Liigat

Nokian Uutiset: Jere Oksasesta Nokian KrP:n junioripäällikkö

03.06.
2017
0 Kommenttia
1
Liigat

Kuva: Salibandyliiga

Jere Oksanen, 26, on Nokian KrP:n uusi junioripäällikkö, kertoo Nokian Uutiset. Oksasen palkkaamisen mahdollisti opetus- ja kultuurinministeriön myöntämä 27 000 euron kaksivuotinen seuratuki.

KrP:n tavoitteena on lisätä matalan kynnyksen urheilutoimintaa varsinkin junioreilla ja suunnitteilla on muun muassa oma Näätäliiga.

– Kova draivi on päällä monenlaisten hankkeiden merkeissä. Seuran toiminta on viime aikoina kehittynyt paljon, mutta realistisia tavoitteita pitää olla eteenkinpäin, Oksanen kertoi Nokian Uutisille.

Viime kausi oli Oksasen ensimmäinen nokialaisseurassa ja kaikkiaan kahdeksas Salibandyliigassa. Laituri on edustanut liigaurallaan aiemmin Tapanilan Erää (viisi kautta), AC Hakia ja Viikinkejä. Oksanen nähdään myös tulevalla kaudella KrP:n paidassa.

KrP palkkasi samalla toisen kokopäiväisen seuratyöntekijän, kun Markku Köykästä tuli koko seuran fysiikkavalmentaja.

Voit lukea aiheesta lisää Nokian Uutisten sivuilta (maksumuuri) tai Salibandyliiton sivuilta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.