Ennen vappua mahdollisuus seurata kansainvälisiä salibandypelejä – tässä ohjeet

Miesten maajoukkue pelaa EFT:ssä Brnossa. Kuva: Mika Hilska

Miesten maajoukkue pelaa EFT:ssä Brnossa. Kuva: Mika Hilska

Huippusalibandyssa on edessä vielä nyt ennen vappua kansainvälinen viikonloppu, ja Suomen maajoukkueet tarjoavat mahtavasti seurattavaa. Kirkkaimmin katseet kääntyvät tietenkin Nurmijärvelle, jossa Suomen naiset saavat uudessa Arkadia-hallissa vastaansa Tshekin, Sveitsin ja Ruotsin. Luvassa on koko liuta myös suoria lähetyksiä verkossa.

Elisa Viihde Sport / Fanseat.com näyttää naisten ottelut, joista Suomen mittelöt selostettuina. Elisa Viihteellä nähdään selostettuina myös Suomen miesten pelit Sveitsiä, Ruotsia ja Tshekkiä vastaan. Lisäksi Sveitsin salibandyliitto näytttää Suomen U16-poikien historialliset ensimmäiset ottelut Sveitsin-turnauksesta.

Virallisia otteluita pelaavien maajoukkueidemme lisäksi liikkeellä ovat myös U19-tytöt sekä U19-pojat. Tyttöjen maajoukkue hioo Italiassa virettään ensi viikolla Sveitsissä starttaavaan ikäluokan MM-turnaukseen, ja vuoden päässä häämöttäviin omiin MM-kisoihinsa tähtäävä poikien ryhmä leireilee Eerikkilän urheiluopistolla.

Suomen pelien aikataulut (ajat ovat Suomen aikaa):
Otteluohjelmat (mukana lähetystietoja) päiväkohtaisesti ja tulospalvelun linkit.

Pe 27.4.
11:00 EFT: Ruotsi – Tšekki (naiset) EV1/Fanseat (ei selostusta)
17:00 EFT: Sveitsi – Suomi (miehet) EV1 (Tuomo Reponen)
18:30 EFT: Sveitsi – Suomi (naiset) EV2/Fanseat (Feliks Heikkinen)
21:00 Tatran Stresovice – Suomi PU16 (http://www.swissunihockey.tv)

La 28.4.
13:00 EFT: Suomi – Ruotsi (miehet) EV1 (Tuomo Reponen)
15:30 EFT: Sveitsi – Ruotsi (naiset) EV6/Fanseat (ei selostusta)
18:30 EFT: Suomi – Tšekki (naiset) EV6/Fanseat (Feliks Heikkinen)
18:30 Suomi PU16 – Sveitsi U17 Itä (http://www.swissunihockey.tv)

Su 29.4.
11:00 EFT: Tšekki – Sveitsi (naiset) EV4/Fanseat (ei selostusta)
12:30 Suomi PU16 – (vastustaja vielä avoin) (http://www.swissunihockey.tv)
14:00 EFT: Suomi – Ruotsi (naiset) EV4/Fanseat (Feliks Heikkinen)
16:00 EFT: Tšekki – Suomi (miehet) EV5 (Tuomo Reponen)

Tulokset ja tilastot (IFF)
Naisten EFT
Miesten EFT:

Teksti: Salibandyliitto

12 comments

  1. Eiks miesten ottelut näy mistään muualta kuin Elisa Viihteeltä? Eikö edes IFF:n youtube sivulta tai muualtakaan ….

  2. näyttää olevan. Fanseatilta löytyy/näkyy vain naisten pelit. Mutta jos joku hokaa jonkun linkin / toimijan mistä pelit näkyy (muu kuin ElisaViihde), saiskos tänne vinkkiä linkistä. Kiitos

  3. Kaks kertaa yrittäny linkata tänne osotetta mistä ehkä vois näkyy mut kumpikaan kerta ei oo onnistunu näköjää…

  4. PU16 sunnuntain peli merkattu yllä 12.30 alkavaksi, mutta turnaussivulta sain kyllä sen käsityksen, että sunnuntain pelit määräytyy lohkosijoituksen perusteella: Lohkokolmoset klo 10.00, lohkokakkoset klo 12.30 ja lohkoykköset klo 14.00.

    swissunihockey.ch/de/news/das-u17-finale-mit-internationaler-konkurrenz (Sveitsin kello tunnin jäljessä Suomen aikaa)

  5. Miks ihmeessä naistenpelejä lähetetään tästä turnauksesta enemmän? Aika harvaa kiinnostaa…

  6. Viime aikoina on keskusteluissa pähkäilty miksi salibandyn suosio ei kasva? Superfinaalin katsojamäärät areenalla ja tv:n tippuivat rajusti, tämä trendi yllätti näköjään kaikki asiantuntijat.
    Yksi suosion laskuun voi olla kun verrataan muiden lajien viestintää ja markkinointia niin salibandyssä ei tuoda miesten maajoukkuetta ja sen,pelaajia julkisuuteen. Ainoastaan lajin pieni sisäpiiri tietää ja tuntee maajoukkuepelaajat. Lajin ulkopuoliset ja media tuntee ainoastaan Tiitun ja Kohosen.
    Salibandyliigassa tunnetuinpia tähtiä on valmentaja Nykky. Samalla ihmetellään miksi otteluissa käy niin vähän katsojia. Myös supefinaalia markkinoitiin pelaajilla jotka eivät pelannet areenalla, erikoista.

    Salibandyn markkinointi ja viestintä on nyt tienhaarassa jossa on oikeasti mietittävä miten tulevaisuudessa toimitaan. Nykyinen toimintatapa ei tuo tuloksia kuten on nähty.

    Maajoukkueen harjoitusturnauksiista ei tiedä kukaan lajin ulkopuolinen, ja näin on aina toimittu. Poikkeuksena jos pelataan kotimaassa niin silloin panostetaan vähän markkinointiin.

  7. Salibandy.fi etusivun tulospalvelu / ottelut kohdalla ei ole mainintaa miesten otteluista. Avaan tulospalvelun ei sielläkään ole mitään. Etusivun alalaidassa olevat ”pikalinkit” otteluihin -> näppään tämän päivän tulevaa miesten ottelua, mutta mitä ihmettä, ei sitä kauttakaan näy tulospalvelua vaan aukeaa salibandy.fin etusivu. Voiko olla huonommin tulospalvelu järjestetty.

  8. Kuka kaipaa tulospalvelua, kun voi katsoa livestriimit ilmaiseksi. Linkit kaikkiin otteluihin: floorball.org/news.asp?kieli=826&id_tiedote=5810

  9. Hirveältä näyttää puolustuspeli. Kivilehto ja Leikkanen ainakin aivan väärässä paikassa kun oma jengi ei pidäkään palloa 75% ottelusta.