Maajoukkueet

Video: Suomalaishyökkääjältä erikoinen osuma Tshekki-voitossa

01.05.
2018
2 Kommenttia
3
Maajoukkueet

Joonas Pylsy onnistui maalinteossa varsin oudolla tavalla. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Suomi löi Brnon EFT-turnauksen päätösottelussaan isäntämaa Tshekin lukemin 6-2.

Nico Salon johtama viisikko hääri ottelussa pääroolissa. Eemeli Salin teki maaleista kaksi, kertaalleen onnistuivat Salo itse (1+3), Joonas Pylsy, Sami Johansson ja Valtteri Kainulainen.

Maaleista nimenomaan Pylsyn osuma oli erikoinen. Videolla ajassa 0:13 Pylsy riistää pallon maalin edessä tshekkiläispelaajalta ja se livahtaa samalla kosketuksella maaliin isäntämaan maalivahdin jalkojen välistä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
nimetön
01/05/2018
Pyry Luukkonen oli maalissa ei Eero Kosonen ja voitto tuli. Miksi Eero Kosonen valittiin viime kauden näytöillä tähän turnaukseen. Mika Kohosestakin oli ja Rickie Hyvärisestä oli jokin juttu täällä paakallossa että 2014 vuoden MM-Kisoihin heidät valittu vanhoilla näytöillä. Näistä salibandyn olisi hyvä päästä eroon. Eero Kosonen voi yrittää uusia näyttöjä antaa ensi kaudella ja jos ne hyvät uudelleen tulla valituksi eikä tällä tavoin.
Heh
02/05/2018
Tsekkiveskarilla kova luotto puolustajaan :-)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.