Maajoukkueet

Maajoukkueen luottopelaajiin kuuluva Mia Karjalainen siirtyy Ruotsin liigaan

15.05.
2018
8 Kommenttia
0
Maajoukkueet

Mia Karjalainen jatkaa peliuraansa Ruotsissa. Kuva: Juhani Järvenpää

Puolustaja Mia Karjalainen, 30, siirtyy PSS:sta Göteborgiin ja Pixbo Wallenstamin paitaan. Pixbossa pelaa jo ennestään suomalaispuolustaja, sillä Laura Manninen edustaa joukkuetta.

Karjalainen on pelannut Salibandyliigan runkosarjassa ja pudotuspeleissä 257 ottelua SSV:ssä, Tiikereissä, NST:ssä ja PSS:ssa. Tehopisteitä on kertynyt yhteensä 47+126. Karjalainen juhli Suomen mestaruutta NST:n kanssa keväällä 2016, ja SM-pronssi kertyi plakkariin keväällä 2017. Karjalainen on pelannut urallaan myös Sveitsin liigassa.

Karjalainen lähtee Ruotsiin kehittämään itseään.

– En ole urallani vielä pelannut Ruotsissa, ja haluan nähdä, pystynkö maailman parhaassa liigassa vielä kehittymään pelaajana ennen kuin tulee aika laittaa maila hyllylle. Sekä Suomessa että Sveitsissä joukkueiden taso vaihtelee paljon ja ottelumäärä on pienempi kuin Ruotsissa. Odotan pääseväni pelaamaan vauhdikkaita otteluita sekä lahjakkaiden pelaajien kanssa että sellaisia vastaan, puolustaja sanoi seuran tiedotteessa.

Karjalainen on myös kokenut maajoukkuepelaaja. Tililtä löytyy yhteensä 90 maaottelua (15+20). Karjalainen on nelinkertainen MM-hopeamitalisti.

Pixbon uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
joper
15/05/2018
Ai, odotin, että ilmoittaa lopettamisesta.
Pelaaja hämeestä
15/05/2018
Ollaanpa sitä taas positiivisia. Haukutaan jos lopetettaa kolmekymppisenä, ja haukutaan jos panostaa ja jatkaa pelaamista. Kyllä me suomalaiset ollaan kateellista kansaa! Mia on loisto esimerkki sporttisesta urheilijasta, hieno salibandyn pelaaja. Nostan hatun korkeelle! Onnea tulevaan Mia!
Seuraaja
15/05/2018
Hyvä pelaaja! Suomen liiga menettää huippu pelaajan! Onnea uusiin haasteisiin.
Alkemisti
15/05/2018
Sporttinen urheilija
Vielä jaksaa
16/05/2018
Ihan hyvä päätös mun mielestä. Katsoo nyt vielä riittääkö rahkeet maailman parhaassa liigassa. Pahempi se olis peliuran jälkeen jossitella, että olisko pitänyt. Tsemppiä Ruotsiin Mia! Pääset pelaamaan maailman parhaita vastaan!
Jep
16/05/2018
Hyvä se kaljamahojen sieltä terassilta huudella toisten lopettamisesta! Ja tämä pätee naisiin ja miehiin, tasapuolisen paksua väkeä tuolla. Hyvä Mia, loistava pelaaja!
Kimmo
16/05/2018
Hyvä pelaaja ja yksi parhaista. Ikävä kyllä myös pahin selkäänpuukottaja ja hämmentäjä pelikavereita ja valmentajia kohtaan.
JANIINPä
16/05/2018
Pixbo täräytti sivuilleen ison jutun Miasta.
Ruotsin kolmonen ei ole mikään turha seura.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.