Liigat

Video: Lankinen neljällä tehopisteellään ”Tylypahkan” herra turkulaisten kaadossa

13.11.
2017
6 Kommenttia
1
Liigat

Iiro Lankinen oli jälleen iskussa. Kuva: Jari Turunen.

Kuopion SB Welhot voitti Turun Palloseuran miesten Salibandyliigassa lukemin 8-3. Ottelu pelattiin Welhojen kotikentällä Kuopiohallilla.

Ottelu oli tasainen numeroiden valossa kahden ensimmäisen erän ajan, vaikka TPS pelillisesti olikin niskan päällä avauserässä. Kolmannessa kotijoukkue Welhot karkasi vastustamattomasti vierailtaan.

Welhojen paras pistemies oli tehot 3+1 nakuttanut Iiro Lankinen. Hänen lisäkseen Tero Korhonen teki pisteet 2+1. TPS:n maalit merkattiin Olli Kinnusen, Juho Sorrin ja Sami Saarisen nimiin.
Ottelutilastot

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
MJValkku
13/11/2017
Pitäsiköhä Nykyn pikku hiljaa alkaa soittelee Lankista leirille?
tieto
13/11/2017
ei onnistunut classicia vastaan, joten turha odotella soittoa.
Potentiaali
13/11/2017
Mahdolisimman nopeasti vaan rinkiin mukaan! Lankisessa on potentiaalia.
Salibandy on
14/11/2017
Lankinen itse kieltäytynyt kutsusta, koska hänelle salibändy on harrastus
Kuuntelija
14/11/2017
Welhot on kyllä yllättänyt monen ns. asiantuntijan mutta näissä Lankisen jutuissa on hyvä muistaa vanha totuus, kun savolainen puhuu niin kyllä vastuu on kuulijalla,
Tsemppiä Kainulaisen porukoille!
Edellisille
15/11/2017
Welhot nyt sijalla 8. Suomessa ja Helsingborg sijalla 7. Ruotsissa. Helsingborgista paljon pelaajia maajoukkueessa ja Welhoista ei taida yhtään. Näkisin kuitenkin jos tämä tilanne jatkuu myös Welhoista alkaa olla realistista odottaa maajoukkueeseen pelaajia. Jääkiekon puolella Lauri Marjamäki taisi puhua, että katsovat vielä tammikuussakin mihin suuntaan kehityskäyrät menevät eli samalla lailla seuraisin tätäkin. Eli jos Welhot vielä nostaa tasoa ja Helsingborg laskisi pitäisi mielestäni sitten Welhoista ottaa pelaajia maajoukkueeseen ja Helsingborgista ei.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.