Liigat

Karhut kiinnitti kaksi tärkeää puolustuspään pelaajaa

19.04.
2018
3 Kommenttia
0
Liigat

Kuvassa Aapo Tamminen. Kuva: Kari Saha/UrheiluSuomi.com

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen. Kaikkien sopimukset ovat mallia 1+1.

Torstaina 26-vuotta täyttävä Aapo Tamminen oli runkosarjassa joukkueensa ykkönen +/- tilastossa +17 lukemallaan. Kaikki 26 runkosarjan ottelua pelannut Tamminen saalisti puolustajan tontilta tehot 7+8. Pudotuspeleissä Tamminen oli Karhujen tehokkain puolustaja kahdeksalla (3+5) tehopisteellään. Maaleista kaksi syntyivät ratkaisevassa neljännessä finaalissa Loviisaa vastaan. Tuleva liigakausi on Tammisen viides Karhujen edustusjoukkueessa.

Karhujen puolustuksessa jatkaa myös nuori Joni Halminen. Runkosarjassa Halminen pelasi kaikkiaan 23 ottelua tehopistein 6+4. Yksi kauden kohokohdista oli toisessa finaaliottelussa syntynyt hattutemppu, jonka ansiosta Karhut tasoitti finaalisarjan lukemiin 1-1. Hattutempun lisäksi Halminen saalisti kahdeksan pudotuspelin aikana myös yhden syöttöpisteen.

Kauden aikana Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa debytoinut hyökkääjä Aaro Ollikainen nähdään myös Karhujen paidassa tulevalla kaudella. Runkosarjassa Ollikainen pelasi yhtä ottelua lukuun ottamatta kaikki. Niissä tehopisteitä kertyi kaikkiaan neljätoista (7+7). Kahdeksassa pudotuspelissä saaliiksi jäi kolme (1+2) tehopistettä. Nuorten maajoukkueessa Ollikainen esiintyi kauden aikana kaikkiaan viidessä ottelussa tehden yhden maalin.

– Sopimukset ovat tärkeitä joukkueelle. Aapo on esimerkillinen urheilija ja roolimalli nuoremmille pelaajille. Joni on jo nyt osoittanut olevansa hyvä pelaaja aikuisten sarjoissa ja varaa löytyy vielä nousta valtakunnalliselle huipulle. Aaro puolestaan on ikäluokkansa huippupelaaja, jolla on myös vielä parhaat vuodet edessäpäin, kommentoi jatkosopimuksia Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

Karhujen sopimustilanne:
Maalivahdit (2)
Rasmus Österman, Tomi Bergendahl

Puolustajat (6)
Kalle Santanen, Tuomas Puisto, Aapo Tamminen, Joni Halminen, Niko Järvenpää, Oskari Raittila

Hyökkääjät (7)
Antti Vuorinen, Markus Hautaoja, Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Aaro Ollikainen, Tuomas Huhtala

Teksti: Karhujen tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Nimetön
19/04/2018
"Kaikkien sopimukset ovat mallia 1+1."

Seuran vai pelaajan optiolla?
Takapiru
19/04/2018
Lienee sopimus salaisuus, kun ei ole erikseen mainittu.
Titmeister
19/04/2018
Mahtavaa vihdoin nähdä Tamminen liigassa! Ottajia ja kykyjä olisi ollut jo viisi vuotta sitten.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.