Divarit

Jättiyllätys heti ensimmäisessä Divarin puolivälierässä – Josba kaatoi NST:n

10.03.
2018
13 Kommenttia
2
Divarit

Ensimmäinen puolivälierä veti NST:n mietteliääksi. Kuva: Markku Taurama.

Miesten Divarin puolivälierät alkoivat melkoisella jymypaukulla, kun Joensuun Josba voitti Lappeenrannan NST:n vieraissa lukemin 5-3. Josba oli runkosarjassa kahdeksas, NST puolestaan ensimmäinen.

Ottelun avauserä päättyi tasalukemin 1-1, kun Ville Laasonen vei erän alkupuolella Josban johtoon ja Petteri Puustinen tasoitti erän loppupuolella. Toisen erän toisella minuutilla Samuli Huppunen vei isännät johtoon, mutta Juuso Lehtiniemi tasoitti heti seuraavassa vaihdossa. Erän lopussa Josba onnistui vielä kahdesti ja NST ei kertaakaan. Näin kolmanteen erään lähdettiin kahden maalin joensuulaisjohdossa.

Kolmannen erän avausvaihdossa Perttu Puska siirsi Josban jo kolmen maalin johtoon, eikä NST onnistunut kaventamaan ennenkö kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua kuudella viittä vastaan. Enempää maaleja ei kuitenkaan nähty.

Voitolla Josba johtaa puolivälieräsarjaa 1-0. Välieriin pääsyyn vaaditaan kaksi voittoa. Sarja on siis katkolla huomenna joensuulaisille heidän kotikentällään.

Ottelutilastot

Lue myös:
SB Vaasa haki selvän voiton Loviisasta – katso Divarin puolivälierien tulokset

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Nst
10/03/2018
Selkäranka on jo poikki
Tarkoittaako?
10/03/2018
Joko raatarila siis vaihdettu ruokoseen takaisin?
Hepo
10/03/2018
Miksi olisi vaihdettu ?
Tätä
10/03/2018
Ajattelin olevan vaarana kun karhut voitti åif:n viikko sitten oliko fiksua. Sillä varsinkin alkukauden Josba oli vaarallinen vastus. Åif siis voitolla olisi pudottanut Josban kesälomille viikko sitten.
Vanha Mestari
10/03/2018
Ei tämä nyt mikään jättiyllätys ole, joukkueiden edellinenkin kohtaaminen runkosarjan lopussa ratkesi vasta jatkoajalla...
Markkinoija
10/03/2018
Purkautuikohan NSTn energiat edeltävän viikon medianäkyvyyteen? Kovaa oppia jos näin on päässyt käymään.
Dr phil
10/03/2018
No mutta nythän sille psykologi koutsille mistä hehkutettiin mediassa, on varmaan käyttöä. Olikohan nst tarpeeks medianäkyvyyttä tällä viikolla?
Fani
10/03/2018
Ei ole helppoa lähteä pudotuspeleihin selvänä ennakkosuosikkina ja "varmana voittajana". Vaatii kokemusta käsitellä asia positiivisesti. Mutta sarjahan on vasta alussa. Josba on ottanut vasta yhden voiton.
Arto Kilponen
10/03/2018
Olen edelleen erittäin vahvasti sitä mieltä, että paras kolmesta on aivan liian raaka systeemi. En näe mitään syytä miksei voisi olla paras seitsemästä kuten liigassa. Aikataulutus? Aloittakaa kausi aiemmin. Liikaa pelejä? Pienentäkää joukkuemäärää.
Heh
10/03/2018
Jos ei vaan pelata playoff-pelejä ollenkaan.Pelataan vain sarja ja thats it.Niin alasarjoissakin tehdään.Paras on jo löytynyt.
Tätä
11/03/2018
Edelleen ihmettelen Karhujen kannalta sitä runkosarjan päätöskierrosta. Maantieteellisestikin itä-suomi heille hankala ja siellä suunnalla heillä pelillisestikin hankalaa viimeaikoina. Vielä heidän ei tarvitse Josban kohdata mutta ehkä jossain kohtaa. Eilisessä pelisilmä ohjelmassa oli juuri tästä taktikoinnista juttua mitä Veikkauksen pelaajat ei tiedä pukukopeista eli jos åif olisi voittanut karhut ei se sopupeli olisi ollut. Ainakin nyt play-offit meni jännemmäksi ja sikäli hyvä näinkin ja Josban itseluottamus palautui.
Kaikki voitettava
11/03/2018
Ihan sama ketä tulee vastaan...voittajat jatkaa ja voitettava on jos meinaa jatkaa...pleijjarit ihan eri maailma kuin runkosarja...voittaja löytyy yleensä siitä kumpi hoitaa eka matsin jälkeen tehtävät asiat paremmin kun kyseessä paras kolmesta...nst nuoret teki tehoja runkosarjassa ja nyt kun pleijjarit,niin kokemus nousee suureen arvoon
Tätä
11/03/2018
Pelisilmä ohjelmassa pohdittiin haluaako Lukko kohdata Ässät vai Saipan eli jos on pelisilmää voi vaikka Karhut pohtia Åif ja Josban plussat ja miinukset jos tulee vastaan jossain kohtaa. Nythän vasta kevät näyttää kohtaako Josba ja Karhut toisensa esim. finaalissa. Ehkä sijainti siinä kohtaa lisää kotiedun arvoa jos noin kävisi.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.