Liigat

ErVi jatkoaikamaalilla naisten liigan välieriin – Saarikoski ratkaisi ajassa 70.24

31.03.
2018
19 Kommenttia
11
Liigat

Kuva: Jarmo Koskela

Koovee ja EräViikingit kohtasivat lauantaina neljännen kerran naisten Salibandyliigan puolivälierissä Tampereella. ErVin Milja Saarikoski maalasi 3-2-jatkoaikaratkaisun ajassa 70.24 ja johdatti Helsinkiläisjoukkueen välieriin voitoin 3-1.

Ottelun ensimmäisessä erässä ei maaleja nähty. Avausmaalin iski Kooveen Mia Vallenius 10 sekuntia ennen ottelun puoliväliä. Oona Kauppi lisäsi Kooveen johtoa erän lopun ylivoimamaalilla.

Ajassa 42.35 Sara Piispa kavensi tilanteeksi 2-1. Tasoitus näki päivänvalon kymmenen minuuttia myöhemmin, kun Aino Tuokkola maalasi ErVin toisen osuman. Lisämaaleja ei nähty varsinaisella peliajalla, joten edessä oli jatkoaika.

Ajassa 70.24 Saarikoski viimeisteli näyttävästi ja ErVi selvitti tiensä välieriin. Maalintekijöiden lisäksi ErVi saa kiitellä voitostaan maalivahti Laura Loisaa, joka pysäytti 26 laukausta.

ErVi kohtaa välierissä runkosarjan voittaneen Tampereen Classicin. Toisena parina nähdään SB-Pro-PSS.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Kooveesta
31/03/2018
Kooveelta suhteessa materiaaliin todellinen floppi. Naisten ja nuorten mj-pelaajia joukkueessa runsaasti, ja tällainen lopputulos. Olisiko analyysin aika ?
Kenttäveikka
31/03/2018
Listaan voi lisätä maajoukkuetason valmennuksen josta se analyysi kannattaa aloittaa.
no jaa
31/03/2018
Niinhän se lähti TPS:kin laulukuoroon, vaikka maajoukkuepelaajat vain lisääntyy :D
tulos tai ulos
31/03/2018
tuolla pelaajamateriaalilla olisi Kooveen pitänyt mennä junnujoukkueen ohi jatkoon vaan taisi mummot hyytyä. valmennuksella vakava paikka jatkon suhteen
Analyysi
31/03/2018
Päävalmentajan kommentit pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa ovat kyllä sen tason selityksiä. Nuori joukkue, joka maksaa oppirahoja ? Koovee pelaajien keski-ikä on suurempi kuin Ervin vastaava. Puhumattakaan näiden "junnujen" pudotuspeli-, maajoukkue- ja liigakokemuksesta. Mielestäni tässä ei käy selityksenä enää "oppirahojen maksaminen". Toinen kommentti "Tehtiin kaikkemme ja katsottiin mihin se riittää." Söpö mentaliteetti kilpaurheilussa. Mielestäni tuolla joukkueella olisi oikeasti ollut mahdollisuus taistella jopa mestaruudesta, mikäli siitä olisi saatu täysi potentiaali irti. Lopussa päävalmentaja ei kykene vastaamaan kysymykseen "Mitä kaudesta jäi käteen?" Voin todeta, että kaudesta heille jäi käteen hukattu mahdollisuus, ja kaikille kivat pörssipäivät putoamiskarsinta joukkueita vastaan.
fakta
31/03/2018
Harmi kun kausi päättyi näin, koska tämän kauden jälkeen alkaa kooveessa tyhjennys. Tällä kaudella olis valmennuksen pitänyt saada joukkueesta parempaa irti, sillä piti olla selvä mitali joukkue. Mutta valmennuksen taso ei päätä huimannu kun tarvittiin muutoksia tai henkistä kasvua, lopputulos ei voi muuta olla. Kieltämättä kooveen peli on ollu luettavissa koko kauden , eli ei yllätys et putos tässä vaiheessa.
KenenVika
31/03/2018
KV:n B-tytöt, A-tytötkin ja nyt edustus putosivat aivan liian aikaisin hyvistä pelaajista huolimatta. Kun muilla joukkueilla sarjakauden aikana joukkueet kehittyvät niin KooVeessa em joukkueet olivat parhaimmillaan karsinnoissa kun kesäkaudella ei oltu niin vielä harjoiteltu.

Kuka pelaa tälläisessä kehityskaaressa enää ensi kaudella.
Kooveesta
31/03/2018
Tämä "meillä on nuori joukkue....plaa, plaa.." on ollut Kooveella patenttiselitys vuodesta toiseen. Eipä tuo nyt niin nuori kokemukseltaan ole jos vertaa moneen muuhun liigajoukkueeseen. Runkopelaajilla vuosien liigakokemus taustalla, joten joku uusi selitys pitäisi keksiä. Tai sitten tehdä asiat niin, ettei selityksiin tarvi turvautua...
no jaa
31/03/2018
Totta kai olisimme halunneet nähdä KooVeen jatkossa. Yhden maalin jatkoaikavoitto - voi harmi!
Pitääkö olla?
31/03/2018
Pitääkö olla huolissaan tyttöjen maajoukkueesta? O2 ajautui divariin valmennus kuutamolla. KVeen valmennus jäätyi, tyytyi selittelyyn , Topi jätti pestin terveys syistä.
Katsomo tietää
31/03/2018
No niin...aivan ympäripyöreät selitykset jälleen Kooveen valmenukselta hävityn sarjan jälkeen.
Jos tolla materiaalilla häviää A- junnu joukkueelle niin kenkää molemmille valmentajille.
Jälleenei osattu tehdä mitään järkeviä muutoksia kentällisiin vaan laitetaan joku newöhöört b junnu 2 kenttään ja penkitetään monia vuosia liigaa pelanneita,noh täytyyhän ne oppirahat maksaa vain mitä? Viimeinen sammuttakoon valot perässään! Kaikki kunnia Ervin junnujoukkueelle!
Nimetön
31/03/2018
Hassua miten Röning viittaa "nuoreen joukkueeseen" ja "oppirahoihin", kun nimenomaan ottivat takkiinsa nuoremmalta joukkueelta.

Lisäksi olisi ehkä kannattanut ottaa ne "oppirahat" viime vuoden pleijareissa,: vaikka panostamalla naisten playoffs:hin - vaikkakin oli Classic vastassa - sen sijaan että seuran pääpanostus oli A-tyttöjen pudotuspeleissä....
Rööninki
31/03/2018
Kova Lautanen 3- Pahvilautanen 1
Nähty
31/03/2018
Paljonhan Kooveessa on asenne pielessä jos parhaat junnut eivät halua edes harjoitella yhdessä edestuksen kanssa. Tai jos edustuksen valmennus ei käy koskaan junnujen reeneissä eikä peleissä - edes katsomassa. Jos kauden alussa homma on kivaa ja nyt keväällä kenellekään ei enää maistu.

Aivan uusi alku tarvitaan ja ehjä pelaajapolku mutta onko menty tyttöjä kuulematta jo liian kauan eikä seuraavalla kaudella enää ole mistä valmentaa.
Katsoja
31/03/2018
On kai itsestään selvää että Kooveen nykyinen valmennus joutaa vaihtoon. Hienot pelaajat pystyy valmennus nollaamaan. Peluutus aivan järkyttävää. Vähän toivoisi seurajohdolta selkärankaa ja ymmärrystä.
Kooveesta
31/03/2018
Ainakin Kooveen A-tyttöjen valmennus lähti seurasta ulos kesken kauden. Ei siis taustat ihan kunnossa koko naisten/tyttöjen puolella.
Mosalainen
01/04/2018
Kiitos KooVeelle huippu mielenkiintoisesta ottelusarjasta. Ennen kaikkea iso kiitos KooVeen mediajoukoille uskomattoman laadukkaista lähetyksistä niin Tampereelta kuin Mosaltakin. Oli nautinto seurata. Etenkin nämä kaksi viimeisintä peliä olivat ehkä parhaat salibandylähetykset joita nähnyt. Todella paljon hyviä hidastuksia joita muut harvemmin näyttävät. Todella ammattimaista toimintaa tuon suhteen.
kiire
01/04/2018
Hienoa Ervi, hieno voitto. Kova on seuraava vastus, mutta sinne vaan avoimin mielin.
Hyvin menee
01/04/2018
Fasiliteetit Kooveella vihdoin kunnossa ihan kenttiä ja videointeja myöden. Sitten valmennus ja omista pelaajista huolehtiminen unohtuu. Tässä tulos.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.