Liigat

Sarjanousija jatkoi päävalmentajansa sopimusta – ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä”

11.01.
2018
5 Kommenttia
5
Liigat

Janne Kainulainen jatkaa kuopiolaisten peräsimessä. Kuva: Jari Turunen.

Salibandyseura Welhot ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja ja seuratyöntekijä Janne Kainulainen ovat solmineet 1+1 -vuotisen jatkosopimuksen.

Uusi sopimus pitää Kainulaisen seurassa vuoden ensi vuoden huhtikuuhun, jonka lisäksi sopimus sisältää option kaudesta 2019-2020.

Kainulainen saapui Welhoihin toukokuussa 2016 sveitsiläisestä Ad Astra Sarnenista, jossa hän toimi valmennuspäällikkönä sekä juniorivalmentajana.

Ensimmäisellä päävalmentajakaudellaan Kainulainen johdatti miesten edustusjoukkueen Divarin mestaruuteen ja liiganousuun.

Seurahistoriansa ensimmäisellä kaudella miesten Salibandyliigassa Welhot on tähän mennessä voittanut 15 ottelustaan kuusi ja hävinnyt yhdeksän. Saavutetut 12 pistettä oikeuttavat sarjataulukossa sijaan 11.

Seura on ollut tyytyväinen Kainulaisen panokseen, niin päävalmentajan kuin seuratyöntekijän rooleissa.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Jannen panokseen kuluneen puolentoista vuoden aikana. Ei pelkästään edustusjoukkueen kilpaurheilullisiin tuloksiin peilaten, vaan myös siksi, että Janne on kyennyt tuomaan omalla tietotaidollaan ja persoonallaan positiivista virettä, niin miesten edustusjoukkueen kuin koko seuran päivittäiseen toimintaan ja tekemiseen. Jannen jatkosopimuksen myötä pystymme jatkamaan edustusjoukkueen prosessia pitkäjänteisesti kohti niitä tavoitteita, joita olemme seuraavaksi asettaneet, seuran toiminnanjohtaja Panu Lappi taustoittaa.

Myös Kuopioon hyvin kotiutunut Kainulainen on tyytyväinen jatkosopimukseen.

– Olen erittäin kiitollinen mahdollisuudesta jatkaa jatkuvasti eteenpäin pyrkivässä seurassa. Luonteeltani olen sellainen ihminen, joka haluaa oppia koko ajan uutta ja kehittyä niin valmentajana kuin ihmisenä, ja Welhoissa oppii joka päivä jotain uutta huikeiden ihmisten ympäröimänä. Hyvillä mielin lähdetään jatkamaan hyvin alkanutta matkaa, Kainulainen kommentoi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Seuraaja
11/01/2018
Olisin kilpailuttanut tuon pestin ainakin Santeri Raatilalla. Ei huono tämäkään ratkaisu ja voi olla että muitakin vaihtoehtoja ollut?
Ok
12/01/2018
Ootko tosissas tuosta raatarilasta?
Kainun kultajuna
12/01/2018
Iiro Mankiseen voi luottaa
SEURAAJA
13/01/2018
Tietysti, Räätärilä tekee uskomatonta työtä jos miettii materiaalia mikä on käytössä.
Seuraaja
14/01/2018
Näköjään joku toinen kirjoittanut samalla nimimerkillä edellisen viestin. Kyllä Josban materiaali iskukykyinen on. Silti tänään ajattelin Limingan peliä seurata ja tuota keskikastin iskukykyä seurailla alkavien klo 17.00 pelien ennakkona. Ehkä Limingan hyvät otteet voisi tuoda intoa vaikka Nurmon peliäkin mennä seuraamaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.