva: Mika Hilska

Peter Kotilainen valittiin vuoden 2016 parhaaksi salibandyn pelaajaksi. Kuva: Mika Hilska

Tammikuussa on Suomen urheilutoimittajien aika julkistaa eri valintansa urheilulajien vuoden parhaiksi, ja salibandyssa vuoden 2016 parhaan titteli napsahti Jyväskylän Happeen hyökkääjä Peter Kotilaiselle.

Peter Kotilaisen, 22, huima vuosi huipentui joulukuussa miesten MM-turnauksessa Riiassa, kun nuorukainen kuorrutti MM-kullan turnauksen pistepörssin voitolla sekä ASICSin Kultaisella kengällä kisojen arvokkaimpana pelaajana.

Peter Kotilainen valittiin vastikään myös Salibandyliigan kuukauden Loiste-pelaajaksi.

Urheilutoimittajien valitsemat lajien parhaat 2016

Teksti: Salibandyliiton tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.