Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Lauantain miesten Salibandyliiga-ottelussa sarjakärki Tampereen Classic haki vierasvoiton Oulusta maalein 5–8. Luistinseuran heikko toinen erä edesauttoi vierailijat täyteen pistepottiin.

Classic takoi toisella 20-minuuttisella pallon kuusi kertaa OLS-maalivahti Ville Mestarin selän taakse. Oululaisjoukkue sortui useaan helppoon pallomenetykseen, joista Classic rankaisi tehokkaasti. Ylänurkat olivat lauantaina kovassa kulutuksessa, sillä muun muassa Mikko Leikkasen, Jesse Ruokostenpohjan ja OLS:n Joni-Arttu Siepin laukaukset painuivat aivan maalin ylähyllylle.

Kamppailun tehokkaimmat olivat kolme pistettä saalistaneet Eemeli Salin (2+1), Sami Johansson (2+1) ja Nico Salo (1+2).