Kuva: Elmeri Elo

SalBa juhlisti lauantaina 25-vuotista taivaltaan jäähalliottelussa. Vieraaksi saapunut TPS vei voiton maalein 4-2 2246 katsojan edessä.

SalBa johti peliä ensimmäisessä erässä maalein 2-1, mutta TPS nousi lopulta voittoon toisen erän kolmella osumalla. TPS:n maaleista vastasivat Eero Jalo, Nikolas Laaksonen, Juho Sorri ja Janne Nurminen. Erik Härkönen iski raumalaisten molemmat maalit ja toinen oli sangen nopea kuittaus, sillä se syntyi ainoastaan kolme sekuntia myöhemmin kuin TPS:n 1-1 -tasoitusmaali.

Kaksi viimeistä peliään voittanut TPS on sarjan seitsemäntenä. SalBalle tappio oli viides perättäinen ja joukkue jatkaa sarjajumbona.