Liigat

Laasonen kahden vuoden jatkosopimukseen ErVin kanssa

04.05.
2018
3 Kommenttia
4
Liigat

Roni Laasonen jatkaa ErVissä. Kuva: Juhani Järvenpää

EräViikingit uutisoi maanantaina, että laitahyökkääjä Roni Laasonen, 23, jatkaa seurassa seuraavat kaksi kautta.

Laasonen on edustanut koko liigauransa ErViä, SSV:tä ja Viikinkejä. Liigapelejä Laasoselle on kertynyt 200 runkosarjassa sekä pudotuspeleissä, ja niissä pisteitä 140+49=189.

– Tosi hyvillä mielin allekirjoitin jatkosopimuksen. Ryhmä alkaa olla jo kasassa ja kohta päästään yhdessä kunnolla hommiin. Viime kausi päättyi kovaan pettymykseen ja sitä lähdetään kirkastamaan ensi kaudella. Uskon siihen, että olemme entistä valmiimpia, kun pallo lähtee syksyllä liikkeelle, Laasonen kommentoi sopimustaan.

Nuoresta iästään huolimatta laituri on jo melko kokenut pelaaja. Palkintokaapista löytyy kolme SM-hopeaa ja kaksi SM-pronssia. Kansainvälisillä kentillä Laasonen on saavuttanut alle 19-vuotiaiden MM-pronssia vuonna 2013. Hyökkääjän plakkarista löytyy kaksi aikuisten maaottelua.

– Roni on eräs Suomen lahjakkaimmista maalintekijöistä. Näemme 23-vuotiaassa Laasosessa useista liigavuosista ja miesten maajoukkueessakin debytoinnista huolimatta valtavan kehityspotentiaalin, jota hänellä on mahdollisuus tulevalla kaudella myös lunastaa ottamalla isoja askeleita eteenpäin.

– Hän on myös SSV:n kasvatti, eli seuran oma pelaaja jo junnusta, mitä pidämme tärkeänä arvona myös liigajoukkueessa. Uskomme vahvasti, että hän tarttuu toden teolla hommiin ja ottaa ne vaadittavat askeleet salibandyn absoluuttiselle huipulle, ErVin urheilujohtaja Joonas Naava sanaili.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Hml
05/05/2018
Tämä on kyllä hieno uutinen kaikille muille seuroille paitsi ErVille, on nimittäin lähes ylimielisin pelaaja liigassa. Tai siis heti Kukkolan jälkeen :)
Gilette
05/05/2018
Partakonetta tartteis ettei näyttäs nelikymppiseltä, kova maalinlinko on vaan asenne ratkasee..
Jep
05/05/2018
Ylimielinen voi olla, mutta parhaimmillaan yksi kovimmista maalintekijöistä! Vastuuta enempi tulossa, joten verkot heiluu taas

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.