Kestomenestyjä lähellä kotietua – joukkueen ykkössentteri syötteli TPS:n nurin

Niclas Meyer (valk. #10) oli man of the match tänään Turussa. Kuva: Anssi Koskinen.

Miesten Salibandyliigassa pelattiin tänään yksi kamppailu, kun Turun Palloseura isännöi Salibandyseura Viikinkejä. Vieraat olivat tänään parempia ja voittivat ottelun lukemin 5-2.

Avauserän 2-0 -johdon kotijoukkue TPS vielä kuittasi toisen erän alussa Artis Raitumsin maalilla, mutta Tero Tiitun ja Miko Kailialan osumat veivät Viikingit vielä toisen kolmanneksen aikana ratkaisevalle karkumatkalle. Viimeisessä erässä osuivat enää TPS:n Ville Laine, sekä Viikinkien illan paras pistemies Niclas Meyer.

Meyer saalisti tänään tehot 1+3 ja nousi Viikinkien sisäisessä pistepörssissä kolmannelle sijalle kokonaistehoin 13+13. Muista Viikinkien maaleista vastasivat Tiitun ja Kailialan lisäksi Roni Laasonen ja Mikael Lax.

Salibandyliigan kestomenestyjä Viikingit on tällä hetkellä neljäntenä ja sillä on kaksi ottelua pelaamatta. Se on hyvin lähellä kotiedun saavuttamista, sillä SPV:llä ja Erällä, joilla on vielä mahdollisuus päästä Viikinkien kanssa tasapisteisiin, on huomattavasti helsinkiläisiä huonompi maaliero. TPS on seitsemäntenä ja sillä on niin ikään vielä kaksi peliä jäljellä. TPS:n pudotuspelipaikka on jo varma.