Liigat

Turussa taistellaan edelleen kotiedusta – TPS tasasi pisteet Indiansin kanssa

06.03.
2017
0 Kommenttia
3
Liigat

Turun Palloseura ja Indians väänsivät tänään tasaväkisesti Turussa. Kuva: Anssi Koskinen.

Miesten Salibandyliigassa pelattiin tänään yksi ottelu, kun TPS isännöi Marli Areenalla Westend Indiansia. Ottelu päättyi tasalukemiin 4-4.

Avauserässä TPS oli niskan päällä tilastojen valossa, mutta maalisarakkeisiin merkattiin kummallekin yksi osuma. Eetu Nykänen siirsi Indiansin johtoon alle viiden minuutin pelin jälkeen, mutta Jani Hyytiäinen tasoitti vajaa minuutti ennen erätaukoa.

Toisessa erässä Indians aloitti rivakasti ja otti irtioton johtaen ennen erän puoliväliä jo lukemin 4-1. TPS turvautui aikalisään ja ennen erän loppumista Artis Raitums onnistui punnertamaan turkulaiset kahden maalin päähän.

Kolmannen erän alussa TPS sai rangaistuslaukauksen, jonka laittoi vuorenvarmasti sisään illan toisensa tehnyt Hyytiäinen. Sama mies syötti Ville Hirvisuon tasoitusosuman ajassa 47:44. Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten pisteet jaettiin.

TPS:n tehokkain oli 2+1 -pisteet iskenyt Hyytiäinen. Indiansin Samuli Granlund nakutteli tehot 1+1.

TPS:lla on mahdollisuus nousta vielä kotietupaikalle runkosarjan viimeisessä ottelussa. Piste-eroa neljäntenä olevaan Happeeseen on yksi piste. Happee kohtaa runkosarjan viimeisessä ottelussa Classicin, TPS LASB:n.

Playoff-paikkansa jo varmistanut Indians on kahdeksantena, kahden pisteen päässä Nokian KrP:stä. KrP matkaa viimeisessä ottelussaan SalBan vieraaksi, Indians puolestaan Ouluun OLS:n vieraaksi.

Miesten Salibandyliigan päätöskierros pelataan keskiviikkona.

Ottelutilastot

Anssi Koskisen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.