Liigat

Video: Steelersin ahdinko syvenee – Koovee-puolustaja upotti upean rankkarin

24.10.
2017
6 Kommenttia
3
Liigat

Tuomas Aho vastasi illan kermaisimmasta suorituksesta. Arkistokuva: Esa Takalo.

Miesten Salibandyliigassa Steelers koki jo viidennen perättäisen tappionsa, kun Koovee kävi Elenia Areenalla ryöstämässä pisteet lukemin 7-4.

Illan hienoin suoritus nähtiin Kooveen Tuomas Ahon toimesta, kun hän siirsi tamperelaiset 4-1 -johtoon todella tyylikkäällä rankkarillaan. Rangaistuslaukaus on nähtävissä videolla ajassa 1:18.

Kooveen voiton arkkitehteina olivat Samuli Salomaa tehoin 2+2 ja Perttu Koljonen pistein 2+1. Steelersiltä onnistuivat tehojen puolesta Ville Lastikka ja Markus Sipronen kumpikin lukemin 1+1.

Koovee on sarjataulukossa sijalla 10. Steelers pitää perää voitettuaan ainoastaan kauden avausottelunsa.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Lihava Piippu
24/10/2017
Aho on noissa rankkareissa kyllä loistava. Tuo ei ensimmäinen hieno rankkari kaverilta tällä kaudella ollut.
Rick Flanisberger
24/10/2017
Just truly mesmerized by this Salomaa guy...can I show him the "American way" of life? Also what a shootout shake by Aho...just wow!
Hml
24/10/2017
Missäs on nyt ne "Sihvonen majukoutsiks" huutelijat? :) Paperilla viimekautta huomattavasti kovempi jengi ja rypee pelistä toiseen. Toivottavasti ei Mäkiselle pitkää loukkia, meinaan poissaolo heikentää huomattavasti pakistoa... Toisaalta Steelersin pelit voi kyllä Veikkauksella pelata lähes aina overina ja osuu;)
Minäpahoitinmieleni
24/10/2017
No eiköhän niitä voittoja ala tulemaan loppukaudesta kun muut alkavat keskittymään pudotuspeleihin yms ja ottavat vähän vaihdetta pois silmästä. Tai toivottavasti edes silloin tai pahalta näyttää..
Minäpahoitinmieleni
24/10/2017
Oli muuten ihan hieno rankkari :D
Palstalainen
26/10/2017
Näyttäisi muuten Koovee ihan kivasti käyttävän näiä rankkareita myös ottelumainonnassaan. Muutenkin tullut heiltä käytännössä jokaiseen otteluun jotain videomainosta tällä kaudella. Todella hyvää kehitystä mainonnan puolella.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.