Liigat

Juri Jolkkosesta Kooveen lajijohtaja – kaksi tärkeää pelaajaa jatkaa

28.03.
2018
8 Kommenttia
0
Liigat

Juri Jolkkosesta tulee Kooveen uusi lajijohtaja. Kuva: Koovee Salibandy

Viime sunnuntaina paikkansa miesten Salibandyliigassa varmistanut Tampereen Koovee tiedotti keskiviikkona, että Juri Jolkkosesta tulee seuran uusi lajijohtaja.

Aiemmin tehtävää hoitanut Iivo Pantzar siirtyy uusiin tehtäviin. Jolkkonen kommentoi pestiä seuraavanlaisesti.

– Paljon erilaisia asioita on opeteltavana näin alkuun mutta halusin ehdottomasti päästä kiinni hommaan jo näin keväällä, jotta tietyt ensi kauteen liittyvät asiat saadaan käyntiin ja saan myös hyvän perehdytyksen niin kauan, kun Iivo on maisemissa ja näissä hommissa, Jolkkonen sanoi Kooveen kotisivuilla.

Joukkue ilmoitti myös, että puolustajan sekä sentterin paikalla viihtyvä Tuomas Aho jatkaa joukkueessa. Myös joukkueen kauden ykköspyssy Samuli Salomaa jatkaa uraansa Kooveessa.

– Tuomas ja Samuli ovat luonnollisesti keskeisessä asemassa, kun ensi kauden joukkuetta rakennetaan ja olenkin tyytyväinen, että sopimukset varmistuivat. Molemmat pelaajat varmasti saivat paljon kokemusta tästä kaudesta ja luonnollisesti haluamme kaikki saavuttaa parempia tuloksia ensi kaudella. Tiedotamme muista jatkosopimuksista vähän myöhemmin, mutta halusimme julkistaa nämä heti tähän alkuun, Kooveen salibandyjaoston puheenjohtaja Jaakko Aho kommentoi.

Koovee käynnisti samalla myös oman kausikorttikampanjansa. Tulevan kauden kausikortteja myydään rajoitetun ajan 39 euron hintaan erityisesti Kooveen jäsenille sekä Auto Center Areenan lähialueen asukkaille. Kampanjan toteutumisen minimivaade on 200 tilattua korttia kampanja-ajan loppuun mennessä.

Lisätietoja löydät Kooveen sivuilta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tohtori
28/03/2018
Saisko vielä jonkun isän vaikka esim päävalmentajaksi? Kertoo kaiken Kooveen toiminnasta, että seuraa koko uransa ennen Sveitsiin siirtymistä edustanut Hietanen valitsi KrP:n Tampereelle palatessaan.
Niinpä
28/03/2018
Nyky-kooveesta moni ei taitaisi mahtua edes KrP:n Classicista puhumattakaan. Esimerkiksi Salomaa ei mitenkään kävelisi onnistuneet kaudet pelanneiden Oksasen ja Viitakosken ohi jonossa vaikka Koovee nykköspyssy olikin menneellä kaudella.
Jami
28/03/2018
Tästä laskee helpon yhteenlaskun niin kooveen valmentajakaksikkona Pantzarin veljekset.
Pitäiskö katsoa vähän tunnelin ulkopuolellekin?
Hyvä
29/03/2018
Kiinnitys, sillä Eelis Jolkkonen aikanaan Josban sai menestymään. Näitä paineita asettaisin nyt Jurille. Yllättyisin jos ihan muuttanut Tampereella eli operoiko hän Itä-Suomesta eli matkustaa KooVeen tapahtumiin tai sitten kakkoskämppä tuolla?
Puuhastelun ammttilaiset
03/04/2018
Koljonen, Vonk , ja luultavasti muutama muukin jättää joukkuee.
KV on tämän kevään suurin menettäjä jälleen kerran, vaikka taas monet luulivat toisin.
Ok.
KV kiinnitti kyllä kaksi viimekauden tärkeintä palasta, mutta Salomaa on KV töissä ja Ahon isä on KV johtajia tätä taustaa vasten olisikin ollut ihme jos vielä nämä kaksi olisi menetetty muualle.
Jo pelkästään Vonkin menettäminen Nokialle on raskas isku jo muutenkin heikolle KV puolustukselle.
Koljonen on paikattavissa mutta kun joukkuetta pitäisi vahvistaa eikä sen ainakaan pitäisi heiketä niin kuin nyt uhkaa käydä.
Kova työ on edessä.
edelliselle
03/04/2018
Aikaa on, ei muuta kun paluumuuttajia, Immonen Sveitsistä, pakkipäähän kokemusta Vaasasta (Järvinen, Pajunen). Sitten röyhkeää rekryä classicin vähälle peliajalle jääneistä . Lisäksi omaa junnutuotantoa. Kyllä joukkue on kasattavissa, kun vaan hyvä Koutsi, treeniä ja näkemystä.
Hyvä
03/04/2018
Ensi kauden liigakartta aika hyvältä näyttää ja jos putoajaa pitäisi etsiä juuri KooVee minulle ensin tuli mieleen, koska Tampereella kilpailua. Nyt riippuu miten seura panostaa ja haluaako Juri Jolkkonenkin pojalleen pedata hyvän pelipaikan vai mikä strategia?
mitämitä
03/04/2018
Eiköhän Järviö palaa ja onhan siä Tuomi, niin iso ego kohta että pitää ovia areenalla suurentaa

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.