Liigat

Kokenut Kohonen valittiin helmikuun parhaaksi liigapelaajaksi

15.03.
2017
3 Kommenttia
2
Liigat

Mikko Kohonen valittiin helmikuun parhaaksi liigapelaajaksi. Kuva: Juhani Järvenpää

Seinäjoen Peliveljien hyökkääjä Mikko Kohonen on yleisön äänestämä helmikuun Loiste-pelaaja! Naisten Salibandyliigassa kuukauden pelaajan tittelin nappasi TPS:n Laura Rantanen ja Divarissa Josban Eetu Sorvali.

Salibandyliigan kaikkien aikojen pisteykkösen Mikko Kohosen vauhti ei hidastu millään, vaikka ikää ja kilometrejä kertyy. Kohonen oli tälläkin kaudella SPV:n runkosarjan pisteykkönen tehtailtuaan 26 ottelussaan 30 maalia ja 20 maalisyöttöä. Koko liigauransa 482 ottelussa hän on merkkauttanut 796 tehopistettä.

Kuukauden pelaajalla on kunnia valita Loiste Energian lahjoittaman salibandypallosetin saaja, ja Mikko Kohosen valinta tulee tässä:

– Pallot lähtevät IceHeartsin toimintaan. Uskon, että he saavat pallot pyörimään ja ihmisille hymyn huulille.

Lue lisää IceHeartsin toiminnasta

Hyökkääjä Laura Rantanen on 18 maalillaan ja 16 maalisyötöllään TPS:n pisteykkönen, ja hän on johtanut turkulaiset kiinni pudotuspelien kotietuun. TPS on lauantaina päättyvässä naisten Salibandyliigan runkosarjassa vähintään neljäs.

Eetu Sorvali johti Joensuun Josban vaikean syksyn jälkeen Divarin pudotuspeleihin joukkueen hävittyä runkosarjan viimeisistä kymmenestä ottelustaan vain yhden. Sorvali oli joukkueensa pisteykkönen tehtyään 26 kierroksella 20 maalia ja syötettyään 15. Divarin pudotuspeleissä Josban kausi päättyi kahteen jatkoaikatappioon Erä Akatemialle.

Naisten kuukauden pelaajan valitsevat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Mäntyharju
16/03/2017
Miten ei valittu Jalka-Topia???
Dynamo
16/03/2017
Onnittelut Korhoselle sen ansaitsi. Maaliskuun/toukokuun pelaaja taitaa eilisestä ev-krp pelistä löytyä tolppien välistä .
Dynamo
16/03/2017
Sori kirjotus virheestä **Kohonen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.