Divarit

Video: Divarin pelissä erikoinen oma maali – ratkaisu nähtiin viiden minuutin ylivoimalla

05.11.
2017
13 Kommenttia
2
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Nurmon Jymy ja Joensuun Josba kohtasivat lauantaina miesten Divarin pelissä Nurmossa. Ottelussa ratkottiin myös paikka Suomen Cupin puolivälieriin ja Nurmo nappasi paikan voittamalla pelin maalein 9-2.

Ottelussa nähtiin mielenkiintoinen oma maali, kun Josban pelaajan syöttö livahti omaan maaliin. Osuma oli ottelun 2-1 -maali. Tilanteen näet videolta kohdasta 0.30.

Ottelu ratkesi kolmannen erän alussa, kun Jesse Reijonen sai viiden minuutin jäähyn huitomisesta. Jymy iski neljä maalia ylivoiman aikana ja karkasi 6-1-johtoon. Videon perusteella Reijosella oli tilanteessa huonoa onnea ja maila osui Jymyn pelaajaa päähän, kun puolustaja törmäsi toiseen Jymy-pelaajaan. Tilanne näkyy videolla kohdassa 1.00.

Ottelun tehopelaajia olivat Jymyn Hannu Palomäki (1+2), Martti Lamminmäki (2+0) ja Eetu Sariola (2+0). Jymy on voittanut neljä ottelua peräjälkeen ja on Divarin kakkosena. Josba on Divarin neljäntenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Timppa
05/11/2017
Mitenkäs säännöissä muuten menee tuon rankkariin johtaneen tilanteen osalta kun rikotaan käytännössä varma tyhjään maaliin johtanut tilanne? Kiekossa käsittääkseni tuomitaan noista maali ja muistelisin salibandyssä nähneeni joskus vastaavan tilanteen joka tuomittiin suoraksi maaliksi mutta en aivan varma siitä ole.
Humu
05/11/2017
Ei voi tuomita maalia, pakko tuomita rl + 2min.
Jaakoppi
05/11/2017
Juuri tuollaisten takia en ymmärrä miksi jotkut haluavat muuttaa sääntöä niin, että pelkkä rangaistuslaukaus riittää ja ei jäähyä. Tekee tietyissä tilanteissa rikkomisesta hyvin kannattavaa.
Tonde
05/11/2017
Juuri näin. Pelaajat tekevät maalin, eivät tuomarit. Rankkarissa pitää ehdottomasti säilyttää jäähy mukana..
Video
05/11/2017
Jäähy on aina jäähy, riippumatta siitä missä tilanteessa se tapahtui, mutta rankkari on lisä rangaistukseen, jos jäähyn arvoinen rike tehdään maalintekotilanteessa.

Jääkiekossa tosiaan voidaan tuomita suoraan maali, jos ilman maalivahtia pelaava joukkue rikkoo ja estää tyhjään maaliin maalin tekemisen tietyin ehdoin. Salibandyssa ei.
Katsoja
06/11/2017
Josbasta tuli mieleen Perttu Puskan kommentti kesällä, että voisi pelata myös JosbaLebassa jos ne fuusioituisivat. Eli varmaan EräViikingit tausta näkyi. Toisaalta kun seurasi aiempaa cup kierrosta eivät he päässeet sopuun peliajasta ilmeisesti. Eli omia ongelmia näissä fuusioissakin voi olla.
Tulipa mieleen
06/11/2017
Josbasta tuli mieleen, että avauskierroksilla taisivat voittaa 2 peliä, kun vastustajalle tuli viitoset ja niiden aikana tekivät tarvittavat yv maalit. Nyt näin.
Katsoja
06/11/2017
Perttu Puska kommentoi kesällä ettei voisi LebaJosbassa pelata jos oikein muistan sen. Onkohan kellään tietoa olisiko hän suostunut pelaamaan viime kaudella ViikingitErässä?
Katsojalle
06/11/2017
Nimimerkki Seuraaja aiemmin täällä hyvin havainnollisti miten kunnan/kaupungin sisälläkin voi muodostua oma porukka, saatikka jos menee naapurikuntiin. Näin ollen Perttu Puskalta hyvin ajateltu tuo fuusio tilanne. Fiksu pelaaja ottaa nämäkin huomioon seuran valinnassa.
Entäs
06/11/2017
Maajoukkue voiko sinnekin oma porukka muotoutua vuosien saatossa?
Free Huse
06/11/2017
Voin pelata JooMaukkueessa mutten MaaJoukkueessa
Katsoja
06/11/2017
Katsoin VFT:n historiasta, että sekin liittynyt Hifk:n eli monenlaista fuusiota näyttää olleen.
Nurmolta likaista peliä
07/11/2017
Nurmon pelaajat selkeästi tuovat ekstraa kevyisiin rikkeisiin ja lentelevät ympäriinsä laittaen kätensä kasvoilleen. Minun mielestäni filmaaminen ei kuulu salibandyyn ja on hyvin raukkamainen teko. Pitäisi jäähy antaa noista näyttelyistä esim Juvosen estämisjäähyn sijaan. Kasvakaa aikuisiksi pelaajat.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.