Maajoukkueet

Miesten maajoukkue kaatoi U23-ryhmän selkein luvuin

01.06.
2018
1 Kommentti
2
Maajoukkueet

Kuva: Salibandyliitto

Suomen miesten salibandymaajoukkue ja Suomen miesten U23-maajoukkue leireilevät perjantaihin asti yhdessä Eerikkilän urheiluopistolla.

Leirin tiimellyksessä miteltiin myös harjoitusottelu, jossa opiskelijoiden MM-kisoihin valmistautuva ryhmä haastoi A-maajoukkueen. Kokeneempi osasto ei antanut haastajille juuri siimaa ja vei voiton maalein 7-2.

Salibandyliiton raportoinnin perusteella maalivireessä oli erityisesti Ville Lastikka, joka oli joukkueen etevin myös juoksutestissä. Maalivahteja peluutettiin siten, että Eero Kosonen ja Pyry Luukkonen vahtivat U23-maajoukkueen maalia ja miesten maajoukkueen tolppien välissä nähtiin Joonas Kaltiainen ja Lassi Toriseva.

Salibandyliiton uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
rakkiloiro
02/06/2018
Nämä on aina kiinnostavia. Hienoa, että kesän ovellakin kerrotaan tärkeän porukan kuulumisia. Toivottavasti kuulapäällä ei nilkka pahemmin pyörähtänyt. Stenu ftw.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.