Video: Superliigan ”suomalaisjoukkueelle” tyly tappio – Östholm ilmiliekeissä

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Pixbo ja FC Helsingborg mittasivat toisiaan torstaina 2168 silmäparin edessä Partille Arenassa. Ottelu oli tilanteessa 4-4 toisen erän alussa, mutta Pixbo rallatteli lopulta 10-4-kotivoittoon.

Pixbon avainpelaajia olivat 4+1 mättänyt Martin Östholm sekä 3+2 tehtaillut Max Wahlgren. Osa Östholmin suorituksista oli suorastaan silmiä hiveleviä. Helsingborgin pistenikkarina hääri tuttuun tapaan Jonathan Nilsson, joka iski näyttävän hattutempun ensimmäisen 13 minuutin aikana.

Helsingborgin riveistä puuttui suomalaissentteri Nico Salo. Petri Hakonen syötti yhden maalin ja Mika Kohonen jäi tällä kertaa pisteittä. Juha Kivilehto edusti joukkuetta syyskauden ajan ennen paluutaan Salibandyliigaan.

Pixbo on tällä hetkellä Superliigan kolmosena. FC Helsingborg on sarjataulukossa kuudentena.

3 comments

  1. Näyttihän toi Kohonen olevan taas jonkun maalin aikana kentällä.

  2. Molemmissa Östholmin pujottelumaaleissa näkyy valitettavasti Kohosen hitaus. Östholmkaan kun ei mikään varsinainen sprintteri ole

  3. Mites tuo Kohosen muurista irtoaminen? Eiköhän se Mihu oo nyt jo viimenen vuosi. YV:llä ok suorituksia, mutta pallottoman pelin heikkoudet on jo Ruotsissakin vihdoin ja viimein tiedossa.
    Hakosellaki taitaa olla puolustuspelaamisen takia aika pitkä matka maajoukkueeseen. Kivilehto osoitti pelisilmää otti muutaman lisävuoden majussa siirtymällä Classiciin.