Video: Kooveelle jo kuudes perättäinen tappio Salibandyliigassa

Kuvakaappaus videosta.

Kuvakaappaus videosta.

Tampereen Koovee ja OLS mittasivat toisiaan lauantaina Tampereella. Koovee johti peliä parhaimmillaan avauserässä 3-1, mutta taipui oululaisille maalein 6-4.

OLS:n tehopelaajia olivat Petri Niemelä (2+0), Ville Turula (1+1) ja Juho Laurila (0+2). Kooveen tehoduo Perttu Koljonen (2+0) ja Samuli Salomaa (0+2) onnistui myös pisteiden valossa.

OLS:lle voitto oli kolmas perättäinen, mutta voittoputki katkesi sunnuntaina Espoossa. Oululaisjoukkue on sarjan kymmenentenä. Kooveelle tappio oli jo kuudes putkeen ja tamperelaisryhmä on jämähtänyt liigan kolmanneksi viimeiseksi.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Pressitilaisuus:

5 comments

  1. Keep yo chin up boys (Aho and Salomaa), Rick-daddy is coming home for christmas!

  2. Minä kun luulen etteivät Soittorasia eivätkä Classic II halua noustakaan divariin, ja divariedustus jää Pirkkalan Pirkoille 🙂

  3. Kyllä, ei käy kiistäminen etteikö Koovee hukassa tällä hetkellä olisi. Syvästi toivon, että sen tien löytävät, jolla liigapaikka säilyy. Ihan vaan jo näin meidän ”lajiniilojen” vuoksi. Liigan parhaat koosteet, ehkä Liigan paras halli, nämä kaikki ovat liikaa menetettävksi lajiseuraajalle. Tässä pelissä Koovee muuten suoritti ensimmäisenä Liigaseurana FanSeat Go-lähetyksen. Oli loistavaa katsottavaa, kuvaajat loistavasti pelissä mukana, välillä ehkä liian aktiivisesti vaihdeltiin kuvakulmaa mutta nautinnollista oli peliä seurata.

  4. Koovee aloittaa matsit yleensä hyvin. Sitten kai kokemattomuus ja myös hieman kokoonpanon ohuus alkavat tuntua. Vilpittömästi odotan että äijät silti voittavat ne tärkeät matsit. Kaikki tko saa kaataa, suuria paineitahan ei ennen matseja paljonkaan ole.